Nuttelka komentáře u knih
(SPOILER) Mé první seznámení s autorem a už teď vím, že budu řadit mezi povedené série, u kterých se vůbec nebudu rozmýšlet, zda stojí za přečtení (poslech) či ne.
Marek Vráz a vyšetřování ztracené dívky mě vtáhlo hned od první kapitoly a nepustilo, dokud jsem neposlechla celý díl naráz. Překvapilo mi, že rozuzlení a "přiznání viny" došlo až po 22 letech, bylo to napínavé a konec smutný. Hodně mě bavil návrat do "devadesátek", co tenkrát frčelo, co se dělo, hezká nostalgie :-)
Určitě se těším na další díly.
(Audiokniha)
Jedna hvězda navíc za obálku :-) Jinak nic nového, stejná šablona, všichni víme, jak to dopadne. Ale Wyatta jsem měla radši než Melinu :-) Jednohubka na odpoledne co neurazí a ani nenadchne...
No a teda "prcina - prcinka", to jako vážně?! Úplně mi to trhalo uši :-)))
No to snad ne... bohužel se mé podezření potvrdilo a strašně mě za Frosta už teď bolí srdce :-( Ale i tak, to jako vážně??? Briane, co nám to děláš? Já věděla, že mám počkat, až bude další díl, takhle se užeru a navíc, když na pokračování prý teprve pracuje. Frost je prostě top, Shack je třešničkou na dortu a já prostě potřebuju pokračování!!!
To bylo krásně roztomilé :-)
Charlotte si hned oblíbíte a Reeda také, je to dvojka k pohledání, moc jsem si jejich příběh užila.
Výborná oddechovka, i slzu dojetím jsem uronila.
Ach, Rushi... ach... Víc takových chlapů a na světě by bylo krásně :-) Ale vím, je to pohádka a mě to prostě baví.
Ale "těhofil" prostě boduje :-)))
Jedním slovem - božííííí! :-) Jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla... Chytla mě hned od začátku a nepustila až do konce, bavila jsem se, knihu jsem si fakt užila a vřele ji doporučuji. Zmíněné přezdívky ve mně asi zůstanou ještě dlouho :-D
Když potřebuju pecka knihu, která mě nezklame, vím, na koho se můžu obrátit :-) Výborná série s Kim Stone.. Její případy hltám stránku za stránkou a vždy mě mrzí, když se dostanu na konec knihy.. ale těší mě, že případů mám před sebou ještě hodně :-)
Výzkumné zařízení ve Westerley mě teda hodně "překvapilo", nedovedu si představit v tomto prostředí pracovat, ale chápu, že někoho to prostě fascinuje..
Opět výborné rozuzlení případu, vraha jsem neodhadla a to mě vždy baví nejvíc, když autorka dokáže překvapit..
(Audiokniha)
Musím říct, že audioknihu jsem si poslechla z čisté zvědavosti... a teeeda... nečekala jsem, že mě uchvátí.. miluju všechny filmy s Harrym a přiznám se, že knihy na mě ještě stále čekají :-) Ale nakouknout pod pokličku života Toma Feltona v podání skvělého Radka Škvora, nemám slov, opravdu.. ať už jeho začátky ve filmu, tak jeho velkou kapitolou života HP.. zážitky z natáčení, jak to vnímal jako "malý" kluk až po závěrečný díl, celá rodina kolem HP mě uchvátila ještě více.. A jeho nejtěžší boj? Ani jsem nedutala.. Kniha je úsměvná, milá, srdečná, ale i dojemná a místy i smutná až srdcebolná.. Tome, jako všichni fanouškové po celém světě, DĚKUJI
(Audiokniha)
Já Mika prostě zbožňuju, hodně povedená série. Ani tentokrát to neměl Miko zrovna jednoduché, i když případ nebyl jeho, týkalo se ho to nejvíc. Jak už je tu zmíněno, je to smutný příběh. Vůbec si nedokážu představit, co se musí v rodičích odehrávat, když se dostanou do takovéto situace... vlastně v obou případech.
Už teď se těším na další vydání audioknihy, jelikož Martin Preiss jako Miko je fakt skvělý, moc doporučuji.
Knihu jsem musela přečíst hned, jak se mi dostala do čtečky a teda Barker opět nezklamal! To byla jedna velká adrenalinová jízda! Úplně si dokážu představit jeho knihy zfilmované, to by byl zážitek.
Jordan jsem nesnášela snad od prvního slova. Vesměs jsem s ní ani celou dobu nesoucítila, jak mi lezla na nervy, ale její dcera Charlotte to teda bylo číslo :-)
Cole byl samozřejmě správný chlap na správném místě a modlila jsem se, aby to všechno přežil a závěr byl super, svět policistů asi také jen tak někdo nepochopí, dokud nezažije :-)
A Bernie? Padouch každým coulem, ale co ho k tomu dohnalo a jak se s tím vypořádal, to už si přečtěte sami.
Já opět doporučuji všemi deseti a už teď se těším na další autorovy knihy...
Původně jsem chtěla dát jen 3*, jelikož jsem měla problém se soustředit, moc mě to nebavilo a přikláněla jsem se k průměru, ale kvůli konci jsem změnila názor. I když tedy bych ten konec uvítala ještě trošku delší :-) Možná je to i tím, že ještě třeba nejsem v tom věku, že tyto knihy dokážu tak ocenit jako ostatní, kteří jsou knihami od paní Mornštajnové úplně uchváceni.
(Audiokniha)
Interpretace Kláry Suché a Miroslava Hanuše byla opět výborná.
Colleen je prostě jedinečná a pro mě výjimečná... její knihy mě chytí od prvního písmenka a nepustí do úplně toho posledního. A mezitím mě vždy úplně emočně vyždíme, rozbije a zase pomalu poskládá... to jsem si zase pobrečela, zamilovala se a srdce dělalo kotrmelce. Miluju Colleen, miluju její knihy a doufám, že nás bude zásobit ještě spoustu let.
(Audiokniha)
Nemůžu jinak než plný počet, i když jsem si na interpretaci musela zvyknout.
Jsem velmi ráda, že díky audioknihám poznávám další a nové autory, o které bych nejspíš ani nezavadila a byla by to velká škoda. Já jsem nadšená, moc mě tato detektivka z našeho českého prostředí bavila a poslouchat, jak se detektivové pohybují i v mé rodné Plzni, je to slast pro uši :-)
Děj byl svižný, poutavý, napínavý a i když už víte, jak to tak nějak všechno bylo, posloucháte - čtete do poslední minuty se zatajeným dechem...
Za mě velké doporučení!
Další série, která mě bude určitě moc bavit. I když, co si budeme povídat, nic nového a závratného se zde nekoná, ale zatím mě tyto knihy baví. Kate s Mazurem je super dvojka, moc jsem jim fandila a ten konec byl skvělý :-) O hvězdičku méně dávám jen z toho důvodu, že mě odhalení opravdu nevystřelilo ze cviček, nekonalo se úplně takové to úplné "vauuuu". Uvidíme, co přinesou další díly...
Tak tohle byl jedním slovem masakr... a to doslova. Zápletka, zvrat, vyšetřování a k tomu ten závěr? Mám z toho husí kůži, vlastně jsem ji měla celou dobu, co jsem četla.
A vše z prostředí Las Vegas...
Tohle si fakt přečtěte, stojí to za to!
I druhý díl je velmi čtivý, Josie je skvělá vyšetřovatelka, i když na úkor svého soukromého života. Jednu hvězdu opět ubírám za častou překombinovanost a těžko uvěřitelných náhod. Každopádně určitě budu v sérii pokračovat, když u nás bude vycházet a moc držím palce Noahovi :-)
Fajn, prudérní člověk tohle prostě číst nemůže :-D
Autorka má velmi bujnou fantazii a vůbec se toho nebojí. Ano, je to porno, je to zvrhlé, perverzní a ano, docela mě to bavilo :-) Až na pár věcí, jako výraz "penetrace" a "vulva", to mě úplně iritovalo. A hlavně, vůbec v tom nehledejte nějakou logiku, jen se bavte a užijte si "oddechové" čtení plné sexu :-)
Krásně dojemný příběh, Isaac je zlatíčko, okamžitě jsem si ho zamilovala a chtěla bych ho domů :-) Na Sawyer jsem začala nadávat, když mu začala ubližovat, slova raní nejvíc, i když chápu její rozpoložení, ale jak to v těchto knihách bývá, samozřejmě víme, jak to všechno dopadne a já nemám co vytknout... A už se těším, až vyjde další díl, koukala jsem, že jich je celkem 5 a doufám, že je u nás všechny vydají. Romantičky směle do toho :-)
To bylo boží, miluju Ryana s Jamiem ❤️ Ti dva mě opravdu vzali za srdce...
A teď si musím dát rereading WAGs, nedokážu se s kluky rozloučit, i když už jen jako ve vedlejší roli.
A fakt nesnáším homofoby.
Tak to bylo dosti žhavé a to já ráda :-)
Ale uznejme, že v dnešní době kluk v 18ti letech určitě nesní o tom, že se už usadí a bude jen s jednou ženou. Ale strašně mě to bavilo, slupla jsem to jak malinu a teď netrpělivě budu vyhlížet balíček z Knižního klubu, kde na mě bude čekat Vicious :-)