le21nka komentáře u knih
Možná díky tomu, že jsem knihu přečetla na "jeden zátah" mi nedělalo problém přeskakování času. Námět dobrý, dobře se četlo. A díky prostředí Irska dávám hvězdu navíc.
Po trochu pomalejším začátku, kdy se seznamujeme s členy jedné rodiny následuje obrat a kniha začíná mít spád. Třetí část jsem četla v kuse, protože bylo těžké se od knihy odtrhnout. Doporučuji si přečíst.
Silný příběh. Při čtení se mi vybavoval film, který jsem viděla mnohokrát.
Pohodové romantické čtení, kde nechybí láska šťastná i nešťastná, nevěra, Bretaň, moře a dobré jídlo. Dobře se četlo.
Kolik podob má láska? Skvělý soubor deseti povídek od deseti českých autorů (tentokrát i mužů) . Velmi dobře se četlo.
Deset povídek od deseti českých autorek v útlé knize. Pohodové čtení. Různá témata a žánry. Velmi dobře se četlo. Skvělý tip na další knihy od autorek, od kterých jsem ještě nic nečetla.
Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala v čase a v postavách. Zajímavý příběh tří generací boxerů. Mafiánské přestřelky v Palermu a první lásky.
Jedenáct krásných, romantických povídek. Pohodové čtení.
Další bezvadný díl s Erikou Foster. Dobře se četlo. Napínavé až do konce.
Kniha se dobře četla. Nejedná se pouze o vyšetřování vražd, ale i o mezilidské vztahy, což mě docela bavilo.
Skvělá kniha! To, že lidé v Rumunsku se za vlády diktátora Ceausesca měli hůř než my, jsem věděla. Ale že to bylo až tak hrozné? Děs.
Dojemný, smutný příběh, který vás přiměje přemýšlet o tom, co je ve vašem životě opravdu důležité......
Silný a dojemný příběh. Dobře se četlo.
Čtvrtý díl s Erikou Foster. Tentokrát vraha známe, takže můžeme sledovat, jakým způsobem se k němu dostane i Erika a její tým. Skvělé, velmi dobře čtivé.
Krásný, dojemný příběh. Útlá kniha, která vám dá víc, než byste čekali. Miluji irský venkov.
Pohodové čtení, zábavné, vtipné, lehce erotické stejně jako předchozí díly.