MildeZ komentáře u knih
Tak u tohoto dílka jsem častokrát propadnul smíchu a jazykovou zásobu si obohatil o nová slovíčka a slovní spojení :-) Ač se za punkera nepovažuji a tento styl mi byl vždy spíše lehce vzdálen, tak jsem se moc bavil ;-)
Pro mě opět výborná kniha, co do množství informací ohledně každodenní rutiny obětavců z Lékařů bez hranic na jejich misích. Já si vždy jen při popisu zranění a následných operačních úkonů říkám: a to jde dát vůbec ještě dohromady? Klobouček!
Začínám Rudišovi přicházet na chuť :-) Do Berlína bych se chtěl někdy podívat a tato kniha tu touhu ještě znásobila ;-)
Tak u tohoto výtvoru jsem se náramně bavil a nahlas se musel smát, ba co víc, manželce i některé pasáže předčítat :-) Nedalo mi to se nepodělit. Určitě vyzkouším další Rudišova díla ;-)
Příjemné čtivo a zajímavé bylo to prolnutí jednotlivých ''rad a tipů'' do běžného pracovního života.
Čtivé a zajímavé. Člověk postupně vstřebával stránku za stránkou, než zjistil, že už se brzy přiblížil konci :-) Jestli v případě hráčů mluvíme o legendách, tak na rozhodcovském poli je legendou právě Milan Minář!
Pro sportovní fandy jednoznačně lahůdka, protože MJ to je prostě globální značka i mimo sportovní kolbiště O:-) Líbila se mi komplexnost publikace, která se věnovala rodinným vztahům, přes jeho středoškolská léta...atd. Nezbývá než doporučit! ;-)
Stejně jako první díl, tak i druhý mě svým provedením velmi bavil.
Asi jsem od knížky čekal ještě trošku více, ale zajímavé informace v knize jsou, to zase ne, že ne.
Jak tak čtu, je to u mě podobné jako u ostatních čtenářů, kdy z počátku jsem si říkal, tak vám teda nevím...., ale potom se to pěkně rozjelo a až si člověk říkal, že škoda, že je konec. Musím dodat, že publikaci jsem si dávkoval jako audioknihu, protože na čtení v podání I. Trojana jsem se vyloženě těšil ;-)
Milé, smutné, dojemné....čest památce všem, kteří zahynuli při výkonu této nesmírně náročné práce.
Autorovi knihy uznávám a vždy oceňuji ten sběr mnoha informací, které je poté potřeba spojit do jednoho celku, který dává smysl...těžké čtení, ale potřebné!
Opět mravenčí práce a tento díl průvodce jsem si musel po delší časový úsek dávkovat, abych si vždy oddechnul, vyčistil hlavu a zase se po čase pustil do několika dalších stran...
Opět nelze jinak, než hodnotit za plný počet. Krátké mikropříběhy psané s citlivostí.
Opět výborný literární počin, který je psán s notnou dávkou citlivosti vůči danému tématu. Autor prostě každým dalším dílem dokazuje, že umí!
Líbilo se, stejně tak i seriál v TV a už se těším na prosincovou přednášku 2/3 z tohoto ansámblu ;-)
Jako audiokniha a musím celé zpracování pochválit. Jinak kniha samotná jedna smutnější věc, než druhá a z těch cifer mrtvých, umučených...atd. mi šla kolikrát až hlava kolem...
Slavný výrok o nelogice ohledně celosvětového fenoménu jménem fotbal je proslulý, stejně jako osoba p. Pospíchala. Moc pěkně čtivé a doplněné o spoustu myšlenek ;-)
Mám autorova díla velmi rád a na přečtení tohoto staršího počinu jsem se těšil. Musím říct, že nezklamalo!