Le Chat komentáře u knih
Perchtin příběh byl opravdu smutný. Ale tak dobře napsaný, že bych s čistým svědomím dala i 6 hvězdiček.
Nezapomenutelný a opravdu mimořádný román, bezesporu jedno z nejlepších děl francouzské literatury!!!
Sice méně známý, ale rozhodně stejně kvalitní "bratříček" Egypťana Sinuheta.
Poprvé mne kniha vůbec neoslovila, neseděl mi autorův styl a celkově jsem byla zklamaná. Nyní už vím, že jsem ke knize musela nejdříve dozrát. Na druhý pokus mne kniha doslova chytila a už nepustila... Úžasný historický román, plný zajímavých myšlenek.
Po autorčiných dalších knihách, které jsem četla dříve, docela zklamání. Ale právě kvůli Královským námluvám a Johaně z Rožmitálu dám ještě šanci Perlové koruně.
Autora mám ráda a "Emilka" je od něj moje nejoblíbenější. :-) Přečteno víckrát.
Tak za mne se tato detektivka opravdu povedla. Myslím, že by se za ni nestyděla ani sama Agatha. ;-)
Opět jsem se výborně pobavila. :-) Doporučuji a těším se na pátý díl.
Kniha se mi opravdu líbila. Rozhodně doporučuji! :-)
Také toto pokračování Pýchy a předsudku jsem si opravdu užila, Alethea mi byla velmi sympatická. Myslím, že Jane Austen by byla také spokojená.
Tak toto pokračování Pýchy a předsudku jsem si opravdu užila. Už se těším na druhý díl zaměřený na slečnu Aletheu. :-)
Další kvalitní "tudorovský" román, Alison Weirová opět nezklamala. Učitě si přečtu i Annu Boleynovou.
Opravdu povedená detektivka, Hercule Poirot nikdy nezklame. :-) Doporučuji i filmové zpracování s Davidem Suchetem.
Opět výborný historický román, stejně jako obě autorovy předchozí knihy.
Nádherná a velmi laskavá knížka spojující kouzlo literatury, lásku a půvab francouzské Provence.
Opravdu nádherná kniha, rozhodně autorčina nejlepší. Určitě se k ní v budoucnu vrátím.
Kniha se mi opravdu líbila, stejně jako Dívka s perlou. Určitě by stálo za to natočit filmovou verzi. ;-)