Manifest blech komentáře u knih
Upřímně mne zklamala. Obálka je mnohem víc než celý obsah. A čekala jsem mnohem víc milostného příběhu.
Četla jsem v dobu, kdy jsem potřebovala.
Jen v druhé části ohledně těla tam se s tím ne úplně ztotožňuju.
První dojmy jsou poměrně smíšené, zatím nevím jestli víc pozitivní nebo negativní. Hodně vulgarit. Čekala jsem něco jiného. Překvapilo.
Báječná kniha plná příběhů, užitečných rad, jak se zbytkovými potravinami zacházet. Celý tenhle projekt si musel projít svou cestou a z té vzešla tahle kniha.
Rozměrově je vážně veliká, ale když se začtete, chápete proč.
Velmi odlišný styl psaní. Tyhle povídky se mnou ještě dlouho zůstanou.
Skvělá pro mě už klasika. Stejně vnímání a řeč dítěte je úplně jiná.
Skvělý počin. I přesto, že je to psané jako fikce, věřím tomu od začátku do konce. A krásně se vše propojuje.
Velmi hřející filozofie života. Jeden z možných způsobů, jak si udělat život o to hezčí. A proč ne...
Moc příjemný oddech. Takové snění za dne při čtení této knihy. Určitě se mrknu víc i na autorčin blog, po dočtení jsem zvědavá, jak pokračují jejich dobrodružství.
Za mě zatím nejslabší díl, mohlo to být o 300 stran kratší a vůbec by to nevadilo.
Četla jsem v angličtině. Plynulé, něžné, dojemné, smutné až reálné.
Do hodinky přečtená útlá knížečka od mistra. Milá, k zamyšlení.
Byla jsem zvědavá, co Duchovny vyplodil, dalo se to číst, ale znovu to nemusím.
Komentáře k tomuto titulu můžou být hodně různé, a vážně bych řekla, že záleží, kdo čemu věří. Je to jeden z mnoha v dnešní době možných způsobů vnímání, dnes si lze vybrat z dost nepřeberného množství (některé se pravda mohou opakovat, ale to je nutno číst mezi řádky).
Je na každém z nás čtenářů, kdo si to vezme k srdci nebo to bude brát jako další z knih nebo třeba mu to uvázne, ale ne natolik.
Celkem slabší kousek autorky, spíše mi u tohoto díla přišlo, což se stává u některých českých autorů, že chtěli "dojit" z předchozí mnohem lepších titulů.