LaCoccinelle

Skutečný příběh o tom, jak jeden člověk dokáže zničit život tolika lidí... Smutná kniha.

Během čtení knihy jsem zjistila, že už jsem viděla film. Takže rozuzlení už pro mě zase takovým překvapením nebylo. Ale kniha se četla dobře.

Knížka přečtená za pár hodin. Dobře se četla, zajímavý příběh. Příjemná oddychovka, která donutí člověka zamyslet se nad tím, v jakém žijeme shonu.

Knížka přečtena za pár hodin. Četla se dobře, vyprávění mělo spád. Konec hrozně useknutý. Přišlo mi to takové nedokončené a pak rozuzlení shrnuté v pár větách.

Po přečtení první povídky, která opravdu pobavila, to vypadalo, že to bude super čtení. Druhá i třetí povídka také fajn. Čtvrtá povídka též super. Ve zbytku už jsem se potom ztratila. Skoro, jako by poslední tři povídky psal jiný autor.

Přečteno jedním dechem. Kniha vtáhne do děje tak, jako by byl čtenář na místě. Určitě si od autorky přečtu i další knihy.

Čtení tak na půl hodinky. Nenadchne, neurazí. Prostě taková oddychovka.

Oddychovka, za chvilku přečtené. Neurazí, nenadchne. K vodě nebo na dovolenou ideální.

Taková bláznivá knížka. Opakující se věty, v půlce kapitoly teprve člověk zjistí, které postavy se kapitola týká. Děj taky nic moc. Zmatek nad zmatek.
Kdybych knihu nečetla do výzvy, tak bych ji možná ani nedočetla.

Knížka se dobře četla, krátké kapitoly, střídající události podle jednotlivých osob. Zajímavý děj.

Působivá kniha s ještě působivějším příběhem. Přečteno jedním dechem. Na konci jsem se neubránila slzám. Doporučuji k přečtení.

Z počátku se mi nějak nedařilo se do knížky začíst. Průměrná oddychovka.

Knižně vydaná diplomová práce. Čekala jsem, že se bude jednat o soubor ucelených vyprávění jednotlivých veteránů. V tomto směru tedy velké zklamání. Stejně tak obrovské množství poznámek pod čarou (navíc označených *, kterou jsem kolikrát ani neviděla, asi jsem slepá). Poznámky pod čarou jsem po čase naprosto ignorovala. Nicméně jsem knihu přečetla a dávám ***.

Na začátku mě knížka vůbec nebavila, ale chce to vytrvat. Povídky se dobře čtou. Doporučuji.