NicaCola komentáře u knih
Pro mě zatím nejslabší díl... ale doufám, že mi to ten další vynahradí :)
Brandon je prostě Mistr s velkým "M" !! Všechny tři povídky naprosto dokonalé napsané, kniha přečtena jedním dechem :)
Kniha je napsaná velmi čtivě, zajímavý příběh. Jenom jsem podle hodnocení očekávala malilinko víc :)
Souhlasím s komentáři pode mnou. Knihu jsem si půjčila a přečetla, protože mě nadchlo, že je pro fanoušky J.M. ... rozhodně s tím nesouhlasím! Knihu jsem nechápala, kapitoly byly zmatené. Než jsem pochopila, co se v dané kapitole děje, tak najednou skok někam úplně jinam. Hlavní hrdinka mi taky nesedla...a...happy end? No prostě za mě vážně NE :(
Mám jenom jednu otázku...: U VŠECH BOUŘÍ, KDY BUDE DALŠÍ DÍL??? :-O
Třetí díl prostě opět super!:) I když je oficiálně kniha ukončena kapitolou č. 76, stejně si jdu kapitolu č. 77 přečíst! :D Co když se v ní ještě objeví Warner? :D
Prostě jsem nedokázala přestat číst!! :) Ihned beru do ruky poslední díl :)
Začátek mi trošku trval, ale pak jsem nemohla přestat číst:) Super, hned jdu objednávat druhej díl:)
Ze začátku super sci-fi, ale od poloviny mě kniha nebavila.
No. Ty. Jo. Will Grayson a Will Grayson. Jeden mi byl děsně nesympatický, druhý byl děsně ukňučený!
"Mám deprese a všichni si mě všímejte! Já jsem homosexuál a mám deprese!" - aneb takto bych shrnula celých 270 stránek.
Neoblíbila jsem si jedinou postavu v knížce, nepochopila jsem, proč byla vždy jedna kapitola psaná bez velkých písmen a uvozovek? Aby čtenář poznal, že kapitolu vypráví t.d.w.g.? Vážně?
Jednu hvězdičku dávám z důvodu, že i přesto, že mě kniha neoslovila, dočetla jsem ji docela rychle dokonce:) A druhá hvězdička patří krásně modré obálce! :)
Kniha, která mě nadchla hned po přečtení prvních pár stránek!
Kniha, od které jsem se nedokázala odtrhnout!
Kniha, kterou si ráda přečtu znova a už se nemůžu dočkat dalších dílů!
Zajímalo by mě, jestli někdy ohodnotím knihu od JoJo hůř, než pěti hvězdičkami! To prostě není možný, ale přijde mi, každá její kniha je lepší a lepší. Než jsem tě poznala zůstává u mě TOPem, ale Jeden plus jedna se jí "lepí na paty".
Úžasně popsané postavy, které jsem si hned zamilovala. Výborný děj, chvílemi jsem kulila oči, chvílemi jsem se smála...VÝBORNÝ! :)
Prostě Brandon! Opět úžasný příběh, který se letmo dotýká předešlých dílů Mistborna:) Rozhodně se těším na další díl:)
Knihu jsem začala číst v lednu. Po asi 200 stránce jsem ji odložila a před týdnem jsem se k ní vrátila. Pořád jsem nad ní musela přemýšlet!!! NEUVĚŘITELNÝ... dokonale popsané postavy, děj, prostě všechno...Po přečtení Mistborna a Ohniboje jsem si nemyslela, že se Brandon ještě dokáže překonat, ale... překvapil mě! :) Klaním se...