Michaela91 komentáře u knih
Velice povedená série. Musím přiznat, že se Kim stala mojí oblíbenou knižní hrdinkou. Autorka překonává i mou oblíbenou Lisu Jackson. Těším se až vyjde další díl, nutně ho potřebuju přečíst.
Za mě velice povedené. Mě kniha pořád držela ve střehu a strašně nerada jsem ji odkládala. Nebylo tam nic navíc, kde by se čtenář nudil, vše do sebe pěkně zapadalo a děj neúprosně plynul rychleji a rychleji. Za mě velké doporučení.
Milá oddechová knížka. Ale znovu ji asi číst nepotřebuji.
Mě se kniha líbila, nenáročné čtení. Četla jsem po večerech a opravdu mě to bavilo.
Knihu jsem nedočetla. Dostala jsem se s vypětím všech sil přes stranu 100 ale nedovedla jsem si představit, že mě ještě čeká tolik stran. Nechytnul mě děj pro mě bohužel zklamání a nedočtená kniha.
Krásný příběh a nádherné ilustrace. I když neodpovídám cílové skupině, jsem ráda, že mám tuto knihu ve své knihovně a určitě se k ní bude vracet.
Tuto autorku mám ráda a na knihu jsem se těšila. Je pravda, že mě nezaujala jako její ostatní, kdy jsem četla s větší chutí a rychleji. Tato kniha se mi líbila, ale myslím, že kdyby měla o sto stran méně tak to neuškodí. Děj byl strašně zdlouhavý a nekonečně se vlekl. Minulost mě tentokrát nedostala tak moc jako u jiných knížek. Nicméně děj a prostředí, kde se odehrával byl krásný. Za mě spokojenost.
Nečekala jsem, že mě kniha tak pohltí. Moc se mi líbilo, že byl děj vyprávěn z různých časových posunů a osob. Osud, který bych nikomu nepřála a už vůbec né malému dítěti. Určitě stojí za přečtení.
Knížka byla hodně čtivá a opravdu v ní lhal kdo mohl. Přečetla jsem ji za tři dny protože jsem chtěla vědět zda dostanou dítě živé. Rozuzlení mě překvapilo a konec se mi teda moc nelíbil.
Díky obrázkům četba rychle utíká. Jednoduché, žádné složité čtení.
Knížka nebyla úplně špatná ale reklama, že je kniha podobná jako od paní Moyes si myslím,že nebyla na místě. Nebavila mě a nutila jsem se do čtení. Přiznám se že ani pořádně nevím o co v knize šlo.
Nemyslím že je to špatná kniha. Přečetla jsem si komentáře než jsem knihu začala číst a řekla si, že teda asi moc dobrá nebude. Ale naopak se mi kniha četla dobře a myslím, že vůbec není špatná právě naopak.
Super čtení. Líbilo se mi, jak je příběh brán z pohledu obou hlavních postav. Kniha byla taková jako ze života. Určitě bych doporučila dále.
Těšila jsem se až si knihu přečtu, protože mě zajímalo jaká je. Začátek se mi četl těžko a musela jsem se strašně nutit do čtení. Druhá polovina knihy se mi líbila více a i lepe se mi četla.
Knížka se mi líbila, rozhodně více než film. Četla se velice dobře a bavila mě. Musím uznat, že velmi dobře zvolený děj.
Knížka se četla dobře, byla napsaná od srdce, tak vše plynulo nějak samo. Chtěla jsem věřit v lepší konec ale i tak to bylo moc dobré čtení.
Jedním slovem skvělá. nečekala jsem že tato kniha bude tak dobrá, začátek byl trošku slabší ale potom kniha dostala spát a já jsem ji četla se zatajeným dechem. Úplně mě dostala, neodolala jsem a během četby jsem zkoukla film, který mě teda zklamal a přesvědila jsem se, že knihy jsou vždy mnohem lepší.
Z počátku jsem měla problém se začíst, bylo tam moc postav. Ale pak se začalo stupňovat napětí a já jsem začala počítat stránky a nemohla se dočkat až budu vědět jak to skončí. Konec mě překvapil, knižka je povedená, líbilo se mi propojení s minulostí. Určitě přečtu i jiné knihy od autorky.
Nevím, asi na tyto věci a stavy nevěřím. Ale příběh to byl určitě zajímavý.