LusSyNDA LusSyNDA komentáře u knih

Padesát odstínů růžové Padesát odstínů růžové Šárka Zmátlíková

Koupila jsem si tuto knihu, protože se mi výborně hodila do čtenářské výzvy. Také mě hrozně zaujala obalem. Děj knihy byl pro mě ale naprosto šílený! Kniha psaná pro svoje děti plná podvádění?? Fuj, co to je za maminku? Nemohla jsem se dočkat, az knihu doctu jak moc mě nebavila... To se mi ještě nestalo. Kapitoly, které byly napsané jako články do časopisu jsem úplně přeskočila. A ten konec? "Úžasný" co si z této knihy čtenáři mají vzít? Nechápu...

17.11.2016 1 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Nádherná kniha vhodná na Vánoční prázdniny!!! :-)

14.11.2016 4 z 5

Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Mám ráda matematiku. Mám ráda knihy. Mám ráda Johna Greena. Ale Colin mi moc nesedl.

14.11.2016 3 z 5

Poprask v sýrové uličce Poprask v sýrové uličce Robert Fulghum

Kniha mi přišla jako překvapení od Knihobita :) Nejprve jsem si říkala, že to asi můj styl nebude, ale nějaké povídky byly moc hezké a hlavně zajímavé. Moc se mi líbil příběh o žvýkačkové zdi. Ale jak kniha neměla souvislé kapitoly, nelákalo mě se k ní vracet. Četla se hezky, ale prostě za mě jen 3*

14.11.2016 3 z 5

Loutkář z ghetta Loutkář z ghetta Eva Weaver

Moc hezká kniha, o trochu víc se mi líbil příběh Miky, ale i tak jsem knihu četla ráda a příběh si užila.

10.11.2016 4 z 5

Naděje umírá poslední Naděje umírá poslední Halina Birenbaum

Po dočtení knihy (už je tomu týden) jsem pořád nesvá. Knihu jsem četla tím způsobem, že jsem rukama drtila vazbu a nemohla se od stránek odlepit. Šílený příběh. Neskutečné

03.11.2016 5 z 5

Vikinská princezna Vikinská princezna Zuzana Pomykalová (p)

Mně se líbil víc příběh Aničky, ani bych nemusela číst příběh druhý... Anička byla opravdu vtipná malá holčička :-)

20.10.2016 2 z 5

Město policajtů Město policajtů Karin Slaughter

Knihu jsem si koupila v akci, protože jsem ji potřebovala do své čtenářské výzvy (kniha nad 400stran). Nikdy jsem nečetla nic tak drsně napsaného... Město policajtů je zároveň moje první přečtená detektivka. Jsem z knihy nadšená, opravdu :-)

18.10.2016 5 z 5

Rebel Rebel Amy Tintera

První půlka knihy nic moc, nemohla jsem si zvyknout na kapitoly z pohledu Calluma a nic moc se nedělo. Ale od půlky knihy jsem četla bez zastavení! Opravdu zajímavý a nečekaný děj, konec knihy také moc hezký :-)

29.09.2016 3 z 5

Reset Reset Amy Tintera

Hezká kniha, připomínala mi trochu Divergenci :-) Prostředek byl strašně dlouhý, nejvíc se mi líbil konec knihy, ale oproti prostředku byl zase strašně rychlý :-(

19.09.2016 3 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Nejlepší kniha. Nic víc říct nemůžu :-)

19.09.2016 5 z 5

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Já osobně bych neřekla, že je to nejlepší kniha od Johna Greena. Aljašku jsem si moc neoblíbila, štvala mě její náladovost. Váleček byl fajn, pro mě taková normální průměrná kniha, ale nic, co bych si přečetla ještě jednou :-)

17.09.2016 3 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

To byla tak nádherná kniha!!! Oveho jsem si zamilovala a zároveň mi ho bylo strašně líto, jaký měl život. Při čtení jsem se smála se slzami v očích, smutné scény se měnily ve scény vtipné, vždyť když Ove něco řekl, nedalo se nezasmát. Knihu považuji za jednu z nejdojemnějších a nejhezčích, co jsem kdy četla :-)

07.09.2016 5 z 5