LenkaMaresova komentáře u knih
Moc prosím, hledejte na vašich dětech to nezkažené a dětské, inspirujte se, nechte se vést. Nehledejte chyby!!!!
Přísahám, že nikdy nezapomenu na leknutí, kdy RŠ hledali ve zvonici deník JT a nám doma praskla žárovka. Málem mě klepla pepka. Byla jsem tam totiž s nimi....Nejkrásnější knihy mého dětství.
Někdy je mi opravdu za sebe trapně, jaké řešim blbosti. Máme se dobře, ne, máme se výborně.
Překvapují mě ta záporná hodnocení, za mě čtivé, uveřitelné a lidské.
(SPOILER) Přiznejte se, kdo u třetí povídky doufal, věřil, počítal s dobrým koncem? Uf, tak to byla síla, která se mnou jako matkou dvou dětí, čekající třetí, řádně zamávala. I první dvě povídky stojí za přečtení.
Když porovnám s Erotikonem nebo Prvokem, tak je knížka slaboučká jak čaj. A asi nejhorší bylo, když se mě někdo zeptal o čem je. Zabijte mě, ale víceméně o ničem.
Konec zajimavy a necekany, ale kniha by mohla byt polovicni. Uz me nudilo cist, kdo kolik vypil sklenicek vina.
Do vlaku dobrý, ale s erotikonem srovnávat vůbec nelze. Největší podpásovka je, když se vás někdo zeptá o čem to bylo a jak to skončilo.....
Je tady někdo, kdo si nepřál být Evou a nepotkat svého Dicka? Knížky mého dětství.
Knihu jsem četla před deseti lety jako novinku a dodnes si pamatuji to zoufalstvi rodičů hledajících ztraceného chlapce. Za mě bravurně vykresleno. Husí kůže a pocit beznaděje se při vzpomínce dostaví i po letech.
Myslím, že kdyby kniha byla poloviční, nic se nestane.Nejsem žádný detektiv, ale pointa mi byla jasná, už v první třetině knížky.
Deprese na mně seděla od začátku do konce a asi to ta kniha chce. Když je vám náct a vše se kolem vás sype.
Jsem sama koho Tara irituje? Nejchytřejší, nejvtipnější... no, prostě spíš taková zamotaná pohádka....tedy ten konec, to je spis takovy Vichr z hor.
Existuje někdo, kdo se v druhé povídce orientoval v postavach? Za mě taková rychlá motanice s množstvím postav. Rozhodně nedoporučuji sáhnout po knížce poté, co jste dočetli Dánovku.
No doprčic, mám husinu ještě teď, některé pasáže jsem přeskakovala a určitě se ke knize nevrátím. Klobouk dolů, páni detektivové.
Zdlouhavé a nudné...Ve finále je vám úplně jedno, kdo je vrah, hlavně že je konec.