Michaellla komentáře u knih
Zatím nejlepší díl! Velmi dobře se četl. Ty krátké kapitoly mi opravdu vyhovovaly. Nemohla jsem ji odložit :)).
Obal knihy nic moc, ale čtení je to skvělé! Připomíná mi to Mlčení jehňátek. Kniha mě bavila od první až do poslední strany. Žádné hluché místa, žádné přeskákané odstavce. Doporučuji! :)
Příběh má dvě časové linky a obě jsou zajímavé. Krátké kapitoly se velmi dobře četly. Příběh krásně plynul, žádné nudné pasáže. Nenáročné čtení na pár večerů. :)
Skvělá kniha. Krásně se četla, naprosto uvěřitelné postavy s racionálním chováním. Autorka má neuvěřitelnou slovní zásobu. To fakt obdivuji. Miluju hory a lesy, jsou tak mystické. Takže děj zasazen opravdu trefně. Tuto knihu bych nazvala "podzimní lahůdka". :)) Doporučuji!
Ze začátku jsem měla pocit, že čtu Kinga. Prostřední část už jsem tušila o co jde. A poslední mi to potvrdila. Krásné čtení. Nesbo je prostě PAN SPISOVATEL. Mám ho ráda a čte se mi moc dobře. :)
V podstatě je to kniha o ničem, nebo vlastně jen o tom jednom... Ale přesto mě to nutilo číst dál a dál. Nešla vůbec odložit. Po dlouhé době jsem se tak vžila do děje, že jsem si připadala jako jedna z obyvatelek :D, fakt :). Autorka mě nutila podezřívat kde koho. No a nakonec....jsem zůstala čumět.
Baví mě číst si o neúprosných horách pěkně v pohodlí postele :).
No já nevím. Moje první česká krimi. Dalo se to číst, ale žádná hitparáda to nebyla. Furt se létalo z New Yorku do Prahy, z Prahy do New Yorku. Souložil každý s každým. Všechno šlo tak hladce. Žádné komplikace. Zamilovanost je cit, který se vyvíjí nějakou dobu. To, co je tady popisované, je spíš nadrženost...řekla bych. A ta fotka na obalu? Tak to je děs.
Nuda.
Začátek dobrý, poutavý rozjezd knihy mě zaujal. Pak už to byly jen nesmysly, přepisy YT videí děs, nudné dialogy, nesympatické postavy...
Nuda.
Dobré to bylo. Bála jsem se doma jít pak v noci na záchod. :D
Myslím, že anotace knihy úplně neodpovídá obsahu knihy. Čtení je ale příjemné a lehké, bez potřeby přemýšlet, závěr byl takový, jaký jsem čekala. Knihu doporučuji :)
Od knihy jsem neočekávala nic a nakonec jsem byla mile překvapena. Příjemné čtení na dva večery. Bavily mne všechny časové linky. Možná si od této autorky ještě něco přečtu :)
Četlo se to docela dobře, hlavně proto, že jsem co nejdřív chtěla být už na konci knihy. Strašně moc opakujících se stránek....domněnek, otázek, spekulací. Na konci jsem čekala nějakou pecku, např. o klonování dětí nebo něco podobného, ale to se nekonalo. Že to je dost neuvěřitelný příběh ani tak nevadí, o tom knihy a filmy jsou, ale taková blbost co z toho na konci vylezla... A těch pár stránek s tou učitelkou??? To asi autorka potřebovala nějak natáhnout příběh a přidat stránky, ne? Jediné co se mi líbilo, tak vztah Beth s manželem a dětmi, to bylo fajn, to se hezky četlo. :)
Strašná blbost. Dlouho jsem nečetla něco tak nezáživného. Musela jsem přeskakovat odstavce, zdlouhavé, nudné... Taková oddychovka, nic na přemýšlení.
Musím říct, že velmi dobře napsaná kniha. Působila dost reálně, občas jsem si říkala, že je mi z toho, co se tam dělo, nějak moc ouvej. Daisy přemýšlela trochu víc dospěle než by desetileté děvče mělo, ale dalo se to zkousnout.
Kniha poutavá od začátku do konce. Ani chvilka nudy. Líbilo se mi, že jsem nebyla neustále rozrušována myšlenkami "kdo je vrah" :)
Zajímavé nahlédnutí za dveře pod zámkem v domě únosců. Tak dobře se to četlo, že by mi vůbec nevadil trochu více rozvedený konec.
Knihu doporučuji.
Jednoduché, čtivé, napínavé, zimomřivé.... Taková rychlovka na jeden večer.
Jo... to máme rádi. :)
Zatím nejlepší kniha, co jsem od autorky četla. Prvních 100 stran se četlo docela těžce, ale vydržela jsem a pak to stálo za to. Zbytek knihy jsem přečetla za 2 dny :).