kiskuska komentáře u knih
Moje první kniha od Bryndzy a byla jsem velmi mile překvapena. Přečteno za dva dny, velmi čtivé, bavilo mě to. Určitě budu pokračovat v sérii
Moc dobrá kniha, výborně se četla i přes to, jak příběh byl silný. Přála jsem si jiný konec.
Moc pěkný příběh, i když takový smutný. Bavilo mě to, dobře se četlo.
První kniha od autorky, co mě asi trochu zklamala. Nebylo to špatný, čekala jsem víc, asi moc pesimistický.
Kniha ve mně dokazala nabudit pocit strachu, napeti, az deprese. Hodne povedena kniha! Nemohla jsem se odtrhnout.
Trošku mě zaráží 76%... Malokdy se mi stane, abych knihu precetla doslova jednim dechem. Tady se tomu tak stalo! Z knihy jsem byla a porad jsem hodne nadsena!
První kniha od Kinga, přečetla jsem (zhltala) za den a půl. hodně mě nadchlo a chci další :-)
Vesnice, místo na samotě, tajemné, až trošku strašidelné prostředí. Velmi dobře se četlo, jako zatím celá serie.
Když mi bylo náct, dala mi ji mamka, ať si ji přečtu. Věděla proč a jednou ji dám přečíst i já svým dětem. Co pár let se ke knize vracím a vždy jen trnu nad tímto pravdivým příběhem.
Přečteno za jeden den. Úžasně a čtivě napsané. I když znám film, slza mi ukápla i u knihy. Doporučuji knihu i film pro každého milovníka psů.
Super, Karikovy knihy se mi líbí, toto byla již třetí. Napínavé. Dobrej byl i film, ale moje představy při čtrní byly lepší :-)
Moc pěkný, i když smutný příběh. Četlo se mi velmi dobře.
Zpočátku těžké čtení, musela jsem kouskovat, nejsem fyzik a jaderná energetika je mi totálně cizí. Krásně shrnuté dějiny Černobylu. Možná bych uvítala více fotografií.
Čtivé, doporučuji jako četbu na delší cesty MHD. Bohužel se objevovalo moc jmen a byla jsem místy trochu zmatená.
Dlouho se mi kniha necetla s takovou lehkosti! Doporucuji
Knihu jsem četla několikrát, provází mě celý život, mám ji tak ráda, že ji vlastním hned několikrát (v ČJ, v AJ, v RUJ i ve FRJ), ovšem jedině česká verze mě tak dokáže vtáhnout do děje.
Kniha mě naprosto chytla stějně jako první díl. Doporučuji.
Koupeno na základě kladných recenzí, ale bohužel panu Hájíčkovi nemůžu přijít na chuť :-( Neoslovilo mě, zůstává nedočteno.
Příběhy silné, ale často se mi příběhy míchaly jeden do druhého, nevěděla jsem, o kom zrovna čtu. Není to jeden příběh po druhém, ale pořád se vracíte k jiným postavám. Bylo to pro mě chvílemi asi trochu matoucí.