martineknatasa komentáře u knih
První dva díly byly lepší. Proto ubírám jednu *. Ale přesto se mi kniha líbila a jako odpočinkové čtení bezva. Jdu na další díl.
Kniha určitě stojí za přečtení, mně se líbila. Už mám rozečtený další díl.
Kniha se mi líbila a dobře se četla. Děj ubíhal a bavilo mne to. Přečteno za jeden den. Jdu na další díl.
Ani já jsem se u knihy moc nebavila. Snad další díl bude lepší. Dávám jen 3*.
Kniha se dobře čte, i tento díl jsem přečetla s chutí a brzo. Pokud si chcete u knihy užít, tak se do ní začtěte, stojí to za to.
Kniha se mi líbila. Jen více takových to knih. Určitě se k autorce vrátím a ráda si její další knihy přečtu.
I třetí díl této série se mi líbil. Škoda, že není daší díl.
Kniha se dobře čte. Je poutavá a napínavá. Vrah byl ale odhalen moc brzo a tak jsem váhala mezi 4* a 5* nakonec díky tomu, že to je první díl jsem dala 5*. Těším se na další pokračování této série.
No páne, to byla kniha. Krásně se četla a já se nemohla od ní odtrhnout. Skvělé, doporučuji.
Já bych byla nejraději, kdyby už byl další díl. Kniha se mi moc líbila.
Tentokrát ubírám jednu *. Chvílemi se kniha čte skvěle ale místy se děj zbytečně vleče. Ze série mé oblíbené spisovatelky se mi zdá tento díl nejslabší.
Mně se kniha líbila, lehká, oddechová a i takové jsou třeba. Mám knihy od autorky moc ráda.
Kniha se dobře čte. Líbila se mi. 1.díl se mi ale líbil víc a tak dávám jen 4*.
Kniha se mi moc líbila. Hlavní postava - Pipa je velice sympatická. Autorku jsem si zařadila mezi oblíbené a pustila jsem se do dalšího dílu.
Krása, dočetla jsem právě celou sérii a hned tato kniha. Moc se povedla, přečtěte si.
Ani, zatím poslední díl mne nezklamal. Kniha se dobře čte a já dávám 5*.
U knihy jsem si opravdu odpočinula, hezky se četla a moc se mi líbila.