Moudd komentáře u knih
Mám ráda příběhy z mrazivého, odlehlého prostředí. Ale tady se to nějak nepovedlo....
Já stále doufám, že se vrátí zábavnost a humor jejích prvních knih. Proto si ji znovu půjčuji v knihovně. Ale zklamání!
Mivala jsem ji ráda, její první knihy byly čtivé, zábavné a plné humoru.
Ale nic z toho už neplatí. Bohužel.
Autorka patří mezi mé oblíbené spisovatele,ale takhle kniha se mi líbila o dost méně než jiné. Vůbec jsem se nemohla začíst a nějak mě to nechytlo.
V prosinci má vyjít nová kniha Osamělá noc,tak doufám, že se mé nadšení vrátí.
Dobrý příběh, prokreslené postavy, skvělá slovní zásoba i popisy. Velmi čtivé,za mě naprostá spokojenost.
Velmi čtivé a zábavné. Těším se na pokračování, které by mohlo vyjít už letos.
Mě se to líbilo, přímo mě vtáhlo do děje a prožívala jsem vše s Miškou. Vánice, mráz, všude kolem bílo,boj o život.
Dobrý popis postav, pocitů a přírodních živlů.
Hezky se čte,ale bohužel hodně brzy mi bylo jasné,kdo za tím vším stojí.Doufala jsem,že se aspoň částečně mýlím a ještě mě čeká překvapení,to se ale nestalo.Hlavní hrdinka mi nesedla svou naivitou a bezvýhradnou důvěřivostí.Jinak si myslím,že pro toho,kdo čte thrillery jen zřídkakdy,to může být napínavější,než pro pravidelné čtenáře thrillerů,kteří už hodně předvídají a odhadují.
Opravdu čtivé od začátku do konce.Záhady,napětí,překvapení.Zase jsem si jednou knihu pěkně vychutnala:-)
Za mne zklamání,rozvleklý román bez napětí.Dočetla jsem jen proto,že jsem přeskakovala a stále čekala,že se přece jen něco nečekaného,zajímavého stane.
Dobrý psychothriller.Do konce jsem nevěděla,jak se to všechno vyvine a dopadne.Dobře se četlo.
Dobré,ale trochu rozvleklé.První polovinu knihy se skoro nic nedělo,zato poslední třetina byla nabitá dějem i zvraty.Ta neměla chybu!Kdyby se zredukoval počet stran první půlky,knize by to jen prospělo.
Perfektní barvitý popis sibiřské přírody a lidí,žijících v zapadlých osadách.Tamní realita = bezútěšnost,beznaděj,ponurost.
Mám ráda záhady,o Djatlovově výpravě jsem už hodně četla v časopisech i na netu,takže kniha byla jasná volba.Záhada se tu samozřejmě nevyřeší,ale je tu spousta fotek účastníků i místa,popis jejich povah,události během cesty,dochované dokumenty....Tak nějak to člověku celou výpravu více přiblíží.
Úžasná,napínavá kniha.Hodně čtivá.Přesvědčila i 3 teenagery z příbuzenstva,že některé knihy stojí za to přečíst.
Zajímavé,napínavé,zvláštní.Mě se kniha líbila,přečetla jsem ji během 2 večerů.
Moc se mi to líbilo,dobře čtivé a napínavé.Zvraty,falešné stopy,ani chvíli jsem se nenudila.Byla jsem opravdu zvědavá,jak to dopadne.
Já jsem od toho čekala víc.Kniha se mi zdála zbytečně rozvleklá,bez spádu.Přiznávám,že jsem místy přeskakovala,protože mě nudila.
Kniha se mi líbila,ale byla zbytečně rozvleklá.Kdyby autor zredukoval nejméně o 50 stránek,kniha by dostala větší spád a byla čtivější.