NicaCola NicaCola komentáře u knih

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Pro mě zatím nejslabší díl... ale doufám, že mi to ten další vynahradí :)

22.01.2017 4 z 5

Tři tváře Tři tváře Brandon Sanderson

Brandon je prostě Mistr s velkým "M" !! Všechny tři povídky naprosto dokonalé napsané, kniha přečtena jedním dechem :)

01.01.2017 5 z 5

Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Jedním slovem: Super!!!! :)

24.12.2016 5 z 5

Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Super ... romatický, sladký, přeslazený relax! :)

11.12.2016 4 z 5

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Kniha je napsaná velmi čtivě, zajímavý příběh. Jenom jsem podle hodnocení očekávala malilinko víc :)

21.11.2016 4 z 5

Nechápej mě špatně Nechápej mě špatně Marianne Kavanagh

Souhlasím s komentáři pode mnou. Knihu jsem si půjčila a přečetla, protože mě nadchlo, že je pro fanoušky J.M. ... rozhodně s tím nesouhlasím! Knihu jsem nechápala, kapitoly byly zmatené. Než jsem pochopila, co se v dané kapitole děje, tak najednou skok někam úplně jinam. Hlavní hrdinka mi taky nesedla...a...happy end? No prostě za mě vážně NE :(

08.11.2016 2 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Jedním slovem: Luxusní!

11.10.2016 5 z 5

Slova paprsků Slova paprsků Brandon Sanderson

Mám jenom jednu otázku...: U VŠECH BOUŘÍ, KDY BUDE DALŠÍ DÍL??? :-O

25.09.2016 5 z 5

Jsem rozohněná Jsem rozohněná Tahereh Mafi

Třetí díl prostě opět super!:) I když je oficiálně kniha ukončena kapitolou č. 76, stejně si jdu kapitolu č. 77 přečíst! :D Co když se v ní ještě objeví Warner? :D

24.08.2016 5 z 5

Jsem zlomená Jsem zlomená Tahereh Mafi

Prostě jsem nedokázala přestat číst!! :) Ihned beru do ruky poslední díl :)

22.08.2016 5 z 5

Nezkrotná touha Nezkrotná touha Lisa Kleypas

Prostě... moje oblíbená Lisaaa... opět nezklamala!!! :)

19.08.2016 4 z 5

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

Začátek mi trošku trval, ale pak jsem nemohla přestat číst:) Super, hned jdu objednávat druhej díl:)

07.08.2016 4 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha se mi líbila, super! :)

27.07.2016 4 z 5

BZRK BZRK Michael Grant

Chci se podívat tam dolů. Do tebe. Do masa.

19.07.2016 4 z 5

Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

Ze začátku super sci-fi, ale od poloviny mě kniha nebavila.

11.07.2016 3 z 5

Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson John Green

No. Ty. Jo. Will Grayson a Will Grayson. Jeden mi byl děsně nesympatický, druhý byl děsně ukňučený!
"Mám deprese a všichni si mě všímejte! Já jsem homosexuál a mám deprese!" - aneb takto bych shrnula celých 270 stránek.
Neoblíbila jsem si jedinou postavu v knížce, nepochopila jsem, proč byla vždy jedna kapitola psaná bez velkých písmen a uvozovek? Aby čtenář poznal, že kapitolu vypráví t.d.w.g.? Vážně?
Jednu hvězdičku dávám z důvodu, že i přesto, že mě kniha neoslovila, dočetla jsem ji docela rychle dokonce:) A druhá hvězdička patří krásně modré obálce! :)

26.06.2016 2 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Kniha, která mě nadchla hned po přečtení prvních pár stránek!
Kniha, od které jsem se nedokázala odtrhnout!
Kniha, kterou si ráda přečtu znova a už se nemůžu dočkat dalších dílů!

19.06.2016 5 z 5

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Zajímalo by mě, jestli někdy ohodnotím knihu od JoJo hůř, než pěti hvězdičkami! To prostě není možný, ale přijde mi, každá její kniha je lepší a lepší. Než jsem tě poznala zůstává u mě TOPem, ale Jeden plus jedna se jí "lepí na paty".
Úžasně popsané postavy, které jsem si hned zamilovala. Výborný děj, chvílemi jsem kulila oči, chvílemi jsem se smála...VÝBORNÝ! :)

01.06.2016 5 z 5

Poselství práva Poselství práva Brandon Sanderson

Prostě Brandon! Opět úžasný příběh, který se letmo dotýká předešlých dílů Mistborna:) Rozhodně se těším na další díl:)

22.05.2016 5 z 5

Cesta králů Cesta králů Brandon Sanderson

Knihu jsem začala číst v lednu. Po asi 200 stránce jsem ji odložila a před týdnem jsem se k ní vrátila. Pořád jsem nad ní musela přemýšlet!!! NEUVĚŘITELNÝ... dokonale popsané postavy, děj, prostě všechno...Po přečtení Mistborna a Ohniboje jsem si nemyslela, že se Brandon ještě dokáže překonat, ale... překvapil mě! :) Klaním se...

10.05.2016 5 z 5