namoki komentáře u knih
Pěkná sbírka povídek, některé lepší některé horší, ale celková úroveň podle mě vysoká. Já byla spokojená :-)
Tak dočteno napotřetí se sebezapřením... Zdlouhavé, nekonečné dohady, kdo je a není a bude kapitán i několik stránek, do toho zvláštní partnerské/sexuální vztahy... Paralelní světy moc nepopsané, tam mi přišlo, že se vůbec potenciál nerozvinul, dej se děsně vlekl... Za mě teda asi nejhorší, co jsem od autora kdy četla.
Knizka me moc nezaujala ani jsem ji nedocetla. Asi nejsem cilova skupina :-)
Knizka pekna, mela i spad. I s koncem se autor docela vyporadal :-)
Knizka moc ctiva, precetla jsem na jeden zatah. To uz o necem svedci :-)
Sbirka povidek, nektere jsou vyborne jine min, ale je to proste mistr oboru :-)
Pribeh by nebyl tak spatny, ale hodne mi vadila nelogicnost nekterych veci, kdy autor na jedne strance tvrdi co nejde a na druhe to udela a ani se nesnazi vysvetlit, jakto, ze to najednou lze. Stalo se to na vice mistech a musim ric, ze i na konci a to me asi zklamalo nejvic... U me rozhodne jedna z nejslabsich knizek, co jsem posledni dobou cetla
Knizka se cetla pomerne dobre, ale rekla bych takovy prumer. Trochu me tedy zklamal zaver, takovy nedodelany...
Knizka me proste nechytla, docela zklamani. Ani jsem jo nedocetla a to se mi casto nestava...
Dalsi dil vyborne serie Temna vez. To se neda komentovat, to se musi proste cist!
Knizku jsem cetla nez byla zfilmovana a tak me vtahla, ze jsem nevedela kdy prestat. Takze diky za tech par proctenych noci :-)
Zajimava sonda do byrokracie hitlerova Nemecka a presne vystihuje onu "banalitu zla"
Tak tahle knizka me mile prekvapila. Zacatek takovy lehky, pozvolny a pak se hezky rozjel. Klasik King zase nezklamal, nektere momenty jsem mela zive pred ocima :-)
Naprosto skvela knizka, moc zajimave popsane vztahy mezi zajatci a jednotlive postavy va proste chytnou a uz nepusti... Mimochodem take moc dobre zpracovane divadelne s panem Hanicincem.
Jedna z mala knizek, ktera se mi vubec necetla dobre. Stalo me to dost sil a stejne jsem ji nedocetla, coz se mi snad jeste nestalo. Nevim, na me prilis rozvlacne, popisne...
Zajimava knizka, dobre napsana a vyborne popisuje zivot bile divky mezi indiany v pralese v naprosto primitivnich podminkach a vztazich. Musim rict, ze kmenove souziti a vecne bojuvky a zrady a manipulace proste ukazuji, z lide jsou vsude stejni. Na konci knihy jsem mela indianu docela plne zuby, hlavne tech jejich vztahu k zenam a detem. Jsem moc rada, ze jsem ji cetla :-)
Knížku jsem přečetla celkem rychle na dovolené, ale celkově bych řekla, že je výběr povídek dost nevyvážený. Některé jsou opravdu výborné a četly se samy, některé jsem dočetla silou vůle... Ale kvůli těm 2-3 dobrým to stalo za to, přečíst :-)
Pomerne ctiva knizka, ale jak psalo dost lidi prede mnou, od prni tretiny jsem tusila vraha, trochu skoda.