L.Ady L.Ady komentáře u knih

Skryté obrázky Skryté obrázky Jason Rekulak

Tahle knížka mě po dlouhé době opravdu moc bavila. Super obrázky a velmi napínavý příběh. Doporučuji.

22.11.2023 5 z 5

Neodpovídej Neodpovídej Lucie Bechynková

Ostatní knihy od autorky mě bavily, ale tahle bohužel ne.
Velký problém mi dělaly výrazy, které se furt opakovaly typu salámistka, hysterka a tak dále.. prostě mi vadil styl vyjadřování. Neustálé narážky na dlouhé nalakované nebo umělé nehty a jak s nimi někdo může žít, žárlivost a naivnost žen, které jen jezdí taxíkem z baru do baru a spí s každým. To samé 90% mužů bylo jen promiskuitních.
Lucka se mnohokrát opakuje. Podcast a ostatní knihy mám ráda, avšak tahle kniha za mě žádná sláva.
Snad další bude lepší.

16.11.2023 2 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

V první půlce knihy jsem se trochu nudila. V té druhé už bylo hodně zvratů a zajímavých událostí. Konec mi přišel maličko uspěchaný ale celkově za mě doporučuji :).

10.11.2023 4 z 5

Šťastná kočka v bytě Šťastná kočka v bytě Laetitia Barlerin

Fajn knížka plná opravdu užitečných informací pro lidi, kteří nemají moc zkušeností s kočkou v bytě :). Vše hezky vysvětlené a popsané.

30.10.2023 4 z 5

Vrah je v každém z nás Vrah je v každém z nás Lucie Bechynková

Velmi zajímavá a morbidní kniha. Doporučuji všem milovníkům krimi. Velmi zajímavě vyprávěné opravdové případy.

30.10.2023 5 z 5

Ženy zločinu Ženy zločinu Lucie Bechynková

Kniha byla zajímavá už jen díky kontroverznímu tématu. Moc se mi líbily přínosné a zajímavé rozhovory v ní.

25.10.2023 4 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Opravdu úžasná kniha. Po dlouhé době fakt krásná romantická kniha, plná radostí a starostí. Má vše, humor, překážky, lásku, smutek a hlavně skvělý děj i konec. Doporučuji.

24.10.2023 5 z 5

Jezevčík Jezevčík Leni Fiedelmeier

Fajn knížka pro chovatele jezevčíků :).

21.10.2023 3 z 5

Coco Chanel Coco Chanel Megan Hess

Opravdu krásně ilustrovaná zábavná kniha. Moc doporučuji.

19.10.2023 5 z 5

Poprvé mámou - Základy péče o dítě Poprvé mámou - Základy péče o dítě Olivia Toja

V téhle knize se přeskakuje od tématu k tématu, i různě od věků dítěte atd. Není to špatná kniha ale nepřinesla mi mnoho nových informací.

18.10.2023 2 z 5

Muž bez tváře Muž bez tváře Dennis Jürgensen

Skvěle napsaná, brutální detektivka. Opravdu doporučuji.

13.09.2023 5 z 5

Host na večeři Host na večeři B. P. Walter

Zajímavý děj a zápletka. Knížka se mi líbila a od druhé půlky byla dost napínavá.

09.09.2023 4 z 5

Léto lásky Léto lásky Helen Paris

Moc hezký příběh. Opravdu se mi líbilo prostředí a vývoj postav. Hezké milé čtení, které stojí za to :).

27.08.2023 5 z 5

Moje (tak trochu) utajené dítě Moje (tak trochu) utajené dítě Penelope Bloom

Na oddech je to fajn kniha, avšak děj je pořád to samé dokola. Jakoby autorka neměla nové nápady. Občasné vtipné hlášky to zachraňují. Děj je ale dost nereálný :D.

16.08.2023 2 z 5

Playground Playground Lars Kepler

Zajímavý námět o posmrtném životě. Jak je u Larse klasika, nechyběla dávka brutality a realizmu. Knížku bych znovu ale číst nemusela.

06.08.2023 3 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Knížky od této autorky mám moc ráda. Občas mám problém s velkým počtem podezřelých, ve kterém se prostě musíte naučit vyznat. Děj byl zajímavý a do konce mě nenapadlo, kdo byl opravdu skutečným vrahem.

24.07.2023 4 z 5

Mé sladké šestnácté století Mé sladké šestnácté století Rachel Harris

K této knížce jsem se dostala díky výzvě. Řekla bych že neurazí ani nenadchne. Taková romanťárna pro teen :).

09.07.2023 3 z 5

Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

Souhlasím s komentáři. Moc zdlouhavé a každá kapitola skoro o tom samém.

08.06.2023 2 z 5

Pohádkové pohromy! Paleček Pohádkové pohromy! Paleček Fabrice Colin

Nemůžu říct že je to pohádka pro děti, možná tak dorost :D. Je to celkem brutální..

01.06.2023 3 z 5

Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Super knížka. Hodně mi toho dala. Je zajímavé vidět co v životě bereme jako samozřejmost a kolik si toho vyčítáme. A nakonec dojdeme k tomu, že svůj život máme jen ve svých rukách.

27.05.2023 5 z 5