Pavouček2 Pavouček2 komentáře u knih

Plavba za všechny prachy Plavba za všechny prachy Jackie Collins

Klasická Collinska :-) kdo čte její knihy, ví co očekávat. Jsou to takový rychločtecí tlustý jednohubky, které baví. Čtu jí ráda, občas si člověk musí číst i něco odlehčeného a s ní není nuda, psát poutavě umí, i když jsou všechny tak nějak stejné.

04.01.2020 3 z 5

Příběh filmu Kolja Příběh filmu Kolja Darek Šmíd

Jen bych uvítala víc historek z natáčení :-)

03.01.2020 4 z 5

Zlomení andělé Zlomení andělé Gemma Liviero

Mě velmi bavila, hodně čtivá.

03.01.2020 5 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Připojuju se k těm, co tu nad ní moc nejásají. Příběh ze součastnosti o Jess, ze začátku fajn, od půlky jsem to jen zrychleně projížděla očima. Příběh z minulosti, Stella, ten byl pěkný, ale ten konec mi přišel strašně odfláknutý, čekala bych ho podrobnější, že si popláču... a ono nic. A kdo má takové příběhy rád, ať si přečte knihu Slavík, ta mi nasadila laťku hodně vysoko :-)

27.11.2019 3 z 5

Léky z kuchyně Léky z kuchyně kolektiv autorů

Dobré a přínosné rady :-)

21.11.2019 4 z 5

Herecká manželství - Nové příběhy Herecká manželství - Nové příběhy Michaela Remešová

Velmi zajímavé.

21.11.2019 4 z 5

Za to mi zaplatíš! Za to mi zaplatíš! Petra Nagyová Džerengová

Nevím, nechápala jsem ani jednu. Ta první, jak vůbec mohla tak dlouho vydržet s takovým despoťákem?? A ta druhá, Irma, tu bych fackovala při každý stránce, ani jedna mi nesedla.

03.10.2019 2 z 5

Sexy kočky Sexy kočky Luděk Stínil

Dobrý, knížky od něj jsou jak jednohubky, do kterých se rychle začtete i rychle dočtete :-) a zatím mě každá co jsem od něj četla bavila, konec byl ale dost smutný.

13.09.2019 4 z 5

Každý něco tají Každý něco tají Andrea Sedláčková

Nedočteno, nechytlo mě to.

09.09.2019

Mlýn Mlýn Michal Vaněček

Mě nechytla a ani jsem jí nedočetla. Vadilo mi, že je to na strašně krátké kapitoly, vůbec jsem si ty postavy neuměla představit, natož s nimi něco prožít, jejich osudy strašně zrychleně napsaný, ale situace politický rozepsaný až až..

09.09.2019

Pomněnka v nesnázích Pomněnka v nesnázích Ivana Tereza Konečná

Styl psaní mi nevyhovoval, po pár stránkách jsem to odložila, jde spíš o vyprávění, o její pocity, do toho se vloudí, co si myslí on.

20.08.2019

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Čtivé, pěkné, ze života.

20.08.2019 5 z 5

Létala jsem za sluncem Létala jsem za sluncem Paula McLain

Pěkný, chvílema jsem měla pocit, že jsem také v Africe :-)

13.08.2019 4 z 5

Dvojité salto na talíři Dvojité salto na talíři Michala Jendruchová

Kniha mně bavila, klidně by ten pobyt v léčebně mohl být víc rozepsaný.

31.07.2019 4 z 5

Podbrdské ženy Podbrdské ženy Jana Poncarová

Pěkně čtivé, ale smutné čtení. Hodně vás to vtáhne do vesnického života, jen je škoda, že ani jedna z postav, tam nebyla šťastná.

26.07.2019 4 z 5

Zázrak v Andách: 72 dní v Andách a moje dlouhá cesta domů Zázrak v Andách: 72 dní v Andách a moje dlouhá cesta domů Nando Parrado

No zde na bazaru za víc jak devět stovek :-D Ten inzerát je fakt na hlavu, nějakej blb, co na tom chce neuvěřitelně vidělat. Jinak já také stále čekám, zda třeba nevyjde znovu, nebo se zde objeví nějaká "NORMÁLNÍ" nabídka v bazaru, ne ty přehnané.

26.07.2019 5 z 5

Řeka snů Řeka snů Ashley Carrington (p)

Čtivé a fajn, jen bych ty příběhy, třeba otce, sestry, matky víc rozepsala.

01.07.2019 4 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Za mě dobrý, hodně dobrý a čtivý :)

09.06.2019 5 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Já se také těšila a o to víc, že už je to o dospělé hrdince. Kéž by teď p.Lanczová psala pro dospělačky, které na ní vyrostli. Přiznávám, že jí čtu stále opakovaně dokola :-D

03.06.2019 5 z 5

Co neodvál ani čas Co neodvál ani čas Hana Marie Körnerová (p)

Ze života, čtivý až běda :-D Mám moc ráda normální příběhy ze života, které jsou rozepsanány do několika let. A toto je opravdu povedený kousek, ke kterému se vrátím :-)

06.05.2019 5 z 5