MildeZ komentáře u knih
Opět povedené, jako předchozí díly!! A ano, trošku mě také obtěžovaly občasné překlepy. Na druhou stranu, když s poté člověk přečte článek s majitelem vydavatelství VEDUTA, který je dle mého soudu ryzím srdcařem literárního světa, tak velmi rychle přihmouří oko ;-) Za takovéto publikace musím poděkovat.
Pěkné čtení a zajímavé příběhy. Ve spojení s fotografiemi povedené ;-)
Jako audiokniha a bavilo hodně :) Velmi obsáhlé a jdoucí do hloubky!
Pěkné, dojemné, laskavé, chvílemi jsem měl tendenci se trošku v ději ztrácet, ale chce se to jen soustředit na každé slovo a písmenko O:-) Autorův styl psaní se mi líbil a určitě lze doporučit. Nevšední čtenářský zážitek :-)
Já se ani nedivím, že p. Šlachta některým dotyčným nevoní a je okolo této knihy v poslední době poměrně vzruch :-)
Jemné, citlivé, úsměvné, vtipné, takové prostě Krobotovské :-) Váhal jsem mezi čtyřmi či pěti hvězdami, ale nakonec dávám plnou. Něco bavilo více, něco malinko méně, což beru spíš tak, že do některých věcí musí člověk v životě dozrát ;-)
Nebylo to zlé a devadesátky samotné by vydaly na mnoho publikací ;-)
Zajímavá sonda do života a názorů zajímavého muže.
M. Řezníčka jsem jako zahraničního reportéra měl rád a jeho vstupy se zprávami z USA mě vždy bavili, ale teda dřina je to šílená, když jsem to tak četl a slyšel pár dalších rozhovorů :-) Nicméně díky za toto dílko a klidně směle do něčeho dalšího!
Jak už tu několikrát zaznělo, je to jiné, než např. Šebkoviny :) ale taky sympatické!
Perfektní vzpomínka a práce J. Kalemby si v ČT vážím. I vzhledem k jeho aktivitám v americkém fotbale. Sympatické dílko, které má své čestné místo v knihovně a pocit, že člověk osobně podpořil jeho vznik je k nezaplacení :-) Podpis autora v samotné knize, jakbysmet. Letem světem zpět k basketbalovému zážitku, člověk si vše pěkně zopakoval stránku po stránce a nešlo se jen tak odtrhnout. Autorův reportážní styl se mi líbil a dovedl bych si klidně představit další publikace v jeho podání. Tudíž doufám, že toto nebude první a zároveň poslední počin z pera J.K. ;-) Děkuji za příjemný flashback do podzimu roku 2019! Jestli se při vzpomínkách na hokejové Nagano říká, že každý si pamatuje, co v tu dobu dělal, kde byl, tak v případě této basketbalové pohádky to mám podobně O:-)
Ta kniha osciluje dle mého mezi tím, že buď si řeknete hrůza, a nebo prostě jo! Chvilkama se musíte nad popisem smát, a chvílemi nemáte daleko ke smutku. Možná taky proto, že popisované situace znáte v případě vašich nejbližších....
Taková příjemná oddechovka, která se okrajově nebojí zabrousit i do jiných, než fotbalových sfér :-)) Ať žijí FC Pivušky!
Letem světem devadesátkama :-) Člověk si připomene, že na některé věci už skoro zapomněl...
První kniha, kterou jsem přelouskal ve slovenštině :) V dobách, kdy BV brázdil kluziště NHL jsem už tolik pozorně tuto soutěž nesledoval, ale kdy jsem jej zachytil, to vím zcela přesně. V hokejovém studiu RTVS v průběhu mistrovství světa v hokeji 2019 na Slovensku. Otevřené názory a pohled na věc mě zaujaly a říkám si, sakra ten chlap se mi svými názory páči :)) Po objevení podcastu Boris a Brambor už pak byla jen otázka času, kdy přijde na řadu tato kniha ;-)
Zajímavá to životní cesta a těším se na další knihy z dílny T. Etzlera ;-)
Konflikt shrnutý jasně v kostce na pozadí mnoha smutných příběhů...delší dobu obdivuji odvahu obou zúčastněných zástupkyň něžného pohlaví, že se vydají tam, kam by se nechtělo ani mnoha mužům!
Pětka jako vyšitá, evidentně se dá napsat ''cestopisná'' kniha a zároveň to pojmout jako takové nádherné vyznání. Některé věty a pasáže jsem si rád přečetl na vícekrát. Opravdu povedené!
Mě to bavilo a rozhodně nákup v Levných knihách, který řadím do škatulky povedlo se :-)