Monni

Mě druhé čtení série a prostě super. Budu se k nim ráda vracet. Miluju krátké kapitoly.

Vše už bylo řečeno. Pro mě to na 5 hvězd asi neni, ale na hodně silné 4 určitě ano :) můžu rozhodně doporučit :)

(SPOILER) Tato kniha byla super, sice trochu pomalejší rozjezd, ale pak to byla pecka. Tetička ve skrytu duše magorka, to prostě chceš :D chvilkama jsem si sice připadala jako u sledování GoT :D ten umře, ta umře a už jsem se lekla, že umřou všichni :D určitě vyhledání i jiné knihy autora :)

Pěkně svižná kniha. Do konce jsem nevěděla kdo to udělal a mé typy se stále měnily :D ovšem ke konci už jsem tušila. Celkově bych knihu doporučila

Pár povídek bylo za mě takové nic moc, ale většina se mi líbila a některé byly i dojemné :) jako odpočinková kniha prostě super :)

Super kuchařka. 90% jsem sice znala, ale třeba pro začínající kuchaře si myslím, že pecka :)

Příjemná jednohubka, ale neřadí se mezi nejlepší knihy.

Tahle série mě prostě baví :) ovšem tady mi neseděla hlavní postava, v některých případech byla prostě na pěst :D

Na knihu jsem narazila díky podcastu, který poslouchám na procházkách s kočárkem. Ovšem to pro ně bylo celkem zklamání, v knize je přesně to co uslyšíte v podcastu, takže kdybych neposlouchala podcast, tak by mi kniha přišla rozhodně super. Ovšem co oceňuji jsou rozhovory na konci knihy, ty byly opravdu super.

Kniha byla super, ale ten konec cca posledních 20 stran jsem četla asi jen každou druhou větu. Je to moje třetí kniha od kariky a mám jeden problém, autor má prostě talent na psaní totálně nesympatických postav, v každé knize mi prostě lezly na nervy, ale atmosféru knih má dobrou ️

Z téhle knihy jsem si pamatovala víc, než z první. Ačkoliv jsem si konec nedokázala vybavit a konec jsem s nepamatovala. Na to , že sérii čtu podruhé se těším až přečtu další díl a konečně se dopracuji k posledním dvoum, které jsem ještě nestihla přečíst.

Nejvíc mi na celé kniha asi vadilo a lezlo na nervy byly ty příšerné zdrobněliny jmen. Z toho jsem doslova rostla. Ze začátku mi bylo Vaška (nebo Vašíčka) trochu líto, ale nechápala jsem, že se prostě tak jednoduše vzdal. Já osobně bych to nedokázala. A nechat sebou tak lehce manipulovat, to jsem taky nechápala. Knihu hodnotím jako průměrnou. Nelituji přečtení, ale znovu ji číst nebudu.

Kniha silných povídek se závažnou tématikou a smutnými konci. Mě kniha ovšem moc nesedla. Nevím proč. Za mě prostě průměr

Celou sérii začínám číst již podruhé, jelikož jsem sérii poprvé četla na přeskáčku, tak si ji chci přečíst znovu hezky popořadě včetně posledních dvou, které jsem ještě nečetla :D Joonu Linnu naprosto zbožňuji, stejně jako autory a severské detektivky. Nato, že jsem knihu četla podruhé a dokonce viděla i film (který mě ovšem zklamal) jsem si knihu v podstatě nepamatovala :D a to je vlastně dobře.

Další skvělá kniha od autorky. Těžko říct, která byla lepší. Obě jsou totiž naprosto úžasné a plné emocí a citu. Nechápu jak to autorka dokáže, ale prostě umí. Nejsou to jen tak nějaké oddechovky. Na to že je to zařazené pod dívčím románem, tak já as prostě nikdy nevyrostu :D a jsem za to ráda. Za mě prostě topovka :)

První polovina knihy byla super, ale konec mě trochu zklamal. Rozhodně jsem čekala, že autor konec víc promyslí a bude to pecka, ale prostě jsem z něj byla zklamaná a jen kroutila hlavou. Rozhodně přečtení nelituji, jen jsem očekávala trochu víc.

Kniha mě ihned vtáhla a skvěle se četla. Samozřejmě jsem četla i lepší a napínavější, ale rozhodně přečtení nelituji a stojí za to. Dlouho sem přemýšlela, zda ji vůbec budu číst, ale nakonec jsem za to ráda.

Po přečtení knihy jsem zjistila, že se jedná o sérii, takže jsem ji četla jako první, ale rozhodně si přečtu i předchozí díly. Sedí mi autorčin styl psaní a celkově se kniha dobře četla. Prostě dobrá detektivka.

Po přečtení kříďáka jsem hodně váhala, zda knihu číst nebo nebo ne. Nakonec jsem se k přečtení odhodlala a musím říct, že byla o moc lepší než Kříďák, který mě teda vůbec nenadchl. Teď jen budu přemýšlet, zda se vrhnout i do Jámy nebo ne :D

Tato kniha byla ze série strašidelné domy určitě nejlepší (ovšem jen podle mého názoru). Kniha krásně utíká a čte se téměř sama. Kapitoly mají podle mě ideální délku a nutí číst dál a dál. Autorčin styl psaní mi prostě sedl a rozhodně budu číst i její další díla, která vyjdou. Těžko říct, zda byla kniha lepší než Kořist. Proto to raději srovnávat nebudu. Každá je úplně jiná, ale obě jsou super.