le21nka

Skvělý psychologický thriller. Střídání minulosti s přítomností do sebe bezvadně zapadá. Přečteno během pár hodin, knihu nešlo odložit.

Námět skvělý. Nesedla mi forma psaní. Čekala jsem asi něco jiného. Wow efekt se bohužel nedostavil.

Úžasné čtení, i když velmi smutné. Celá trilogie je skvěle napsána a doporučuji přečíst.

Jeden dům, 3 časové linky. Skvěle napsáno, dobře se četlo. Doporučuji všem, kteří mají rádi duchařinu.

Úžasné, obdivuhodné a inspirativní. Velmi dobře se čte. Chválím nejen obsah knihy, ale i ilustrace. Doporučuji všem.

Velmi čtivé, napínavé. Těžce uvěřitelný příběh, který se zakládá na skutečných událostech.

Díky velmi krátkým větám musí být člověk stále ve střehu a soustředit se na čtení. Téma zajímavé.

Kniha mě zaujala svou obálkou a místem, kde se román odehrává. Krásná hra se slovy. Pocity smíšené. Asi jsem čekala něco jiného.

Velmi dobře se četlo, skvělé propojení příběhů šesti lidí, kteří nežijí ideální životy.

Další z povedených detektivních příběhů. Velmi dobře a rychle se čte.

Kniha se dobře čte, příběh je zajímavý a závěr velmi překvapivý.

Píše se rok 1983 a Marie v té době vůbec netuší, že nějaká Kostka existuje. Je to spíše o lidech, kteří v té době na zámku pracovali. Zábavné, dobře se četlo, ale wow efekt se nedostavil.

Skvěle napsáno, velmi dobře se čte. Kdyby byla kniha o pár stran delší, vůbec by mi to nevadilo. Ten závěr byl trochu uspěchaný, ale i přesto dávám plný počet hvězd a doporučuji přečíst.

Další skvělý rozhovor s mužem, který má velmi zajímavé povolání - vyjednavač.