Lucynell Lucynell komentáře u knih

P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Je to příjemná, oddychová knížka, ke které se ráda vracím. Příběh je klasický, jednoduchý, ale díky tomu se krásně čte. Kasie West mám ráda, jelikož její knihy jsou vždy velmi čtivé.

29.04.2021 4 z 5

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Tato kniha mě chytla hned od samého začátku, skrývá se v ní nádherný příběh, moc se mi líbí myšlenka dopisů v tomto díle. Krásně napsané a už se moc těším na další díl.

12.02.2021 5 z 5

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Tuto sérii jsem si oblíbila již od první knihy, mám ráda autorčin styl a způsob, jakým příběhy vyvíjí. Na tento díl jsem se velmi těšila a vůbec mě nezklamal. Příběh Nolana a Everly vás pohltí hned na prvních stránkách a vy se od něj zkrátka nedokážete odtrhnout, ani kkyby jste chtěly. Už se moc těším na další knihu od této autorky.

08.01.2021 5 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Kniha byla čtivá, chytlavá a krásná. Stejně jako ostaní mě občas chování Joss vytáčelo, ale na druhou stranu jsem ji chápala vzhledem k tom, čím si prošla. Velice mě bavila komunikace, kterou spolu občas vedli a situace, do kterých se dostali. Za mě krásné čtení na dlouhé zimní večery.

21.10.2020 5 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Zprvu jsem váhala zda si mám vůbec tuto knihu přečíst, jelikož fotbal mi nic neříká, ale nakonec jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám a udělala jsem dobře. Je to příjemné, oddechové čtení. Příběh byl poutavý a pohltil mne na tolik, že jsem celou knihu přečetla již za tři dny. Už se moc těším na autorčiny další knihy.

14.07.2020 5 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Stejně jako předchozí knihy z této série rozhodně tento díl nezklamal. Je v něm opět tolik citu, postavy, které známe již z dřívějška. Příběh Jude a Blakea je úžasný a naprosto mě pohltil. Už se moc těším na další sérii od Mony Kasten.

29.01.2022 5 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Super oddechová knížka, oproti prvnímu dílu tu byl více rozvinut vztah mezi hlavími hrdiny a také jejich emoce.

16.03.2021 5 z 5

Padnout a vstát Padnout a vstát Estelle Maskame

Narozdíl od série DIMILY má tato kniha mnohem vážnější náladu po celou dobu, setkáváme se zde s tématem smrti, ale zároveň i s láskou, která překonává překážky, jež jí osud nastražil. Kenzie a Jadena jsem si oblíbila hned na začátku a celý příběh mě pohltil tak, že jsem knihu přečetla doslova jedním dechem. Estelle Maskame patří mezi mé oblíbené autorky a já už se moc těším na její další tvorbu.

19.01.2021 5 z 5

Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Krásné, nenáročné a čtivé čtení. Tuto knihu mám moc ráda a občas se k ní vracím, protože jsem si moc oblíbila Laru Jean i Petera Kavinského. Za mě knížka rozhodně lepší jak film.

18.10.2020 5 z 5

Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Začátek nové série od Mony Kasten, všechny její knihy se mi zatím líbily a tato není výjimkou.
Je to příběh, který chytí za srdce, plný emocí od začátku do konce, pomalá romantická linka dodává příběhu na jeho kouzlu.
Setkáváme se zde s postavou Adama a Rosie, z nichž každý má nějaké své vnitřní strašáky.
Po dočtení má člověk chuť hned na další díl, na který si je ovšem potřeba počkat.

07.05.2023 5 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Knihu jsem četla v rámci společného čtení a velmi mě bavila. Vi s Penelope mě opět nezklamaly a kniha se mi moc líbila. Příběh Leviho a Presley byl krásný.

20.04.2023 5 z 5

První opravdový polibek První opravdový polibek Kasie West

Knížky od Westové se mi vždy líbily, jsou to krásné oddechovky a i přesto že mi tato kniha přijde o něco slabší než její jiné, je pěkná a dobře se čte.

08.07.2022 4 z 5

Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Je to pěkná kniha, která nás vrací na místo, které známe a nechává nás nahlídnout na příběh z různých úhlů pohledu. Nicméně ačkoli je kniha pěkná, nic extra se v ní neděje, ale přesto ty, kteří si oblíbili tuto sérii dokáže zcela zaujmout.

30.06.2022 4 z 5

Zachraň se Zachraň se Mona Kasten

Druhý díl je stejně procítěný jako první. Tato série mě stejně jako předchozí Znovu baví. Charaktery postav se nadále vyvíjejí a dochází zde k zvratům. Kniha se dobře čte.

27.06.2022 5 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Stejně jako předchozí díly mě kniha zcela pohltila a já se od ní nemohla odtrhnout, doslova jsem ji hltala očima. Příběh Feyre a Rhyse je nádherný a poutavý, jejich láska je cítit v každém okamžiku této knihy a jejich postuchovani se tomu dodává jen jiskru. Už se těším na další díla od autorky.

26.06.2022 5 z 5

Před námi Před námi Anna Todd

Do této doplňkové knihy se mi moc nechtělo, ale i přes to že nakonec bylo zajímavé číst o jejich příběhu i z jiných úhlů pohledu, nezaujala mě tolik jako celá série, je to takový nadbytečný díl, který vím, že už si nepřečtu nikdy.

01.04.2022 3 z 5

January a Deset tisíc dveří January a Deset tisíc dveří Alix E. Harrow

Tuto knihu bych si asi sama nevybrala, ale dostala jsem jí a musím říct, že mě chytla. Moc se mi líbil motiv dveří použitý v příběhu, líbí se mi představa, že jsou někde dveře, které když otevřeme dostaneme se na jiné místo, vlastně by se daly přirovnat ke knihám, jelikož s každou další otevřenou knihou se dostáváme na nová místa. Krásná kniha, jež rozhodně doporučuji.

17.05.2021 4 z 5

Helix - I ty budeš nahrazen Helix - I ty budeš nahrazen Marc Elsberg (p)

Stejně jako předešlé knihy od Elsberga je kniha velmi čtivá, poutavá a napínavá. Tentokrát nám ukazuje, jak nebezpečné může být zahrávání si s genetikou.

21.04.2021 5 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Příběh byl úžasný, hlavní postavy byly moc fajn, knížka byla vtipná a dobře se četla.

10.02.2021 4 z 5

Clarity Clarity Karolína Bendová

Knihu jsem dostala letos k narozeninám, je to příjemný, oddechový příběh s tématem letní lásky. Moc se mi líbilo spojení s táborem a celkovém pojetí obou hlavních hrdinů a jejich citů k rodině, obzvláště k jejich mladším sourozencům. Přestože to byla autorčina prvotina, kniha je velmi vydařená a věřím, že nám tato autorka má jěště v budoucnu, co nabídnout.

12.07.2020 4 z 5