MAU256 MAU256 komentáře u knih

Můj sexy šéf Můj sexy šéf Renáta Navrátilová

Milá romantická jednohubečka. Tesse jsem fandila, dětství na nic, ztráta lásky, výchova Olíka, na kterého krom občasné výpomoci sestry, zůstala sama, to není žádný med, proto jsem jí přála, aby jí to vyšlo. Byla dosti tvrdohlavá, ale naštěstí se Scott jen tak nevzdal. Takže to nakonec dopadlo přesně tak, jak mělo.

02.03.2024 3 z 5

Troufalá vášeň Troufalá vášeň Penelope Douglas

Krásné, romantické, nepřála bych své dceři takový věkový rozdíl, jaký měli, ale láska si nevybírá a pokud ji najdeš, nenech si ji proklouznout. Knížku jsem si užila, měla jsem v jednu chvíli strach, že to nedopadne tak, jak bych jim přála, ale nakonec... Určitě můžu doporučit její přečtení.

29.02.2024 4 z 5

Jak trumfnout miliardáře Jak trumfnout miliardáře Max Monroe

"Budeme potřebovat nová pravidla," pronesla s úsměvem. Zasmál jsem se a zavrtěl hlavou. "Mně stačí jedno."

Knihu nešlo odložit, neskutečně jsem se bavila jejich výzvami. No, taky jsem se párkrát přistihla, že mi chování Cassie vadí. Ale jinak musím souhlasit s komentáři, že to byla perfektně čtivá romanťárna a že bych Thatchera měla ráda doma. Doufám, že nás autorka nenechá dlouho čekat a dočkáme se také příběh Wesse a Winnie.

27.02.2024 4 z 5

Každý tvůj nádech Každý tvůj nádech Jennifer L. Armentrout

Konečně jsem se dočkala posledního dílu této série. Úplně mě mrzí, že už žádné pokračování není. Jako i v předchozím díle bych si přála, aby se mohla nějak Layla rozdvojit, aby mohla být jak s Rothem tak i ze Zaynem. V jednom okamžiku jsem měla strach, že to skončí špatně, ale nakonec to dopadlo velmi dobře. Určitě celou sérii mohu jen doporučit.

15.02.2024 5 z 5

S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Lucy Harris (p)

Krásné, romantické, s malou zápletkou, možná moc krátké, protože se nešlo odtrhnout a najednou byl konec. Tom byl ze začátku na pěst, ale když se odhalilo, co se mu přihodilo, dalo se to pochopit. Lucy a Kate byly dokonalé. Určitě stojí za přečtení.

06.02.2024 4 z 5

Twisted Games: Hry na ostří nože Twisted Games: Hry na ostří nože Ana Huang

Únos, vydírání, zrada... Naše cesta tam, kde jsme byli teď, byla všechno, jen ne konvenční. Nebyla jsem princeznou z pohádky a Rhys taky nebyl žádný kouzelný princ. A ani bych o to nestála. Protože i když to, co jsme spolu měli, nebyl žádný pohádkový příběh, byl to náš příběh. A tak tomu bude navždy.

Ona princezna a on její nový bodyguard. Nemůžou se vystát, ale je tomu vážně tak? Jakmile totiž překročí hranice, není cesty zpět. Nebudou to mít jednoduché, protože ona se bude muset stát královou a on není z té "správné krve", ale jejich odhodlání být spolu je jejich hnacím motorem pro ten správný konec. První díl se mi líbil o chlup víc, ale i tento byl čtivý.

22.01.2024 4 z 5

Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Hezká romantická oddechovka. Sice jsem nečetla ty předchozí díly, ale myslím, že to nijak nevadilo. Chápala jsem Claru, že se bojí vztahu kvůli její minulosti. A jsem ráda, že to nakonec dopadlo dobře. Knížka byla velmi čtivá, ráda si přečtu i příběhy Roxie a Natalie.

07.01.2024 4 z 5

Láska přes hranice světů Láska přes hranice světů Josie Williams

"Spolu," pronesu chraptivým hlasem plným emocí, vykročím ke světlu a držím přitom Maggie za ruku. "Spolu," přitaká Maggie. Navždy spolu.

Přííběh Rydera a Maggie, on je již 5 let po smrti a stále se potuluje po světě, protože propásl svoji šanci odejít, ona má na světě už jen babičku, která ale také umírá, takže na světě zůstane sama, i když nyní u pěstounů, kteří jí moc milují. Setkání Rydera a Maggie přichází v momentě, kdy jí zachrání život, jenže život každého z nás je na tomto světě omezený a on chtěl změnit její osud. Jejich příběh byl smutný, musím přiznat, že mi nejedna slza ukápla. Ale určitě doporučuji tuto knížku přečíst.

10.12.2023 5 z 5

Tři drobné chybičky Tři drobné chybičky Nikki Sloane

Další díl této série, ve kterém se opět dočítáme o klubu zavázaných očí. Tentokrát se do popředí linky dostává Joseph, který stejně jako Peyton v minulém díle, získává lásku svého života, i když cesta k ní nebyla jednoduchá.

15.11.2023 4 z 5

Smlouva na lásku Smlouva na lásku Cassie Connor

"Zvedáš někdy telefon?" zeptá se a zvedne smlouvu. "A co je sakra tohle?" Otvírám pusu, ale ven z ní nevychází ani slůvko. Jediným rychlým pohybem roztrhne smlouvu vejpůl a zůstane stát. Tváří se stejně překvapeně jako já.

Taková hezká romantická jednohubka, co může způsobit jedna smlouva? Změní jí celkový pohled na svět. Rebecca mě malinko štvala, chovala se totiž trošku jako krá.a. No a Hudson a jeho rodina - tu jsem si zamilovala. Milované sestřičky, které nemají přes pusu filtr, super. Pro romantické dušičky jako dělané.

04.11.2023 4 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Vztek mnou proudí jako rozžhavená láva, když si vybavím, jak mě otec obelhal. Využil bratra, aby mě sem dostal, a nechal Tinu, aby mi ublížila a svázala mě. To není láska.

Nevím, Wendy mi někdy přišla jako naprostá najivka a James zase jako psychopat. Nemůžu popřít - bylo to čtivé, kapitoly krátké, rychle ubíhaly a nutilo to číst stále dál, ale něco mi tam vadilo.

23.10.2023 3 z 5

Neodolatelná Neodolatelná Melanie Harlow

Krásné odpočinkové čtení - Mack: milující otec tří dcer, Frannie: jejich chůva a láska na dohled, ale tady velký strach, kdyby to nevyšlo. Romantika s malinkým zádrhelem, jinak žádné velké zvraty nečekejte, pokud si ale chcete odpočinout od každodenního shonu a nijak nepřemýšlet, doporučuji.

15.10.2023 4 z 5

Navždy buď mou vévodkyní Navždy buď mou vévodkyní Amalie Howard

Její smích zněl suše. Zavrtěla hlavou. "Všechno si koupit nemůžete, Vaše Milosti. Všechno není nahraditelné. Čím dřív to pochopíte, tím dřív vám dojde, proč by tohle nikdy nemohlo fungovat. To mezi námi."

Krásně čtivý romantický příběh - jak zde píše "biki" tisíckrát recyklovaná zápletka o falešném zasnoubení, ale napsaný tak, že jsem knihu nechtěla odložit. No, láska prostě dělá zázraky. Jsem ráda, že se mi knížka dostala do rukou.

13.10.2023 5 z 5

Marco Marco Marcy Jell

Čtivá romantická jednohubka s trochou erotiky z mafiánského prostředí. Moc se mi líbil vztah všech bratrů, bratři držící pohromadě společně s babi. Marco - na povrchu tvrďák, ovšem uvnitř milující. Těším se na příběh dalšího z bratrů.

12.10.2023 4 z 5

Zmetek Zmetek Elle Kennedy

Myslím, že tu zase máme další čtivou sérii od této autorky. Čtení je psáno z pohledu více postav, takže se můžeme doufám těšit na více dílů. Ač se na první pohled zdá, že v této škole jsou opravdu zmetci prachatých rodičů, mají v sobě něco zlomeného, doufám, že na každého čeká další šance, stejně jako ji dostal RJ a Sloane.

11.10.2023 5 z 5

Twisted Love: Láska na ostří nože Twisted Love: Láska na ostří nože Ana Huang

Nevěř nikomu, Alexi. Vždycky jsou to lidé, od nichž bys to nejméně čekal, kdo ti vrazí kudlu do zad.

Alex byl nejlepší přítel jejího bratra, který se jí snaží stále chránit. John však odjíždí na rok pryč, proto požádá Alexe, aby Avu ochraňoval. On souhlasí, protože se to hodí do jeho plánu - plánu pomsty, která se po osmi letech blíží k cíli. Jenže nic není takové, jak se na první pohled zdá. Knížka se velmi pěkně četla a přes veškeré nesnáze a překážky nakonec skončila tak, jak jsem očekávala.

13.07.2023 4 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Zase další syrové, drsné, krásně čtivé dílo této autorky, které není pro každého. Od knížky se nedalo odtrhnout. Je v ní vše - krutost, hrdost, nenávist, bezmoc, láska. Sparrow - Ptáčátko - byla neskutečná, nezlomná a přesto ji dokázal zlomit ON, protože se do něj zamilovala. Troy - Uklízeč - dostál svému slovu, které dal otci, vzal si ji. Mělo to být jen nahrané, jenže ona se mu dostala pod kůži. Měl však tajemství, a to zničilo vše, co mezi nimi začínalo být. Dostanou druhou šanci? Určitě doporučuji přečtení.

"Když zvážím všechny okolnosti," řekl jsem a neotočil se, protože jsem věděl, že bych to nevydržel a udělal bych to co vždycky - nutil ji a vyhrožoval, aby zůstala, i když jsem věděl, že by neměla, "kdybych to věděl, nečekal bych doteď nebo až budou naši rodiče po smrti. Požádal bych tě o ruku, když ti bylo devět na tom tanečním parketu na Paddyho svatbě, když jsi se mnou tančila první ploužák, a nezajímaly by mě následky. " Rozesmála se. Myslela si, že je to vtip. Nebyl.

"Nikdy jsi nebyla noční můra. Nejdřív jsi byla obchod ..." Ušklíbnu se a roztáhnu jí prsty po břiše. "A pak ses stala mojí radostí." "A co jsem teď?" Přikryje mi ruku a stiskne ji. "Teď jsi, hrdličko, můj domov."

13.06.2023 5 z 5

Grace, moje spása Grace, moje spása Melanie Moreland

"Ne. Upřímně řečeno, na vás jsem si ani nevzpomněl. Soustředil jsem se jenom na Grace. Záleželo mi jedině na ní." To ho vyvedlo z míry. Podíval se na Katy, pak se zase rozzuřil a protlačil se kolem mě dovnitř. "Kde je?" Chtěl jsem ho vykopnout. Vynadat mu a vyhodit ho z bytu, jenže pak jsem si všiml, že se mu v hnědých očích lesknou slzy. Poznal jsem ten divoký strach - stejný, jako jsem cítil já, když jsem ji nemohl najít. Byl to její otec a strachem o ni byl celý bez sebe.

Další krásně čtivé pokračování série. Moc se mi líbí vztah otec-dcera a celá jejich obrovská rodina. Jaxson to neměl v životě jednoduché, je s podivem, že se dokázal dostat tam, kde nyní je, jenže s jeho minulostí je spojen pocit, že není schopen milovat. Avšak naštěstí pro něj mu cestu zkříží Grace, které nedokáže odolat ani se jí vzdát. Pro její dobro jí však musí nechat jít, jenže jí zraní moc na to, aby mu odpustila. Zjistí nakonec, že bez sebe nemůžou být? Doporučuji přečíst, je to zase dokonalé. Už se těším na další pokračování.

22.02.2023 5 z 5

Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Co kdyby - slova, která vás dokážou zničit. Laurie, která ztratila nevlastního bratra, potřebuje zodpovědět na otázky, aby mohla žít dál, proto se přestěhovala a začala studovat jinde, jenže minulost jí stejně dostihne. A Sam, ztracen z toho, že nedokázal zachránit Austina. A pak gravitace, která je k sobě přitahuje. Jenže dohromady je spojí lež, a ta má krátké nohy. Takže co se stane, až pravda vyjde napovrch? Jako vždy, někoho to bude hodně bolet. Moc hezky psaná knížka, i když má v sobě hodně smutku.

"Slib mi to," zašeptal, načež mi nohy málem vypověděly službu. "Už žádné lži, už žádná tajemství. Chci tě celou, nejen demo verzi. Od začátku do konce, lepší i horší chvilky. Opravdovou Laurie. Tak zní dohoda."

29.01.2023 5 z 5

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Krásný příběh Oakleyho a Vanghn. On byl až moc známý rocker a ona byla úplně "obyčejná" dívka. Z předstíraného vztahu, který měli mít, se však stalo "něco skutečného".
Je to samozřejmě romantická knížka, která je předvídatelná, ale krásně čtivá. Romantickým dušičkám mohu jen doporučit.

Dávám přednost noci, temnotě a stínům, koutům a skrýším, kde tě nikdo nezná. Kde všichni jen předstíráme, kde masky všichni nosí, všichni nosí do samého konce.

Něžně mě políbí. "Jsi můj, Oakley Forde." "Jo, jsem tvůj." Usměju se jí do úst. "A ty, Vaughn Bennettová, jsi moje."

22.01.2023 5 z 5