Mikaelask
![Královna Královna](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546050/kralovna.jpg?v=1727395917)
Nebolo to zlé ale písané to bolo tak divne záhadne, že som občas mala pocit, že mi ušli nejaké stránky ..
Každopádne Damon a Penny mi sú sympatickejší viace než Avery a Gabriel
Len škoda, že tá misteria okolo Damona nebola rozvinutá trošku viacej
![Prekliaty kráľ a krvavá koruna Prekliaty kráľ a krvavá koruna](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525775/prekliaty-kral-a-krvava-koruna-658dbcd1766b3.jpg?v=1703787729)
Uff, tak to bolo niečo !
Už prvý diel ma nadchol. Celkovo námet príbehu je skvelý.
Musím uznať, že zakončenie bolo plné zvratov, šokov a nakoniec lásky :)
Moc sa mi to páčili a musím len odporúčať :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Zmija a krídla noci Zmija a krídla noci](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519702/zmija-a-kridla-noci-Sys-519702.jpg?v=1689923915)
Tak teda wow, toto som si fakt užila, bolo to iné, bolo to svojim spôsobom originálne a malo spád ..
oceňujem, že bol príbeh a vykresľovanie postáv a všetkého magického na popredí a ero linka potlačená, spomenutá minimálne vramci deja, čo sa poslednou dobou v knihách moc nevída ..
Uricte si prečítam druhý diel !
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Pokušení Pokušení](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433591/pokuseniM2WUbC-xFV-.jpg?v=1581578153)
Malilinko mi to pripomínalo Polmesačné mesto ( anjel bojovník generál, ktorý sa zamiluje)
Kniha ma moc bavila, snáď bude další diel :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Netvor Netvor](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549930/netvor.jpg?v=1732012588)
Mne sa to teda veľmi páčilo, ako celá táto séria, krásne sa to prelínalo s predošlými knihami :)
Sám a Aisling boli nekonvenčné duo a hrozne ma ich vzájomná dynamika bavila :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Syndikát Syndikát](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545616/syndikat.jpg?v=1726842641)
Moja prvá kniha od autora..
… začiatok sa mi vliekol, ale na popud kamarátky, som tomu dala šancu a teda nakoniec som to zhltla behom večera.
Bavili ma vtipné hlášky a autentickosť postáv, akurát ten koniec za mňa nerozvinutý, useknutý, trošku škoda
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Trůn padlých Trůn padlých](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548680/trun-padlych.png?v=1730410617)
Tento príbeh ma veľmi bavil!
Prekvapivo to bolo krásne prepojené so sériou o Hriešnych, čo ma veľmi tešilo, pretože za mňa príbeh Iri a Emílie mohol mať kľudne ešte jednu knihu ..
Príbeh mal svižné tempo, ero scénky, romantika či zápletky všetko sa dialo rýchlo a zároveň plynulo :)
Teším sa príbeh Avara a Lussura
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Železný plamen Železný plamen](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541068/zelezny-plamen.jpg?v=1721128202)
Uff .. teda začiatok knihy sa mi vliekol a niekoľkokrát som knihu odložila a nútila sa do nej, občas človek zabudne, že číta yound and adult fantasy aj keď teda tie ero scény by som do tejto kategórie fakt neradila. Niekedy tam toho bolo na mňa až moc zbytočne veľa ale celkovo dojem z knihy prevážil spád príbehu.
Od polovici knihy príbeh nabralo rýchle tempo a teda ten koniec ma dostal … nečakala som, že sa nakoniec budem tešiť na tretí diel.
Knihy majú veľký potencionál byť hitom ako séria ACOTAR od Mass.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Srdcové eso Srdcové eso](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525598/srdcove-eso-65454792aea8d.jpg?v=1699039123)
Moooc pekná kniha! Námet bol neobvyklý, originálny a tie zvraty tam celkovo príbeh len viac okorenili, prijemne sa to čítalo :)
Doporučujem
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Odmítnutá Odmítnutá](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345365/odmitnuta-stH-345365.jpg?v=1501195246)
Uff tak som myslela, je druhý diel bude o niečo lepší než prvý a teda veľké sklamanie .. jeden veľký brak za mňa.
Nezmyselne dialógy o ničom, akokeby som čítala telenovelu
Za mňa veľké sklamanie a tretí diel vymazávam z knihovny ako celu tuto sériu
![1.5 z 5 1.5 z 5](img/content/ratings/15.png)
![Zaslíbená Zaslíbená](https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310769/zaslibena-e0Z-310769.jpg?v=1473246054)
Tak nejak neviem, kam knihu presne zaradiť, námet, zápletka romantika-erotika všetko fajn, len tá hlavná ženská postava …. je teda dosť otravná, ľahko manipulovateľná, detinská s myšlienkovými pochodmi 15 ročnej pubertiačky
“ON - zvrátený, tajomný, sexy, trošku mi len vadilo; že sa o ňom dozvedáme až ka konci knihy a to nie úplne všetko, ale zase to je o to zaujímavejšie a prekvapivé, jak sa hovorí účel svätí prostriedku :)
Kniha je za mňa čtivá, taká jednohubka na jeden večer
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Pomocnice Pomocnice](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535514/pomocnice-660c3be12a6a6.jpg?v=1712077793)
Musím povedať, že očakávanie splnilo do poslednej bodky, dokonca viem, že to má byť aj zfilmované so zaujímavými hereckými celebritami, tak dúfam, že to bude stáť za to.
Dej,napätie, príbeh celkovo - skvelé
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vražedné kafe Vražedné kafe](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544882/vrazedne-kafe.jpg?v=1726053910)
Nuž čo napísať, ani nie v polovici knihy som to vzdala
.. napísané divne, samé dialógy s úvodzovkami a divný štýl rozprávania postáv akoby v tretej osobe
Titulka vyzerala nádejne, ale teda za mňa bohužiaľ knižný prepadák
![Kolumbijský bordel Kolumbijský bordel](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541688/kolumbijsky-bordel.jpg?v=1722203674)
.. nuž čo napísať ?
Všetko obsiahlejšie napísali ženy nižšie v komentároch, miestami to bolo pre mňa tak ťažké čítať, že som “to ani nedočítala a preskočila ..
dej veľmi silný, dotkne sa myslím každej z nás, pretože tieto veci sa jednoducho dejú .. a dejú dnes a denne
Knižka v druhej polovici nabrala príjemný romantický podtón
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Šílenství v nás Šílenství v nás](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543708/silenstvi-v-nas.jpg?v=1724702416)
.. Uf na knihu som čakala, autorku sledujem na instagramu a tak nejak som si myslela, že kniha bude terno ..
nie som schopná sa rozhodnúť, či po 7 kapitole chcem čítať ďalej ..
za mňa zatiaľ moooc nevydarený pokus o Haunting Adeline
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Bohyně Bohyně](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549291/bohyne.jpg?v=1731192180)
Svižné, čítavé, nabité erotikou a samozrejme romantikou.
Prostredie mafie ako vždy nesklamalo.
Kniha sa čítala jednoducho na jeden nádych :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Nevesta Nevesta](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532407/nevesta.jpg?v=1725478054)
No úprimne povedané, obálka a zhrnutie knihy ma zaujalo omnoho viacej, než kniha ako taká, na mňa tam bolo toho deja miestami zbytočne moc spolu s primnoho rádoby vtipných scénok.. hlavná hrdinka mi šla miestami pekne na nervy s tým svojím neudržateľným ostrým jazykom
Každopádne príbeh upírka vs. vlkodlak námet romantika - erotika atď. celkom fajn .. Pre mňa ten typ knihy, ktorý stačí prečítať raz
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Kráľovstvo podsvetia. Druhá časť Kráľovstvo podsvetia. Druhá časť](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536925/kralovstvo-podsvetia-kralovstvo-podsvetia-2.jpg?v=1724064552)
Na druhý diel som sa fakt tešila, no som z nebo tak nejak rozpoltená
Kassian ako bad boy je opäť skvelý, Vivian mi miestami šla na nervy ..
dej mi ku koncu pripomínal Daniele Lori 3 dielom ( Ronan a Mila )
… každopádne tempo deja či ero scénky nechýbali, dej sa vyvíjal dynamicky dobre, takže cez nejaké mini pripomienky doporučujem dočítať a uzavrieť si jedničku
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Rod plamene a stínu Rod plamene a stínu](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542647/rod-plamene-a-stinu.jpg?v=1723525667)
Uff
Dva dni som to čítala takmer vkuse ..
moc postáv moc mien moc deja
Samozrejme veľkolepé finále nesmelo chýbať
Páčil sa mi koniec, s návratom na začiatok, s vilami sledujúce telenovelu a pochrapkávajucim syrinxom
Spojenie s “Dvormi ma hrozne bavilo
Celkovo príbeh Bryce & Hunt ich vzťah atd - proste aaaach, áno