natalie-p6706 natalie-p6706 komentáře u knih

Všechny květy Paříže Všechny květy Paříže Sarah Jio

Úžasná kniha, nešla odložit a odpoutat myšlenky pryč od ní bylo taky dost obtížné. Hltáte každou další kapitolu jako by na tom závisel váš vlastní život a prostě musíte vědět jak to bude pokračovat! Nečekaná odhalení, někdy i trochu čekaná, ale to už asi kvůli náznakům, kterých si lze i nelze všimnout... Umisťuji na vrchní příčky mého pomyslného žebříčku

15.09.2024 5 z 5

Křehké srdce Křehké srdce Mona Kasten

Knihu jsem přečetla hodně rychle a i když se mi líbila, tak něco tam asi chybělo nebo mi tam něco nesedělo. První díl byl zkrátka lepší, ale tento aspon hezky uzavřel příběh, pokud teda nebude ještě nějaké pokračování z pohledu jiných členů Scarlett Luck.

14.09.2024 4 z 5

Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Autorka má svůj osobní styl psaní, kdy rozepíše na dvě stránky pocity a myšlenkové pochody osoby, které se odehrají mezi dialogem "Ahoj, jak se máš?" a "dobře ", což je někdy trochu otravné, protože chcete prostě číst ten dialog osob, ale dá se to přehlédnout u celkového hodnocení knihy, protože i přes tohle rozepisování a 500 stránkám, jsme měla knihu přečtenou mrknutím oka.

09.09.2024 5 z 5

Nejšťastnější muž na Zemi Nejšťastnější muž na Zemi Eddie Jaku (p)

Holokaust je smutné téma, neobejde se bez slz a soucitu k obětem, které si musely vytrpět neskutečné horory.
Tahle kniha se napříč tomu všemu aspoň trochu nese ve veselejším tónu naděje v lepší zítřky a lepší budoucnost. Eddie je úžasný muž, kniha stojí určitě za přečtení.

01.09.2024 4 z 5

Irská kráska Irská kráska Ann Moore

Skrytý klenot!
Nenapadlo by mě knihu sama vyhledat a číst, ale jsem moc ráda, že se tak stalo.
Úžasný příběh plný slz, dojetí, lásky a odvahy. Těch necelých 500 stran uběhlo jako mrknutí oka...těším se na další díly.

30.08.2024 5 z 5

S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

Za mě super! Trochu mě odrazoval ten počet stran, ale nakonec jsem to zhltala ani nevím jak ...Slow burn romance jak vyšitá, do toho i vtipné hlášky a momenty, že jsem se culila jak měsíček na hnoji a jako jo, některé scény typicky přehnané ve smyslu, že muž je ochranitel a zajišťuje bezpečí a pohodlí Ale jinak fakt super, ráda přečtu i jiné knihy od autorky

22.08.2024 5 z 5

Spálené mosty Spálené mosty Tami Fischer

(SPOILER) Nejdřív jsem knihu docela hltala, protože mi přišel děj a temná zápletka super napínavá, no když jsme zjistila co je ta zápletka, tak jsem nevěděla čí se smát nebo brečet, protože to jako byla bída celkem a ten vztah mezi Chesem a Ellou to bylo něco strašného. Nevěřila jsem jim tu chemii... jako v jednu chvíli ji chce chránit a strašně odolává, ale v zápětí se na ní vrhne s doutnajícíma očima, to víš že jo... Dočetla jsem to čistě ze zvědavosti, jak tu trapnou zápletku vyřeší a teda taky nic moc..no druhý díl číst určitě nebudu

17.08.2024 2 z 5

XOXO XOXO Axie Oh

Super čtení, prostředí Koree je úžasné, příběh je super a tyhle dvě věci dohromady fungujou naprosto skvěle!

11.08.2024 5 z 5

Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Přečtené rychle jako první díl, možná ještě rychleji, ale souhlasím s názorem co tu koluje, a to sice že to mohla být klidně jedna kniha, je to možná zbytečně natahované na 800 stránek... Ale i takové knihy jsou a budou no, je to jako takový zbytečně natáhnutý seriál, na který se stejně podíváte

11.08.2024 4 z 5

Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

(SPOILER) Po některých komentářích zde jsem se trochu bála, jestli se mi kniha bude vůbec líbit, ale bála jsem se zbytečně, protože bych ji přečetla jedním hltem, kdybych mohla.
Je fakt, že někdy chcete Sage chytit za ramena a zatřást s ní, ať už konečně něco těm kámošům řekne ! A ona furt nic, ona je furt v tom svém oparu strachu ...Možná jsem to přečetla tak náruživě, protože jsem doufala, že se dočkám toho svěření se, a ono nic, tak jsem se hned vrhla na druhý díl no, snad se dočkám

08.08.2024 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Mě se kniha líbila. Bylo to vše zajímavě propletené, což se běžně děje i v reálném světě,protože svět je malej se říká že...Jako nemám co vytknout, líbil se mi i styl psaní i ty příběhy.

03.08.2024 5 z 5

Měj mě rád Měj mě rád Eva Urbaníková

Velmi čtivé, moc se mi líbil styl psaní, je hodně atypický, ale skvělý! Nejsem moc zastánce nějakých obsáhlých popisů čehosi a tady to bylo skoro jako scénář, dialogy jsou rychlá přestřelka slov a popisy situací jsou rychlé přestřelky myšlenkových pochodů... Ten konec mě trochu zaskočil, ale možná se mi kniha líbí o to víc

30.07.2024 5 z 5

Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Sympatické hlavní postavy, čtivý děj, slow burn romance jako vyšitá, za mě super ! Jako jo trochu mi smrdí to, že je to au-pair, ale vlastně víc chodí s kámošema do baru a na víkendy na lyžování, než se reálně stará o to dítě, ale tak v rámci té romance se to dá přehlídnout

25.07.2024 4 z 5

Ve snu Ve snu Anne Pätzold

Tak to bylo pro mě trošku zklamání... Viděla jsem v popisku děje K-pop a mylně si myslela, že mě to uchvátí podobně jako XO, ale nestalo se předpokládám že proto, že tohle nepsala ani asijská autorka a není to v prostředí jižní Koreje ... Příběh sám o sobě není špatný, námět ale nový taky není a četla jsem toto téma už lépe pojaté a zpracované (např. Osamělé srdce od Mony Kasten)... Takže druhý díl číst určitě nebudu

22.07.2024 3 z 5

Nemusíš! Nemusíš! Dagmar Digma Čechová

Kniha se četla dobře, námět i příběh je zajímavý, trošku předvídatelný, ale i tak jste zvědaví jak to teda opravdu skončí...Na můj vkus to bylo možná moc zdlouhavé, každopádně hlavní hrdinky si zamilujete a soucítíte s nimi, ale za mě je to spíš kniha na jedno přečtení, víc ne

20.07.2024 3 z 5

#Sleduj mě #Sleduj mě Lena Valenová

Moc mě bavilo prostředí Bournemouthu a Londýna. Přidejte k tomu zapletence lásky a máte mě v hrsti... Konec jako takový mě sice neuspokojil, ale hodně mě překvapila možnost výběru epilogu a tedy i toho, jak příběh skončí. To je za mě fakt super nápad...Samozřejmě jsem přečetla obě dvě varianty epilogů, protože jsem byla zvědavá, a vlastně mi došlo, že kniha skončila tak jak měla, protože se mi líbily oba konce a nevěděla jsem, který je lepší

14.07.2024 4 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Jako paradoxně větší erotická nálož než první díl, ale tak nějak mi tam asi něco chybělo trošku oproti tomu prvnímu... Ale jako jinak dobrý, tahle série je super

19.06.2024 4 z 5

Návrh Návrh Elle Kennedy

Tak tohle mi fakt sedlo! Četla jsem už celou sérii, která vlastně vyšla až po této sérii, o které jsem bohužel nevěděla, ale to nevadí! Super čtení, nejde se odtrhnout od knihy, těším se na další díly jak na Vánoce ..

17.06.2024 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Kniha se četla super, to jo, ale nebylo to úplně na 5*, něco mi tam prostě chybělo, abych byla z knihy úplně odvařená... Možná by to chtělo o něco lépe napsat sexuální scény, úplně jsem jim to nevěřila..

14.06.2024 4 z 5

Velké naděje Velké naděje Ava Reed (p)

Kniha pro mě nebyla tak poutavá, jak by mohla být. Hlavní hrdinové mě spíš dost štvali tím svým přístupem a taky taková ta okamžitá zamilovanost nebyla pro mě moc uvěřitelná v tomto příběhu... Těšila jsem se, že má kniha 4 díly, které na sebe vzájemně navazují jako díly seriálu, ale ani nemám chuť číst další díl, protože když jsem se už u prvního dost nutila číst, tak jak by to pak bylo u dalších dílů.

08.06.2024 3 z 5