Laf
![Spřízněné duše Spřízněné duše](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522609/spriznene-duse-rSi-522609.jpg?v=1694718065)
Kniha se mi líbila. Mělo to spád a pěkně to utíkalo, že nebylo kdy se u toho nudit. Také je tu skvěle zachycený vývoj postav. Prostě správná YA kniha, která potěší každou romantickou dušičku. Doporučuji :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Námi to začíná Námi to začíná](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514834/nami-to-zacina-oXJ-514834.jpg?v=1688483604)
Kniha mne hned vtáhla, ač jsem se toho ze začátku bála, protože ne vždy se pokračování povede, ale tady se zadařilo a navíc se mi líbilo, že to plynule navazovalo tam, kde končil první díl. Tato kniha je také opět nadupaná emocemi, jak to autorka prostě umí, že to nejde jinak a nutí vás to prožívat vše s postavami. Za mne další kniha od této autorky, která se povedla. Vřele doporučuji :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Na ledě Na ledě](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515260/na-lede-65e6e22653913.jpg?v=1709629990)
Kniha se mi líbila. Příběh docela svižně utíkal. Dočkala jsem si i nějakého zvratu a dramatu. Postavy také super vykreslené. Rozhodně to za přečtení stojí :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zachraň nás Zachraň nás](https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485042/zachran-nas-Fqc-485042.png?v=1639583973)
Skvělé zakončení celé série. Díky tomu, že příběh byl opět vyprávěn z pohledu různých postav, tak se pořád něco dělo a nikde nebyla zbytečná omáčka o ničem. Také závěr překvapil, když přinesl nečekané odhalení. Líbilo se mi to, protože se to četlo skoro samo. Rozhodně doporučuji nejen tento díl, ale celá série stojí za to :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zachraň se Zachraň se](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475890/zachran-se-PN3-475890.png?v=1625163460)
Kniha byla super. Více se tady autorka zaměřuje na to, že vypráví příběh z pohledu různých postav, ne jen z pohledu Ruby a Jamese. Opět jsem se dočkala pár zajímavých zvratů. Ten na závěr byl teda nečekaný. Stojí to tedy za to :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zachraň mě Zachraň mě](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468504/zachran-me-xeV-468504.png?v=1618506932)
Pěkná kniha, u které jsem si přišla jak na houpačce. Když už to vypadalo, že se James mění, tak se vždy něco stalo a on se vrátil ke svému přechozímu chování. Ale tak aspoň, že je to jen první díl a v dalších už to snad bude jen lepší a lepší. Jinak postavy jsou super a líbí se mi, že děj je zasazen na střední. Je to příjemná změna. Za mne doporučuji. Autorka nezklamala :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Jenom kamarádi Jenom kamarádi](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491222/jenom-kamaradi-TOr-491222.jpg?v=1652705077)
Jak již popis knihy uvádí, řeší se tu hodně neplodnost, ale není to ústřední bod knihy. Kniha je tak plná humoru a romantiky, že by se to dalo pomalu považovat za nenáročné a odpočinkové čtivo. Ale opak je pravdou. Najednou v nestřežené chvíli autorka na čtenáře shodí bombu a všechno je vzhůru nohama. Najednou nejde knihu odložit a vy chcete vědět, jak to celé dopadne. Za přečtení kniha stojí.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Boss Boss](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498713/boss-5rU-498713.jpg?v=1657270406)
Tohle teda byla jízda od první do poslední stránky. Bála jsem se, co na mne čeká, ale hned jsem byla vtažena do děje a jízdu si užívala. Skvěle vykreslené postavy a hlavně spousta humoru. Za mne tohle byla zatím nejlepší kniha od této autorky. Vřele doporučuji :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Podmanivý Podmanivý](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512070/podmanivy-msj-512070.jpg?v=1677686708)
Kniha mne překvapila. Ze začátku byl pomalý rozjezd, ale pak to nabralo tempo a až do konce jsem si nevydechla. Neustále se něco děje. O zvraty také není nouze. Také plus za dobře vykreslené postavy, které teda neměli na růžích ustláno. A ten závěr? To jsem nevěřila, že to autorka myslí vážně, ale nakonec z toho skvěle vybruslila a udělala pěkné zakončení. Kniha za přečtení rozhodně stojí :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Magie Svaté je všemocná 1 Magie Svaté je všemocná 1](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522456/magie-svate-je-vsemocna-1-Ml9-522456.jpg?v=1694693421)
Sice mi pár stránek trvalo, než jsem se do toho dostala, ale pak se mi to zalíbilo a rychle to utíkalo. Rozhodně je to dobře podané a plné zajímavostí. Určitě se podívám i na další díly :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Halton Halton](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474669/halton-LXg-474669.jpg?v=1623393560)
Kniha se mi líbila. Četlo se mi to skoro samo, ale oproti předchozím dílům, mi tady chybělo nějaké "wau", abych mohla dát plný počet hvězdiček. I tak jsem si ráda přečetla o další postavě v této sérii, a zároveň mohu knihu doporučit, protože to za přečtení určitě stojí :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Van Van](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460524/van-y2n-460524.jpg?v=1607673709)
Další povedená kniha v této sérii. Skvěle vykreslené postavy a Sammy byla úžasná :). Moc se mi to líbilo. Knihu jsem přečetla za chvilku, jak mne to bavilo a upoutalo a netrpělivě jsem vyhlížela, jak to celé dopadne. Vřele doporučuji :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Obránce mimo hru Obránce mimo hru](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535140/obrance-mimo-hru-66032b99d415c.jpg?v=1711483801)
Kniha mne překvapila. Zaujala mne anotace, tak jsem si řekla, že to zkusím, ale nebudu moc očekávat a ejhle, ono mne to fakt bavilo. Příjemně čtivá oddechovka z hokejového prostředí, u které se jeden i zasměje. Co víc si přát :) Snad se dočkáme i dalších knih od této autorky :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Ani peklo, ani ráj Ani peklo, ani ráj](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47599/ani-peklo-ani-raj-47599.jpg?v=1287502852)
Líbilo se mi to. Opět je kniha od této autorky čtivě napsaná, že mne to hned vtáhlo. Bavilo mne to, protože ač je kniha zaměřená na krále podsvětí a zabijáka, je to zpracované zase jinak, takže to není pořád to stejné dokola. Opět nechybí napětí ani romantika. Sice mi přišel závěr trochu rychle dokončený, ale i tak to za to stálo. Za mne teda tak 4,5* :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Srdce v plamenech Srdce v plamenech](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534722/srdce-v-plamenech-65fc336f8a746.jpg?v=1711027055)
Příjemná romantická oddechovka. Sice konec byl uspěchaný, pár stránek na víc by to sneslo, ale i tak se mi to četlo dobře a bavilo mne to. Knihu bych zařadila mezi nenáročné odpočinkové čtení, které stojí za to si alespoň jednou přečíst :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Neohlížej se Neohlížej se](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274109/neohlizej-se-y8p-274109.jpg?v=1449133961)
Kniha se mi líbila. Četlo se to skoro samo. Autorka prostě umí vtáhnout do děje a tady se jí povedl i překvapivý konec. Za přečtení to stojí :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Holmes z Kjóta 3 Holmes z Kjóta 3](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514039/holmes-z-kjota-3-Ohj-514039.jpg?v=1680267081)
Zatím se mi toto líbí, protože mi nepřijde, že by se vše pořád opakovalo dokola, ale hlavní postavy se někam posouvají.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Holmes z Kjóta 2 Holmes z Kjóta 2](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514038/holmes-z-kjota-2-P3E-514038.jpg?v=1680267036)
Líbilo se mi to. Svižně to utíká. Dozvídám se stále něco nového o hlavních postavách a nechybí ani poznávání historie a kultury.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![A co bylo dál A co bylo dál](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530443/a-co-bylo-dal-65a9689663467.jpg?v=1705601174)
Nevěděla jsem, co tady od toho čekat, ale naštěstí jsem byla mile překvapena. Opět mne to bavilo. Je to psané pořád stejným stylem, takže mne to hned vtáhlo a vůbec nenudilo. Sice jsem si říkala, že je škoda, že tyhle epilogy nebyli v jednotlivých knihách, ale ty knihy jsou sami o sobě už takhle bichle, a díky těmto epilogům by počet stran ještě narost, že by to spíše odrazovalo se do knih pustit. Ale na druhou stranu je to fajn nápad mít epilogy v jedné knize. Je to taková tečka celé oblíbené série, kdy ještě naposledy je možné se se všemi hlavními postavami znovu setkat. Moc se mi to líbilo, i samotné jednotlivé epilogy. Rozhodně povinnost si to přečíst, pokud se vám líbili i předchozí díly :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Jen mezi námi Jen mezi námi](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520326/jen-mezi-nami-fN2-520326.jpg?v=1691002070)
Skvělá kniha o posledním z bratrů, která se četla úplně sama. Samozřejmě nechyběl i humor, který se táhl po celou dobu příběhu. Moc se mi to líbilo. Vřele doporučuji :)