PájaHája

Uf - velmi obsáhlá, ale skvěle napsaná kniha popisující století jednoho rodu. Postavy byly super propracované. Autorka poutavě popisuje vývoj dějin v Gruzii. A ta čokoláda:-) Doporučuji!

3. přečtená kniha od autorky. Styl psaní se mi dost líbí. Budu se těšit na další knihu.

Příběhy dvou silných žen z rozdilneho prostředí, které zasahnou obě války. Knihu doporučuji a těším se na další pokračování.

Gereon Rath mě prostě baví. Jeho svérázné vyšetřovací metody i jeho osobní život. Sice už od půlky knihy jsem tušila pachatele, ale na dramatičnosti to neubralo. Určitě budu v sérii pokračovat.

Další vyšetřování Bergmana, tentokrát ze severských zemí, kde tráví dovolenou. Klasika od paní Klevisové.

Strašidelná představa. Opravdu k zamyšlení, co se může všechno stát, po výpadku proudu.

Tak tento díl mi přišel zatím nejslabší. Jak samotný příběh, tak i cukroví. Ale do další knihy určitě půjdu.

Již druhá kniha od této autorky a splnila moje očekávání. Její příběhy mě baví. Jsou oddechové a pěkně se čtou. Popisy jídel a kontrastu historie a moderní doby mě hodně bavily.

Přijde mi, že tento " 2." díl byl pro mě o trošku zajímavější. A u některých příběhů jsem se i zasmála. Moc se mi líbil rozhovor s paní Provázkovou. Za to poslední s paní učitelkou mi až tak moc neseděl.

(SPOILER) Čtivá kniha o ženách pro ženy. Někdy mně přišlo, že jsou hlavní hodinky až moc naivní. Zvlášť Marie, která byla sebevědomá, cílevědomá, chlapy měla na háku o své budoucnosti měla jasno a pak takhle naletí s Viktorem? Ale třeba ano. Každopádně konec dopadl, tak jak měl.

Pěkně napsaná kniha, která se zabývá těžkými tématy. Spousta myšlenek a problémů náctiletých. Jak jednoduché je někoho odsoudit, aniž bychom ho znali blíže, nebo věděli čím si prošel.