Martina410 komentáře u knih
Napinava knizka, misty az moc pretazena za vlasy, ale cetla se dobre.
Kniha nebyla spatna, dobre se cetla, ale te krve a kosti bylo i na me moc. Misty jsem nechapala logiku postav. A taky jsem byla docela prekvapena, jak se postavy rychle oklepaly ze smrti blizkych.
Docela strasidelna knizka, pribeh zajimavy a ctivy. Doporucuji k precteni.
Kniha se mi hrozne dobre cetla, ale snad u zadne knihy jsem nebyla tak rozcilena, jako u prvnich dvou povidek v teto knizce. Moc se mi libila a doporucuji.
Kniha se docela dobre cetla, ale cekala jsem neco trochu jineho. Mysteriozni Praha trochu jinak.
Kniha me bavila, dialekt byl supr, pochazim z Krkonos, takze u nas mame dost odlisny, i tak jsem rozumela dobre.
Ale ty postavy mne tak pily krev, ze jsem vzdy musela na chvilku knihu odlozit. :D
Kniha se dobre cetla, ale preci jen, mohla byt lepe zpracovana, tento styl psani mam rada.
Tak tohle byla jedna z nejlepsich knih, kterou jsem kdy cetla. Konec byl strasne dojemny, knizka byla skvela a fakt neuveritelne pravdiva. Klobouk dolu pred autorkou.
Jeden den v 367 strankach. Tak tahle kniha me fakt bavila, ze zacatku mi trochu vadil styl psani, ale pak jsem si zvykla a cetla se dobre. :)
Skoda jen otevreneho konce.
Kniha me moc bavila, s VS jsem to mela stejne, take me nebavila a nechtela jsem tam chodit, tak jsem soucitila s Martou. :) Jinak styl psani mi nevadil, hezky se cetla a pribeh byl dost ze zivota.
Hezka knizka, nekdy jsem se ztracela v mnozstvi postav. Styl psani mi sedl a pribeh byl moc smutny. Doporucuji.
Tak tohle bylo brutalni. Nevedela jsem, kterou z zen driv litovat a jestli je vubec litovat mam. Sileny pribeh. Rozhodne doporucuji k predcteni.
Nejhezci detske vzpominky na tuto knizku, pamatuji si, jak se mi hrozne libila. :)
Poslouchala jsem na VS jako audioknihu, ktera byla temna a strasidelna. Doporucuji.
Mila knizka, Panda v nesnazich me bavila trochu vic, nadprirozeno neni zrovna muj salek kavy, ale tady se to celkem dalo. :)
Jeden z nej dilu, nemohla jsem se odtrhnout, vrah me prekvapil, dlouho jsem netusila o koho jde.
Ve ctvrtine jsem si musela dat pauzu, nejak me nebavila, ale pak jsem se zacetla. Celkem napinavy dil, ale konec opet prehnany.