Mili115 komentáře u knih
Četla jsem ji teď v době koronavirové podruhé a ani napodruhé nezklamala.
Rozhodně kniha, která stojí za přečtení. Ale hlavně, jak již někteří psali, spíše jako četba na ZŠ nebo SŠ.
Nesmírně silný příběh. Všechny knihy této autorky rozhodně stojí za přečtení.
Jedna z mých srdcovek. Mám ji přečtenou již ani nevím kolikrát... Mohu jern doporučit.
Odpovědnost každého z nás za spáchané skutky, za dobro i zlo, které jsme vykonali. Jak s odtupem let vidět to, co se tehdy zdálo jako nutnost, jako šance k přežití. Lze vůbec odpustit, těm, kteří se na nás provinili?
Některé z odpovědí lze najít v této knize, čtivý příběh z tolikrát popsané doby, který rozhodně nezapadne.
Pěkně zachycená doba poválečná. Vždy se mluví a píše o tom, jak těžké bylo období války, ale ani tato doba nebyla lehká. Rozhodně stojí za přečtení.
Příběh plný napětí. Pohled na válku zase z trochu jiného úhlu. Vyprávění Vás chytí, tak, že nebudete chtít knihu odložit až do poslední stránky.
Netradičně zpracované válečné téma. Jedna z mých nejoblíbenějších.
vcelku čtivé, místy velmi podřízeno vývoji děje. To, co dokáže hlavní hrdina, by zvládl jen málokdo.
Prostě super. A pokud jste z Budějovic, tak plusovém body navíc.
SUPER. V jediné knize potkáte medvídka Pú, Micka Jaggera i Keitha Richardse. A celé to začíná eskymákem Welzlem. Povídkový "soubor" různých pohledů, plný fantazie. Kdo má rád herectví p. Krobota, ten nebude zklamán ani jeho knihou
Silný příběh ze smutné doby. Mateřská láska v boji za přežití proti fašismu a zejména Mengelemu. Árijská žena v koncentračním táboře, která bojuje nejen za život svých dětí, ale i všech dětí ze školky.
Rozhodně nezklame. Tušení toho, co přijde je fajn a knížka nezklame.