perpe2a komentáře u knih
Zajímavé jiným prostředím, trochu orientu, krutost a politikaření. Ale úplně mě to neohromilo a nějak nemám chuť se hned pustit do dalších dílů.
Kniha se mi moc líbila, rozhodně stojí za přečtení. Nebudete se u ní tolik smát jako u Malého pražského erotikonu, ale ty životní příběhy jsou tak reálné, že by to mohlo potkat i vás. Moc se mi líbil ten dvojí pohled na stejný život ze strany Veroniky a Jáchyma. Ano, toto je čtení dle mého gusta, doporučuji.
dočteno.... mám zvláštní pocity a přemýšlím o vztazích ... ve společnosti, o postavení člověka, který něco dělá jinak než většina... ano, toto je me poslání z knihy, líbila se mi
Na tuto knihu jsem se tááák těšila a ona mě zklamala. Za mě absolutní průměr, od půlky už víte, jak celá zápletka skončí a i když se tam objevovaly zvraty v ději, bylo to prostě plýtké, nedopracované. Já už si ji určitě podruhé nepotřebuji přečíst, takže za mě nee...
Já dávám 5 hvězdiček, mě se kniha líbila a skvěle jsem se u ní bavila a odpočinula si. Byla prostě ze života a pokud už máte něco odžito, je to přesně oddechovka pro vás. Hned jsem si pořídila Okamžiky štěstí a uvažuji také o první autorově knize. Rozhodně ANO, tohle si pro dobrou náladu přečtěte.
Dobře napsáno, dobře se četlo, i když to nebylo nic zase tak ohromujícího. Závěr překvapivý, a mohu doporučit ke čtení.
Kniha se četla poměrně dobře, i když děj byl smutný. Škoda, že konec nebyl více propracovaný, ale i tak knihu mohu doporučit.
Moje dlouho nejočekávanější kniha...těšení se, ale..... Začátek mě moc nezaujal, dokonce jsem několikrát chtěla knihu odložit a říkala jsem si, cože? To jako chceš odložit Barbaru? Je to tvoje best autora ever! Máš všechny její knihy, tak čti. A tak jsem četla. Popravdě zhruba ve třetině knihy mě děj vtáhnul a pak už se to četlo dobře. Dávám ale 4 hvězdičky, tato kniha za mě patří bohužel mezi ty slabší výtvory z pera B.E. a to je moje srdcová záležitost. Myslím, že tak dlouhá doba čekání na její novou knihu přinesla mnohým až příliš velká očekávání, která se u mě úplně bohužel nanaplnila.
Zklamání. Ze začátku se mi zdálo, že to by to mohlo být dobré, ale děj je plýtký, opakující se, je chaotický, občas se v něm ztrácíte....no za mě nee. Nápad dobrý, ale asi napsáno horkou jehlou, chtělo by to víc propracovat.
Poslední díl z trilogie mě popravdě trochu zklamal. Děj se táhnul a ani obsahově u mě zdaleka nedosáhnul atraktivity prvních dvou dílů. Bohužel.
Po Dívce v ledu další případ vyšetřovatelky Eriky, za mě rozhodně ano, toto je chytlávé, čtivé, má to spád. Těším se na další díly a Roberta Bryndzu zařazuji mezi své oblíbené autory.
Dobře napsaná zpověď. Musím říct, že jsem nic neočekávala, brala jsem ji pouze jako oddychovku, ale to, s jakou otevřeností a upřímností byla od Portie napsána mě dostalo. Bylo mi za ni smutno a věřím, že její trápení, které prožívala s anorexií řeší dalších x dívek, kterým by přečtení možná otevřelo oči.
Milé, hezké, romantika a prolínání dvou dějových linií. Trochu připomíná styl Erskinové, ale ano, toto je čtivé vždy.
No co říct, jsou to opravdu životní situace blbky. Jako oddechovka u které nemusíte používat mozek se dá. Jinak je vhodná spíše pro náctileté. Za mě nee.
Moc se mi to líbilo, napínavé od začátku až do konce a jsem ráda, že budou další díly, slovenskému autorovi držím palce, ať je druhý díl stejně skvělý.
No, zajímavé příběhy žen, tak trochu ze života, ale úplně mi chybělo nějaké zakončení, propojení, finále...konec... takže za mě průměr
Humorné historky ze života, ve kterých se mnoho z nás nejde :-) Oddechové a potěšující pohlazení po těle i duši. Doporučuji
A druhý díl opět nezklamal, vynikající, strhující, napínavé...Doporučuji, jen mě mrzí, že musím čekat na další díl...