le21nka komentáře u knih
Krásný, pohodový příběh mladého lékárníka Františka, který přijel z Prahy do Štramberka. Oddechovka se šťastným koncem.
Paráda, skvěle napsaná kniha, která pojednává nejen o závislosti na drogách, alkoholu, automatech, ale i jiných lidech.
Útlá knížka s nádhernými ilustracemi, kterou zvládnete přečíst během chvilky. Skvělý dárek pro milovníky Kinga.
Je dobré si knihu přečíst, ale zajímavější by bylo pyramidy v Teotihuacánu navštívit osobně.
Romantické útěky nás tentokrát zavedly do Francie. Pohodové romantické čtení se šťastným koncem.
Čtivé, zábavné, oddechové. Mě to prostě bavilo.
Snad dojde i na filmové zpracování.
Možná jsem si měla dříve přečíst recenze a předchozí knihy,. Ale i tak byla kniha čtivá.
Smutný, dojemný příběh se šťastným koncem. Krásně napsáno, velmi dobře se četlo.
Skvělé. Třetí případ Eriky Foster. Tentokrát jsem si na prozrazení pachatele musela počkat až na samotný závěr. Do té doby jsem neměla tušení, kdo to je.
Velmi čtivé.
Skvělé, tajemné, napínavé.
O to víc mě příběh zasáhl, protože v Hodoníně žiji, zažila jsem povodeň i tornádo a místa, která autorka popisuje velmi dobře znám. Byť mají některé jiné názvy.
Doporučuji přečíst nejen tuto knihu, ale i předcházející Šepot z lesa.
Skutečné příběhy dětí v ústavní péči. Upřímné, surové. Kéž by takové knihy, které popisují důvody umístění nikdy nemusely vycházet.
Kniha je zábavná. Čekala jsem ještě více humoru. Možná, že si rybáři přijdou na své, i když nevím, kolik rybářů čte knihy.
Kniha, kterou můžete číst v každém věku a pokaždé z ní můžete získat něco nového.
Příběh drogově závislé ženy, která prošla vězením, léčebnou a dokázala se vrátit do běžného života. Napsáno dle skutečné události.
Úžasné! Popusťte uzdu své fantazie a ponořte se do děje. A můžete se začít třeba i bát.....