pavka88 komentáře u knih
Tady není o čem diskutovat. Chcete-li výborný thriller, čtěte. Nebudete chtít ani spát. Jasných 5 *.
Psáno s jemným vtipným nadhledem, jedna z nejhezčích knih, které jsem četl.
Někteří lidé si schovají i použitý toaletní papír - jak říkavala moje babička. Tento příběh je o rodině, který s takovým člověkem žije a jeho nemoc je v takové fázi, že přechází až k paranoie a je opravdu nebezpečný pro všechny kolem. Výborně zpracované a čtivé.
Naprosto skvělá kniha, krásně, citlivě popsaný životní příběh,doporučuji na přečtení
Mně se kniha také líbila, pěkné počtení, třeba bude i další díl, docela by mě to zajímalo. Jistě že z knihy vyznívá i spisovatelův názor, ale to je i u mnoha dalších kniha a proto je tu také názor čtenářů, z nichž někteří mají názor jiný. To je přece v pořádku. Tak se lidi na sebe nezlobte a prostě si přečtěte dobrý distopický román s varováním.
Jestli máte rádi co nejhnusnější způsoby mučení, tak do toto. Jinak se děj jenom táhne a táhne. Protože nepatřím k těm. co se v odpornostech vyžívají, tak za mne také ne.
Určitě doporučuji k přečtení, jedna z nejčtivějších knih z poslední doby. Přeci jen optimistický pohled na lidstvo. :))))
Milý a hlavně nezaujatý dětský pohled na hrůzy 20. století. Řekl bych, že je to určitě mimořádná kniha a doporučuji k přečtení všem bez rozdílu věku.
Určitě pět hvězdiček za to, že autor knihu vydal. Nemusím úplně všemu věřit, ale kniha mě donutí o tom přemýšlet. Ale ono to je všechno logický. Všichni by si ji měli přečíst.
Líbilo. Všechny příběhy sportovců mě naprosto uchvátily. Nejvíc se mi líbila povídka o Zátopkovi.
Příjemné čtení. Paní Klevisová se nepouští do žádných brutálních scén a vyšetřování 11 let staré vraždy se zkomplikuje další a další vraždou. Poslední třetina knihy nabere na akčnosti a konec velice překvapivý.
Velice čtivé, zajímavé historicky i architektonicky. Stejně jako předchozí knihy Dana Browna mě baví, za mě pět hvezdiček.
Fundovaný pohled na nebezpečí současného světa na základě historických souvislostí. Úžasný souhrn. Doporučuji.
Překvapivě opravdu dobré čtení a příběh. Je třeba dávat pozor na skoky v čase a na jména. Také jsem si žil tuto dobu a rád jsem si ji připomněl.
Konečně se někdo odvážil popsat pravdivý stav americké společnosti. Smutné a děsivé.
Sice na duchy nevěřím, ale byl to zase jednou příběh, co vtáhne a nepustí. Téměř mě mrzelo, že má kniha jen 550 stran.
Mně se to moc líbilo, přesně takové počtení jsem chtěl a přesně to dostal. Čtu a čtu a nemůžu se odtrhnout, protože ten David je neustále v akci. Kdo má rád tento žánr, vřele doporučuji, určitě se nebudete nudit.
Dokonalé. To je prostě pan Vondruška. Jedni ho nesnášejí, jiní ho milují. Souhlasím s Lumírem23. Je to : "Pohled na současný svět s odkazem na minulost, návaznosti a logické chyby, které budeme stále a stále opakovat. Opravdu hutné, avšak nutné, čtení."
Čte se to dobře, rychle, ale další knihu od pana Hartla asi číst nechci. Škoda času. Na dvě až tři hvězdičky.