Kubajzz komentáře u knih
Myslím, že druhý díl ještě překonal ten první. Pěkně se to četlo, bylo to napínavé a mělo to spád. Rozhodně doporučuji.
Paráda, prostředí hororových filmů byl super nápad. Je to čtivé, má to spád a napětí. Knížka Vás nepustí a přelouskl jsem ji za dva dny :-) Už teď se těším na další díl, abych se dozvěděl, kdo že to zvoní na Martinovy dveře .... Knížku určitě doporučuji ;-)
Tak zase musím dát všechny, za mě super, děkuji a těším se na další díl :-)
Nevím proč má kniha tak nízké hodnocení. Mě bavila :-) Určitě to tedy není nejděsivější trhák roku ale některé pasáže by někomu mohli dělat zle. Za mě určitě doporučuji k přečtení.
Tak za mě nejlepší díl, a konec hodně překvapil. Nedalo se od knížky odtrhnout. Rozhodně doporučuji.
Napřed jsem viděl filmovou trilogii a potom šáhl po knížce. Musím říct, že knížka film zdaleka předčila. Super, rozhodně doporučuji a jdu na další díly.
Nejde jinak než pochválit. Případy Kim Stoneové sleduji rád, knížka je opět napínavá, má spád a už se těším na pokračování.
Třetí díl série opět super. Napínavé od začátku až do konce. Rozhodně celou sérii doporučuji.
Shari Lapena nezklame, její knížky jsou vždy super. Rozhodně doporučuji přečíst.
Musím říct, že třetí díl byl ten nejlepší z celé série. Rozhodně doporučuji k přečtení.
Tak to byla zase jízda :-) Tentokrát to nebylo až tak moc krvavé co se týká popisu vražd ale rozhodně tomu nechyběl spád a napětí. knížka nešla odložit a proto jsem dnes v práci pěkně nevyspaný :-)
Přečteno za dva dny. Četlo se to dobře, ale už zhruba ve 3/4 mi byl jasný závěr, který se nakonec potvrdil :-)
Ale rozhodně doporučuji ke čtení
Jako vždy super, nemohl jsem ji ani odložit. Určitě doporučuji :-)
Opět poslechnuto jako audiokniha, zase super díl skvělé série. Rozhodně doporučuji a jdu na další díl :-)
Poslechnuto jako audiokniha. Začátek byl rozvláčný ale postupně se to zlepšovalo a konec mě docela překvapil. Rozhodně doporučuji
Přečteno za jeden večer na dovolené :-) Už se těším, až vyjde První krev :-)
Další skvělý díl této série. Jen škoda, že už se blížím ke konci :-(
Poslechnuto jako audiokniha a musím říct, že Bryndza opět boduje. Navíc mě audioknihy i docela chytly :-)
Poslechnuto opět jako audiokniha a musím říct, že hodně dobrý :-) Dobrý nápad na námět, knížka má spád, možných pachatelů hned několik, a konec celkem překvapení :-)
Rozhodně doporučuji
Poslechnuto jako audiokniha a současně zkouknuto jako film a musím říct, že se mi to líbilo. Rozhodně doporučuji a jdu na další díl :-)