kiskuska kiskuska komentáře u knih

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Moje první kniha od Bryndzy a byla jsem velmi mile překvapena. Přečteno za dva dny, velmi čtivé, bavilo mě to. Určitě budu pokračovat v sérii

14.07.2023 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Moc dobrá kniha, výborně se četla i přes to, jak příběh byl silný. Přála jsem si jiný konec.

20.08.2024 5 z 5

Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Karla Kubíková

Moc pěkný příběh, i když takový smutný. Bavilo mě to, dobře se četlo.

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

První kniha od autorky, co mě asi trochu zklamala. Nebylo to špatný, čekala jsem víc, asi moc pesimistický.

15.03.2023 3 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Kniha ve mně dokazala nabudit pocit strachu, napeti, az deprese. Hodne povedena kniha! Nemohla jsem se odtrhnout.

02.01.2020 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Trošku mě zaráží 76%... Malokdy se mi stane, abych knihu precetla doslova jednim dechem. Tady se tomu tak stalo! Z knihy jsem byla a porad jsem hodne nadsena!

29.12.2019 5 z 5

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

První kniha od Kinga, přečetla jsem (zhltala) za den a půl. hodně mě nadchlo a chci další :-)

05.08.2019 5 z 5

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Vesnice, místo na samotě, tajemné, až trošku strašidelné prostředí. Velmi dobře se četlo, jako zatím celá serie.

06.08.2023 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Když mi bylo náct, dala mi ji mamka, ať si ji přečtu. Věděla proč a jednou ji dám přečíst i já svým dětem. Co pár let se ke knize vracím a vždy jen trnu nad tímto pravdivým příběhem.

22.08.2018 5 z 5

Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Přečteno za jeden den. Úžasně a čtivě napsané. I když znám film, slza mi ukápla i u knihy. Doporučuji knihu i film pro každého milovníka psů.

14.07.2023 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Super, Karikovy knihy se mi líbí, toto byla již třetí. Napínavé. Dobrej byl i film, ale moje představy při čtrní byly lepší :-)

04.11.2020 5 z 5

Varhaník z mrtvé vesnice Varhaník z mrtvé vesnice Danuta Chlupová

Moc pěkný, i když smutný příběh. Četlo se mi velmi dobře.

06.08.2023 5 z 5

Černobyl: Historie jaderné katastrofy Černobyl: Historie jaderné katastrofy Serhii Plokhy

Zpočátku těžké čtení, musela jsem kouskovat, nejsem fyzik a jaderná energetika je mi totálně cizí. Krásně shrnuté dějiny Černobylu. Možná bych uvítala více fotografií.

31.03.2020 4 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Čtivé, doporučuji jako četbu na delší cesty MHD. Bohužel se objevovalo moc jmen a byla jsem místy trochu zmatená.

06.09.2018 4 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Dlouho se mi kniha necetla s takovou lehkosti! Doporucuji

13.02.2019 5 z 5

Jana Eyrová Jana Eyrová Charlotte Brontë

Knihu jsem četla několikrát, provází mě celý život, mám ji tak ráda, že ji vlastním hned několikrát (v ČJ, v AJ, v RUJ i ve FRJ), ovšem jedině česká verze mě tak dokáže vtáhnout do děje.

22.08.2018 5 z 5

Christiane F. – Můj druhý život Christiane F. – Můj druhý život Christiane Vera Felscherinow

Kniha mě naprosto chytla stějně jako první díl. Doporučuji.

21.08.2018 5 z 5

Dešťová hůl Dešťová hůl Jiří Hájíček

Koupeno na základě kladných recenzí, ale bohužel panu Hájíčkovi nemůžu přijít na chuť :-( Neoslovilo mě, zůstává nedočteno.

18.08.2023 2 z 5

Prázdniny v Evropě Prázdniny v Evropě Ladislav Zibura

Super jako vždy!

04.11.2020 5 z 5

Život na pavoučím vlákně Život na pavoučím vlákně Anna Strnadová

Příběhy silné, ale často se mi příběhy míchaly jeden do druhého, nevěděla jsem, o kom zrovna čtu. Není to jeden příběh po druhém, ale pořád se vracíte k jiným postavám. Bylo to pro mě chvílemi asi trochu matoucí.

20.08.2024 5 z 5