Moniska2410 komentáře u knih
Staň se lovcem, nebo skončíš jako kořist. Fantasy thriller ve stylu Hunger Games. Tohle si přečtete na začátku anotace a já se díky tomu na knihu strašně moc těšila.
Ale jako co to bylo?????
Sedmnáctiletá Signal byla odsouzena za vraždu své nejlepší kamarádky, bohužel si na nic z osudné noci nepamatuje. Ve vězení jí navrhnou, že jí můžou zařadit do přísně tajného programu pro zabijáky, kde po 15 letech může získat svobodu a tak to podepíše. V tom sem viděla, že by to mohlo být i něco na způsob Brutální Nikita - miluju jak filmy, tak seriál
Myslím si, že by to nemusel být špatný příběh, jen kdyby to bylo jinak pojato. Čekala sem nějaké pořádné souboje, že to bude napínavé a akční. Za mě to byla strašná nuda.
Ještě že byla knížka tenoučká a dala sem jí za dva dny. Nerada nedočítám knížky, toto by měla být série, ale já si další díly odpustím.
Já půjdu proti proudu, ale já se s knihou trápila
Jak se mi líbil první díl, tak druhý se za mě strašně vlekl, skoro žádná pořádná akce a Layla mi docela lezla na nervy.
Už v prvním díle nám začal milostný trojúhelník , který v tomto díle pokračoval. Bohužel mi přišlo otravné jak Layla neustále měnila své city od jednoho k druhému. Chápu, že je to mládě, ale takhle nerozhodná??
V jednu chvíli jsem změnila stranu na team Zayn, ale stejně sem se vrátila k Rothovi.
No upřímně ještě nevím, jestli se pustím do dalšího dílu až vyjde.
Nejlepší jsou stejnak Bambi, Dupík a koťata
Tak nějak ani nevím co o knize napsat.
Dvě a půl hvězdičky dávám za krásnou obálku, pěkný ilustrace a neotřelé téma.
Fantasy????
A v čem přesně????
Kniha není až tak špatná, hlavní hrdinové jsou docela sympatičtí. Romantická linka byla hodně rychlá a nějak mi mezi nimi nefungovala jejich chemie.
Námět skvělý, jen dějově mě kniha vůbec nebavila.
Nenadchne, neurazí a já si časem ani nevzpomenu o čem kniha vlastně byla.
Toto je příběh ze života jedné vyhořelé praktické lékařky, který vás donutí se zamyslet nad tím, co tohle povolání vlastně obnáší.
Takže nečekejte žádný humorný příběh, toto je příběh ze života bez příkras a pozlátek.
To jak se občas absurdně lidé někdy chovají, tak nad tím vám rozum bude stát v pozoru.
A protože pracuju s lidma, i když jiné odvětví, u určitých popisů sem si říkala, že tomu věřím.
Hrdinka neměla na růžích ustláno už od dětství, co musela zažívat, ale kam to ve finále dotáhla, klobouk dolů.
Každý člověk může dojít do stádia vyhoření, já sama před pár lety do něho málem zklouzla, ale musíte si uvědomit, že to je váš život a je jen a jen na vás jak se s ním poperete.
Poslední díl trilogie Zatracená láska a opět to byla emoční jízda.
Opět máme střídání pohledů obou hlavních hrdinů, naštěstí se děj neopakoval tak moc jako tomu bylo v prvním díle.
Začínáme přesně tam kde skončil druhý díl, takže nasednout na mašinu a vstříct závěrečnému dílu.
Anna už není tak nesnesitelná, dospěla a konečně se vymanila z otcova vlivu. To jak se nechce vzdát své lásky k Maddoxovi, jak mu pomáhá s jeho démonama. Jen kdyby jí pořád neházel klacky pod nohy, ale ona je bojovnice. Od prvního dílu ušla kus cesty a já si jí konečně oblíbila a vážím si jí.
Maddox mě v tomto díle pěkně štval ( ale pořád ho miluju). Choval se jak puberťák, který neví co chce. To jak utíkal k Chadovi, jak se neuměl postavit svým problémům a místo aby si nechal pomoct od lidí, kterým na něm záleželo, tak před nima utíkal. Mít ho po ruce, tak ho párkrát proplesknu.
Ti dva jsou si ale souzeni být spolu jejich láska je tak silná, že překoná všechny překážky.
Tento díl byla nálož na moje city, úsměv střídali slzy a naopak.
A ten konec, sem si myslela, že knihu odložím a nedočtu, jak sem měla srdce rozervané když byly ve smuteční síni. Naštěstí zvědavost zvítězila, já otočila stránku a moje srdce se slepilo .
Jsem ráda, že i u nás máme tak skvělé spisovatelky. A já se už těším na další román v růžovém kabátku
To byl boží příběh, který sem si od začátku do konce užila. Takhle kniha mi perfektně sedla, přečetla sem jí za jeden den.
Čekala sem jednoduchý děj o lásce, ale to co sem dostala, páni to byl strhující příběh jako na horské dráze.
Zamilovala jsem si všechny postavy, nejen Abby a Travise, ale i jeho bratry a otce a i Ameriku a Shepleye.
Jejich vztah byl plný zvratů, hodně mě bavily ty jeho žárlivé scény.
Abby byla na můj vkus docela nerozvážná, chci ho nebo ho nechci......tak se už konečně rozhoupej.
Travis byl skvělý "bad boy" pokérovaný rváč co jezdí na mašině. Abby ale od začátku miloval a to jak se jí snažil ochraňovat
Hrozně mě bavila ta chemie mezi nima. A i když byl konec až moc velký Happy End, knihu určitě doporučuju a časem se k ní určitě vrátím.
Co mě na knize neskutečně štvalo, byly neustále chyby a že jich nebylo málo.
Stejně jako první díl i tento je dost čtivý.
Opět tu máme opakování určitých situací z obou pohledů, což mi u prvního dílu docela vadilo, naštěstí v tomto díle to není až v takové míře.
Anna a Maddox mají typický toxický vztah, hádky, omluvy, usmiřování a to vše dokola. Já bych takový vztah nechtěla.
Annino chování naštěstí bylo lepší než v prvním díle, tam mě nehorázně vytáčela jak se neuměla postavit otci. Konečné si dokázala prosadit svoje.
Zato Maddox mě v tomto díle docela zklamal, pořád říká jak Annu miluje, přitom se nechává od ostatních holek obletovat a svým způsobem se chová jako kretén.
Otevřený konec a mě nezbývá než se brzo pustit do posledního dílu. Jsem zvědavá jak to s nima dvěma dopadne.
Příběh není vůbec špatný, nedá se mu vytknout čtivost.
Co mi vadilo, že sem jeden děj četla 2x , i když to bylo vždy z jiného pohledu. Vlastně jsem věděla co tam bude a přistihla sem se, že přeskakuju odstavce.
Anna, vadilo mi jak se neuměla postavit otci. Vždyť jí je 19 proboha, ale chovají se k ní jako by jí bylo 10. Mě by mrdlo.
Maddoxe jsem si zamilovala, má vše co takový " bad boy " má mít, tetování, piercing, jezdí na motorce, ale přitom je to hodný a citlivý kluk.
Takže i když tam bylo pár věcí, které mi vadily, čtení sem si užila. Nedokázala sem se od toho odrhnout.
Kniha mě zaujala krásnou obálkou, anotací a po prvních stránkách svou čtivostí.
Cestování časem, které je zde dost originální a celkově svět nestvůr je skvělý nápad.
Kniha má od začátku bohatý děj, je napínavá, jen mi přišla místy zdlouhavá.
Hlavní hrdinka mi úplně nesedla, ze začátku mi dost lezla na nervy, tak od půlky se to změnilo.
Pak tady máme další dva hrdiny Aarona a Nicka, vypadá to, že by se nám tu mohl zrodit milostný trojúhelník?
Časový indikátor - účes àla Rachel ze seriálu Přátelé....tak to mě dost pobavilo.
Upřímně ještě uvidím jestli sáhnu po dalším díle, ve finále sem tak úplně odvařená nebyla.
Krátké kapitoly jsou velké plus, četlo se to rychle, což je dobře, protože mě to až tak moc nebavilo.
Když sem si přečetla anotaci, na knihu sem se dost těšila, jen na mě tam bylo až moc postav a občas sem se ztrácela.
Možná mohla mít kniha míň stránek, bylo tam dost nudných pasáží.
Mám v hlavě jednu otázku nakonec - Může se to v dohledné budoucnosti stát???
Měla sem trochu obavu jestli mě bude kniha bavit, vždyť vyprávět o sedmi manželích na 438 stránkách bude asi docela zdlouhavé.
Ale nebylo, připadala sem si, jako bych tu knihu prožila.
Skvěle napsaná kniha, výborně vykreslené postavy, do kterých se buď zamilujete nebo je budete nenávidět.
Kniha plná emocí a nádherných myšlenek.
Na konci jsem si pobrečela.
Kniha je plná velkých zvratů, jsou zde velká témata jako domácí násilí, LGBT+ či rakovina.
Fiktivní AUTOBIOGRAFIE o jedné femme fatale EVELYN HUGO
Nebylo to úplně špatné, docela pomalý rozjezd a až ke konci se ti nějak rozjelo.
Příběh má celkem předvídatelný děj, naštěstí je kniha napsaná čtivě a rychle vás pohltí, že jí dáte na jeden zátah.
Škoda že nebylo vysvětleno, proč je dům takový jaký byl.
Na mě to bylo málo strašidelné. Jako že bych se nějak bála a naskakovala mi husí kůže, to bohužel vůbec ne.
Krásná obálka je velké plus a vlastně pro mě skoro jediné.
Nemůžu vyloženě říct, že by se mi kniha nelíbila. Námět měl potenciál, prostředí nemocnice s detektivní zápletkou znělo super, ale pro mě to bylo velmi vleklé. Až moc detailní popisování věci a situací z nemocnice, jako zákroky či lékařská terminologie, takže to bylo místy spíš nudné a já se těšila až knihu dočtu.
Při čtení se občas cítila bezmoc,kor když byly popisovány situace s dětmi.
Žádná postava mi nepřirostla k srdci.
Máme tu třetí díl ze série Clifton Forge a opět byl velmi čtivý.
Opět skvělá obálka, pod kterou se skrývá krásný, romantický příběh.
Hlavní postavy Presley a Shaw mi byly sympatičtí, ta chemie mezi nima byla skvělá, to jejich vzájemné hašteření a dohady mě moc bavily.
Hlavní hrdinku Presley známe už z předchozích dílů a zde dostala svůj vlastní příběh. Měla těžký život už odmala a aby mu unikla, v osmnácti utekla z domova. Její útočiště se stalo malé městečko kde sídlil motorkářský gang. Já si jí hned zamilovala.
Shaw, slavný herec, který přijel do městečka natočit film o události z předchozích dílů. Zde natrefí na někoho komu se z něho neklepou kolena. Dokáže se dostat do zlomeného srdíčka Presley??
,,Ještě ti to nedošlo??" zašeptala jsem mu do ucha. ,, Občas když říkám ne, tak to ve skutečnosti znamená ano."
Máme tu druhý díl temné romantické série Clifton Forge.
Upřímně mě se tento díl líbil o chlup víc než první.
Máme tu známé tváře, se kterými jsme se už trochu potkali v prvním díle, Isaiaha a Genevievu.
Genevieve je skvělá, chytrá a nenechá si nic líbit. Chudák přišla o matku a dozvěděla se kdo je její pravý otec.
Isaiah se mi hrozně líbil, byl úžasný a my se dozvídáme jeho tajemství.
Kvůli okolnostem se rozhodli pro sňatek z rozumu a je krásně vyloučeno jejich postupné sbližování.
To jak se jejich vztah postupně prohluboval a dodával příběhu reálnější nádech.
Dočkali jsme se i rozuzlení zápletky z předchozího dílu. Je mi líto jak to dopadlo s Dravenem.
,,Den za dnem jsem se víc a víc zamilovávala do naší lži."
obálky, tak i podle anotace, která nám slibuje temný romantický příběh. Já sem teda tu temnotu nějak postrádala.
Bryce byla skvělá, hodně svéhlavá i paličatá a hlavně drzá. Pro skvělý článek je ochotná jít až skoro přes mrtvoly.
Dash bývalý člen motorkářské gangu, který se tvářil jako velký drsňák, ale byl to miláček a já si ho zamilovala.
Ta jejich chemie mezi nima byla skvělá
Líbilo se mi propojení detektivky s romantikou.
Vadí mi, že není vyřešena hlavní detektivní linka, doufám že v dalším díle se vše objasní.
Už několikátá kniha od autorky a u ní je to prostě sázka na jistotu. Opět sem si to neskutečně užila i když už většinou víme, jak to dopadne.
Christian a Arya se znají od dětství, ale jednoho dne se něco stane a jejich přátelství se na několik let vytratí.
Christian nebyl vůbec takový nemilosrdný hajzl, jak se snažil tvářit, ve skutečnosti měl velké a dobré srdce. Ale když něco chce, jde si tvrdě za tím.
Arya i když pochází z bohaté rodiny, chce být schopná se o sebe postarat sama. Je ctižádostivá, sebevědomá a pro ty které miluje, je odhodlaná udělat cokoliv.
To jejich škádlení, ta neskutečná přitažlivost mezi hlavními hrdiny, ta chemie mezi nimi, úplně létali jiskry
Začátek se mi hodně líbil a já byla nadšená jak se mi kniha dobře četla. Krátké kapitoly, které končí tak, že musíte číst pořád dál.
Čím dál sem pokračovala ve čtení, tím míň mě kniha bavila. Nakonec sem knihu dočetla, protože mě zajímalo jak to dopadne s Owenem a jak to vlastně všechno celé bylo.
Obálka pěkná, lákavá anotace, velký očekávání a ve finále přišlo zklamání.
Kniha je čtivá, text utíká pod rukama, rozuzlení ve finále není šokující, hlavně nečekejte velké zvraty.
Moc se mi líbilo prostředí ve kterém se kniha odehrávala, miluju zvířata
Kniha má krásnou obálku, jen příběh za mě trochu pokulhával. Asi sem čekala něco víc.
Nějak sem necítila mezi Hope a Ryanem žádnou chemii.
Klidný, trochu romantický příběh, takový lehký, odpočinkový čtení.
Jak sem si myslela, že třetí díl je top, tak tenhle je o chlup lepší ( promiň Trente, ale stejně tě pořád miluju)
I když tento díl má pomalejší rozjezd, to co jsme pak dostali, byla emocionální nálož.
Opět tu máme originální a naprosto boží příběh, který sem zhltla na jeden zátah.
Jessi strašně silná holka, ke který byl život pěkně krutý , to co si prožila za svých dvacet let života, to by jen tak nikdo nezvládl. Musela se poprat se svými démony a za to má můj obdiv.
Roman alias " Bane" mě fakt bavil. Měla sem trochu obavu o čem kniha bude, když nepatří do čtyřky " HotHoles", ale předčila má očekávání.
Je to zmetek jako všichni ostatní, ale když se chlap zamiluje, to se pak dějí věci.
Moc se mi líbilo jak se pomalu dostával k Jessi, to pozvolné přibližování, oťukávání, ten zrod jejich lásky
Můj celý život mi tě slíbil, tys musel, musel přijít.