Monike

Ke knize jsem se dostala diky ČV. Zajímavé a lehké čtení.

Díky ČV že jsem se ke knížce dostala. Napínavý příběh a to nejsem fanda scifi.

Knížku mi doporučili kolegové v práci a sic nejsem příznivce scifi, se mi knížka velice líbila!

Ke knize jsem se dostala díky ČV a líbila se mi. Úplně jsem viděla všechny herce z filmu.

Četli jsme společně s klukama. Úžasné jak vždy vymysleli nějaký super plán na činnost a ve finále se poprali.

Ke knížce jsem se dostala díky ČV. Opravdu velmi povedený příběh i ilustrace. Přečteno jedním dechem klukům na dobrou noc.

Ke knize jsem se dostala díky CV. A jsem za to ráda.

Knížku jsem si vybrala v knihovně dle CV. Bohužel mě z počátku vůbec nebavila, ale ke konci opravdu čtivé čtení. Takže díky CV.

Díky CV jsem se dostala znovu ke knize a od puberty nezklamala ani teď .

Nový hrdina a opět nezklamal. Už se těším až se setkají s Malonem :-)

Kluci jeli na pánskou jízdu a já si říkám, vždyť mi do výzvy chybí poslední knížka. Tak jsem vlítla do knihovny a říkám, kde jsou novinky z roku 2024 a tato mi padla do oka. Nelituji, četla se sama:-). Díky CV!!!

Knihu mi půjčila sestra a hned jsem se do ní pustila a že se hodí do CV, tak hvězdička navíc :-).

Moc hezká kniha. Na Šumavě jsme byli loni poprvé a určitě se tam ještě vrátíme. Příběhy ze života a vkusně doplňené fotografiemi. Díky CV!

Ke knize jsem se dostala díky CV a pecka. Styl psaní překvapivě jiný než mají jini autoři a moooc se mi líbil.

Ke knize jsem se dostala díky CV. A max spokojená.