Michaela91

Četba k maturitě, nemám ráda když mě někdo nutí do čtení knih, které si sama nevyberu, ale tuhla kniha se mi moc líbila. Láska vs. válka. Bohužel vyhrála ta druhá. Konec byl velmi smutný ale jinak byla kniha napsaná moc dobře a dobře se i četla.

Povinná četba. Ale takový čtivý příběh, mě se to líbilo. A divadelní hra byla také velice dobrá.

Na začátku čtení jsem si myslela, že to bude nudné a že ani knihu nedočtu, ale pak se děj začal vyvíjet a mě zajímalo jak to vše dopadne. Začalo to být napínané a dobrodružné takže jsem změnila názor. Kniha je rozhodně moc dobrá.

Bylo to povinná četba, už podle názvu jsem knihu odsoudila, ale během čtení jsem musela změnit názor. Dobrá kniha.

Ve škole pořádně rozpitváno, ale mě osobně se kniha líbila. Film stál za nic.

Dlouho se mi do knihy nechtělo a nešlo mi se začíst. Pak se děj pro mě rozjel a já zase potřebovala vědět, jak vše dopadne. Zajímavé zpracování. Líbila se mi zmínka o Radhošti, kde to máme moc rádi.

V pubertě jsem tyhle knihy hltala. Jsou trošku naivní a asi i nereálné ale takové svým způsobem milé.

Mě se kniha líbila a nemohla jsem přestat číst. Strašně mě zajímalo jak to vše skončí. Přeházené kapitoly mi vůbec nevadilo, přišlo mi to jako skvělý nápad.

Velice milé a krásné čtení. Moc se mi líbilo vyprávění.

Viděla jsem první film, takže mě kniha už tak nebavila. Musela jsem se do čtení honě nutit a vše se táhlo. Byla jsem ráda, když jsem dokázala knihu dočíst.

Velmi čtivá jednohubka, za jeden večer nebylo co řešit. Líbila se mi.

To nejde číst. Už to mám rozečtené snad rok. Dávám kapitolu pokaždé když otevřu čtečku ale musím se přemáhat. Čekala jsem vtipnou knihu ale přijde mi hodně depresivní. Vše je podle hlavní hrdinky špatně a navíc pořád pije. Taky jsme máma dvou dětí, zlobí, neposlouchají ale takovou potřebu pít teda nemám. No snad to dočtu. Těším se na to. Další díl číst nehodlám.

Kniha mě moc nebavila. Přečetla jsem ale vracet se k ní nebudu.

Čekala jsem trošku víc děje a víc napětí. Občas mě knížka nudila. Ale téma je určitě zajímavé.

Konec trošku uspěchaný, kdyby měl o pár stránek víc tak bych se nezlobila. Knížka byla moje první od autorky a celkově mě bavila, s dějem jsem byla spokojená.

Krásné obrázky, mě se kniha moc líbila. A doufám, že až synek vyroste bude se mu líbit taky.

Příběh byl pěkně a čtivě napsaný. Na to na jakém místě se odehrával byl podle mě popsaný něžněji než ostatní, žádné hrůzy tam vysloveně nebyly. Já jsem byla s knihou spokojená.