lucifuk komentáře u knih
Hodnotenie Whacka je pomerne nepresné a zaujaté. (pravdepodobne vegetarián :-)) Nenechajte sa odradiť. Kniha je určite vhodná aj pre milovníkov prírody, ktorá je v knihe čarokrásne opísaná.
Úžasná kniha. Jedna z mála, ktorá mi ostáva v hlave ešte dlho, dlho po jej prečítaní.
Najväčší nedostatok tejto knihy je, že nemá žiadny nosný motív. O čom vlastne bola? Čo je jej hlavným mottom? Smrť? láska? choroba? Netuším
Výborná kniha plná nečakaných krimi príbehov pre deti.
Povinné čítanie pre každého, kto sa sťažuje, že sa nemá dobre.
Veľmi to pripomína dialógy Lasicu a Satinského, ale má to ktomu ešte aj filozofický nádych. Veľmi dobré
Ak bude čítať túto knihu dvadsiatnik povie si: dúfam, že takto nedopadnem.
tridsiatnik: Preboha nepíše náhodou o mne?
štyridsiatnik: Do riti, o píše o mne!
päťdesiatnik: jo jo, to boli teda časy.
Skvelá kniha od slovenského autora Petra Holku. Pútavé čítanie!
magický realizmus po slovensky? A prečo nie? Teším sa, že máme ďalšieho slovenského autora, ktorý vie kvalitne písať. A hlavne veselo a pútavo. Odporúčam všetkými desiatimi.
Tak som to prešiel...a prežil. Ako už mnohí spomínali, kniha je pomerne zdĺhavá, ale veľmi sugestívna. Polárne dobrodružstvo, ktoré nenechá nikoho chladným. Možno
Nechápem, prečo sa slovenskí autori tak vyžívajú v depresívnych a ponurých témach...
Táto kniha je proste úžasná! Ľudská, realistická a neskutočne autentická. Odporúčam všetkými desiatimi
Jednu hviezdičku uberám za zvyšné tri poviedky, ktoré kvalitou Wilsonovu nestíhajú. Inak výborné čítanie.
Celý čas som čakal, kedy to konečne príde. To niečo čo mi vyrazí dych a urobí knihu výnimočnou. A ono to neprišlo :-(
Viem si celkom dobre predstaviť, čo na tom teenagerov tak priťahuje, ale ja som na to už asi trochu starý. Za mňa priemer
Tak toto ma stráááášne.....nebavilo. Štýl písania ako v predchádzajúcej knihe o starčekovi. Ok to beriem. No v polovici príbeh akoby strácal dych a stále sa točil len okolo toho ako H1 stále niečo vyparatí. Unavovalo ma to. Posledné strany som sa doslova nútil čítať.
Digitálna pevnosť po švédsky. Odhliadnuc od porovnávania s predchádzajúcimi dielmi, bola to dobrá kniha. Nie geniálna, ale dobrá. Lagercrantz sa úlohy zmocnil najlepšie ako vedel. Za mňa je to OK.