LadyMichelle komentáře u knih
Konečně nějaká změna ve psaní knížek - jako čerstvý vítr. Doufám, že bude pokračování :)
Docela poutavá a zajímavá knížka. Doporučuji přečíst jako obohacení vědomostí o "králi mušketýrů" :)
Velmi dobře čitelná historická kniha o pojednání, jak složité bylo vlastně založení první britské kolonie v Americe
Knížku jsem přečetla hlavně kvůli tomu, že jsem ji potřebovala do školy, ale také protože mě zajímalo, co se skrývá za tím názvem. Bohužel jsem byla zklamaná. Čekala jsem, že se více dozvím o Cikánech samotných, ale většina knihy se zabývá konkrétní rodinou, kde byla. Takže ... dvě hvězdičky
Velmi poutavé čtení, které mi dokreslilo podvědomí o Jindřichovi a jeho ženách :)
Knížku jsem měla přečtenou za jediný den a byla jsem potěšena, jakým živým a poutavým jazykem je napsaná :) Určitě doporučuji přečíst
No, že já blbec jsem to četla, teď se akorát ukoušu z toho, že nevím jak to bude pokračovat dál! :D
Kniha se mi líbila jako všechny díly od Martina, hned zítra si běžím koupit pokračování :)
Knížka se mi velmi líbila, byla obohacena o plno fotografií, zážitků vojáků a velmi dobře byla čtivá :)
Velmi povedená historická odborná kniha podávající základní informace o posledních dnech Romanovců. Určitě ji doporučuji k přečtení, stojí to za to! :)
Já jsem právě nevěděla, že je to poslední díl, docela mě to zamrzelo. Osud princezny Mii by mě zajímal i nadále. Souhlasím s Nikol18, že Mia je dětinská, ale přesto se mi knížka líbila a hodně jsem se u ní zasmála. Takže jako oddychovku doporučuju přečíst ! :)
Tak konec se dal hodně předpokládat, že bude takový jaký byl, ale určitě si přečtu další pokračování :)
Dobře se to četlo :) Taková oddychovka..
Tato kniha se mi velmi líbila. Je plná spousty zajímavých příběhů ze života renesančního člověka, ať chudého či bohatého.
Tuto knížku jsem si zakoupila díky úspěšným zkouškám za které jsem se chtěla odměnit. Lákavý obal a krátký popis knihy mě velice zaujal a těšila jsem se, čím mě více uchvátí. Ale bohužel se tomu tak nestalo..mohu říci, že mě osud hlavní hrdinky začal zajímat až v druhé půli knihy, ale dohrabat se k té půlce byl nadlidský výkon..pokud by vyšlo pokračování asi bych po něm už nesáhla.
Jedna z knížek při které se vám tají dech nad tím, jak to dopadne