Michaela91 Michaela91 komentáře u knih

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Velice povedená série. Musím přiznat, že se Kim stala mojí oblíbenou knižní hrdinkou. Autorka překonává i mou oblíbenou Lisu Jackson. Těším se až vyjde další díl, nutně ho potřebuju přečíst.

12.12.2017 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Za mě velice povedené. Mě kniha pořád držela ve střehu a strašně nerada jsem ji odkládala. Nebylo tam nic navíc, kde by se čtenář nudil, vše do sebe pěkně zapadalo a děj neúprosně plynul rychleji a rychleji. Za mě velké doporučení.

06.11.2017 5 z 5

Co mě naučil tučňák Co mě naučil tučňák Tom Michell

Milá oddechová knížka. Ale znovu ji asi číst nepotřebuji.

23.10.2017 4 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Mě se kniha líbila, nenáročné čtení. Četla jsem po večerech a opravdu mě to bavilo.

26.09.2017 4 z 5

Zpocená záda Zpocená záda Sára Saudková

Knihu jsem nedočetla. Dostala jsem se s vypětím všech sil přes stranu 100 ale nedovedla jsem si představit, že mě ještě čeká tolik stran. Nechytnul mě děj pro mě bohužel zklamání a nedočtená kniha.

11.09.2017 1 z 5

Justýnka a asistenční jednorožec Justýnka a asistenční jednorožec Kateřina Pantovič

Krásný příběh a nádherné ilustrace. I když neodpovídám cílové skupině, jsem ráda, že mám tuto knihu ve své knihovně a určitě se k ní bude vracet.

12.07.2017 5 z 5

Spáčův hrad Spáčův hrad Barbara Erskine

Tuto autorku mám ráda a na knihu jsem se těšila. Je pravda, že mě nezaujala jako její ostatní, kdy jsem četla s větší chutí a rychleji. Tato kniha se mi líbila, ale myslím, že kdyby měla o sto stran méně tak to neuškodí. Děj byl strašně zdlouhavý a nekonečně se vlekl. Minulost mě tentokrát nedostala tak moc jako u jiných knížek. Nicméně děj a prostředí, kde se odehrával byl krásný. Za mě spokojenost.

02.06.2017 4 z 5

Jákobovy barvy Jákobovy barvy Lindsay Hawdon

Nečekala jsem, že mě kniha tak pohltí. Moc se mi líbilo, že byl děj vyprávěn z různých časových posunů a osob. Osud, který bych nikomu nepřála a už vůbec né malému dítěti. Určitě stojí za přečtení.

09.05.2017 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Knížka byla hodně čtivá a opravdu v ní lhal kdo mohl. Přečetla jsem ji za tři dny protože jsem chtěla vědět zda dostanou dítě živé. Rozuzlení mě překvapilo a konec se mi teda moc nelíbil.

12.04.2017 4 z 5

Deník malého poseroutky Deník malého poseroutky Jeff Kinney (p)

Díky obrázkům četba rychle utíká. Jednoduché, žádné složité čtení.

20.01.2017 4 z 5

Nechápej mě špatně Nechápej mě špatně Marianne Kavanagh

Knížka nebyla úplně špatná ale reklama, že je kniha podobná jako od paní Moyes si myslím,že nebyla na místě. Nebavila mě a nutila jsem se do čtení. Přiznám se že ani pořádně nevím o co v knize šlo.

17.01.2017 1 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Nemyslím že je to špatná kniha. Přečetla jsem si komentáře než jsem knihu začala číst a řekla si, že teda asi moc dobrá nebude. Ale naopak se mi kniha četla dobře a myslím, že vůbec není špatná právě naopak.

03.01.2017 4 z 5

Ty, ja a tí druhí Ty, ja a tí druhí Fionnuala Kearney

Super čtení. Líbilo se mi, jak je příběh brán z pohledu obou hlavních postav. Kniha byla taková jako ze života. Určitě bych doporučila dále.

21.11.2016 5 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Těšila jsem se až si knihu přečtu, protože mě zajímalo jaká je. Začátek se mi četl těžko a musela jsem se strašně nutit do čtení. Druhá polovina knihy se mi líbila více a i lepe se mi četla.

21.11.2016 3 z 5

P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

Pro relax ideální knížka, moc dobře se čte.

18.07.2016 4 z 5

Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Knížka se mi líbila, rozhodně více než film. Četla se velice dobře a bavila mě. Musím uznat, že velmi dobře zvolený děj.

15.03.2016 4 z 5

Zůstaň se mnou, brácho Zůstaň se mnou, brácho Alena Arbterová

Knížka se četla dobře, byla napsaná od srdce, tak vše plynulo nějak samo. Chtěla jsem věřit v lepší konec ale i tak to bylo moc dobré čtení.

13.11.2015 3 z 5

Dítě číslo 44 Dítě číslo 44 Tom Rob Smith

Jedním slovem skvělá. nečekala jsem že tato kniha bude tak dobrá, začátek byl trošku slabší ale potom kniha dostala spát a já jsem ji četla se zatajeným dechem. Úplně mě dostala, neodolala jsem a během četby jsem zkoukla film, který mě teda zklamal a přesvědila jsem se, že knihy jsou vždy mnohem lepší.

26.07.2015 5 z 5

Andělíčkářka Andělíčkářka Camilla Läckberg

Z počátku jsem měla problém se začíst, bylo tam moc postav. Ale pak se začalo stupňovat napětí a já jsem začala počítat stránky a nemohla se dočkat až budu vědět jak to skončí. Konec mě překvapil, knižka je povedená, líbilo se mi propojení s minulostí. Určitě přečtu i jiné knihy od autorky.

10.01.2015 5 z 5

Musela jsem zemřít Musela jsem zemřít Anita Moorjani

Nevím, asi na tyto věci a stavy nevěřím. Ale příběh to byl určitě zajímavý.

21.10.2014 1 z 5