le21nka komentáře u knih
Skvěle napsáno, velmi dobře se četlo. Domácí násilí - kdo nezažil, těžko pochopí, že není lehké ze vztahu odejít, zvláště, když toho druhého skutečně miluje. Doporučuji.
Na první pohled dva na sobě nezávislé příběhy , které se spojí v jeden. Krásně napsáno, velmi dobře se četlo. Doporučuji přečíst.
Na pokračování jsem se moc těšila a věřila, že kniha bude stejně vynikající, jako dvě předešlé. Příběh nebyl vůbec špatný, ale bylo to trochu překombinované. Přesto chválím a doporučuji přečíst všechny 3.
Nahlédnutí do života Inuitů v Grónsku. Zajímavé a poučné. Velmi dobře se četlo.
Hororem bych tuto knihu neoznačovala. Ale i tak mě neskutečně bavila. Jako knižní debut autora chválím.
Velmi dobře a rychle se četlo, kniha měla spád. A závěr byl opravdu nečekaný.
Prostředí reklamy, Česká Kanada.
A hvězdičku navíc za babičku z Lanžhota.
Skvělé. Tento příběh, ve kterém se střídá minulost se současností je jako balzám na duši. Krásně se četlo.
Kniha se dobře četla, téma zajímavé. Kdo s rodičů pošle své dítě na převýchovu do lesa a pak do "internátní školy", kde se s dětmi děje kdo ví co. Bez vzájemného kontaktu? Nevím, zda větší problém měla Elizabeth, nebo její rodiče.
Opravdu šílený příběh ženy, která byla od útlého věku týrána a znásilňována otcem. Skutečný příběh z Francie.
Pohodové, oddechové letní čtení pro romantické duše. Krásně se četlo.
Kniha je skvěle napsaná. Doba, ve které se příběh odehrává, byla naprosto šílená. Doporučuji přečíst.
Kniha se velmi dobře četla, námět zajímavý. Konec mě velmi překvapil.
Kniha se velmi dobře četla, zajímavý příběh. A ten konec? Super! To jsem opravdu nečekala.
Kniha se velmi dobře četla, námět dobrý, ale něco mi tam chybělo.
Skvěle napsáno, velmi dobře se četlo. Knihy s Erikou Foster jsou sázka na jistotu, že se nebudete nudit.
Těžce uvěřitelný příběh týraného chlapce vlastní matkou. Děs a hrůza, co vše Dave zažil.
Silný a dojemný příběh. Velmi dobře se četlo, skvěle napsáno.
Možná díky tomu, že jsem knihu přečetla na "jeden zátah" mi nedělalo problém přeskakování času. Námět dobrý, dobře se četlo. A díky prostředí Irska dávám hvězdu navíc.