Potvurka735 Online Potvurka735 komentáře u knih

Recept na dokonalou manželku Recept na dokonalou manželku Karma Brown

Kniha je skvela. Krasny pribeh, ktery vtahne kazdou ctenarku, ktera ma rada komplikovane pribehy

28.12.2021 5 z 5

Řev Řev Cecelia Ahern

Super povidky, ale ne pro kazdeho. Spis pro zeny, ktere dokazou pochopit ruzne zivotni situace.

20.12.2021 5 z 5

Domek u jezera Domek u jezera Jasinda Wilder

Krasna kniha, skvele napsany pribeh pro ty kdo maji radi zenske romany. Neotrele. Moc hezky se to cte.

04.12.2021 5 z 5

Dívka zvaná Lyra Dívka zvaná Lyra Cecelia Ahern

krásná kniha. Mám přečtené všechny, od této spisovatelky a jako jedna z mála má knihy lepší než dřív. Doporučuji jako oddechovou četbu pro ty, kdo mají smysl pro zvláštní příběhy.

24.11.2021 4 z 5

Nalezený Nalezený Erin Kinsley

za mě ne špatná, ale ani nijak zajímavá kniha, nejedná se o detektivku, ale jak píše čtenářka spíš psychologický román. Rozhodně kniha, kterou já bych ostatním k přečtení nedoporučovala.

14.10.2021 2 z 5

Vražedné léto Vražedné léto Oldřich Sobotka

Kniha byla na mě trošku složitá, asi do poloviny knihy se prolínal osud mnoha lidí, což jsem nějak nebyla schopná dát dohromady. už jsem chtěla knihu odložit, ale nakonec zvítězil pocit dozvědět se, co autor příběhem zamýšlel. Námět není špatný, ale možná mohl být napsán trošku jednodušeji. Navíc za mě je text trošku nahuštěný na stránce a ne úplně dobře se čte.

Nicméně třeba se někomu námět s českými podnikateli bude líbit

04.10.2021 2 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Markéta Harasimová

Rozhodně skvěle napsaná kniha, příběh teda dost děsivý, ale bohužel se toto stává, takže za mě je dobře, že se o tom i píše a myslím, že celkem dost šetrně i když pro slabší povahy možná popis incidentu násilí není.

21.09.2021 5 z 5

Soběstačný Soběstačný Zuzana Dostálová

Skvěle napsaná kniha, krásný příběh. Opravdu tleskám na výborně napsanou realitou.

31.08.2021 5 z 5

Fotograf ztracených Fotograf ztracených Caroline Scott

já to teda nedočtu. Už se s knihou morduji týden a pořád je to dokola. Nic zajímavého z války a ani příběh není o ničem. Pořád jen někam hrdina a hrdinka jezdí vlakem. Za mě tedy za přečtení nestojí.

27.08.2021 1 z 5

Smrtící útes Smrtící útes Gregg Dunnett

kniha se mi líbila, byla čtivá, ale za thriller bych jí až tak nepovažovala. Jednoduchý čtivý příběh a rozuzlení během pár stránek. Myslím, že se kniha mohla i lépe rozpracovat. Asi bych jí dalším úpolně nedoporučila, pokud chtějí číst napínavý příběh od začátku do konce. Připadá mi, že těchto knih velice přibývá.

16.08.2021 3 z 5

Rododendron: Za horizontem osudu Rododendron: Za horizontem osudu Pavla Pavlíčková Kovaříková

Velice krásný příběh, určitě zasloužil, aby byl napsán.

22.06.2021 5 z 5

Plachetnice na vinětách Plachetnice na vinětách Jiří Hájíček

souhlasím s komentářem přede mnou. Velice slabé, příběh není ničím zajímavý, spíše nudný. Vlastně nechápu, co nám autor touto knihou chtěl říct.

22.06.2021 1 z 5

Děti s hvězdou Děti s hvězdou Mario Escobar

Souhlasím s komentářem níže. Příběh se mi velmi líbil, ale přišlo mi, že v podstatě není možné, aby takhle malé děti přejely půl světa. Navíc také nechápu, že by rodiče odjeli do Argentiny a nechali je v Paříži, pokud ani neví, co s nimi je. Ale jinak se mi příběh hezky četl, líbil se mi, takže za přečtení určitě stojí.

08.06.2021 4 z 5

Chyba jejího manžela Chyba jejího manžela Sheila O'Flanagan

Kniha super. Pekny pribeh. U romanu nevekam zvrat ani nic zasadniho.Oddechova cetba.

05.06.2021 5 z 5

Kecy, kecy, kecičky Kecy, kecy, kecičky Karin Krajčo Babinská

mě se kniha velmi líbila. Příběhy jsou vtipně napsané a člověk si aspoň řekne, že jsou i celebrity normální lidi a žijí normální životy jako my ostatní. Nečekala jsem opět žádný zázrak a byla jsem mile překvapena.

01.06.2021 5 z 5

Podej mi ruku Podej mi ruku Megan Abbott

Já teda beru knihu jako dost průměrnou. Zápletka dobrá, ale příběh nudný, dlouhý a nakonec žádné drama. Rozhodně ne mrazivý thriller. bohužel - škoda.

25.05.2021 1 z 5

Dítě třetí říše Dítě třetí říše Mandy Robotham

Krásný román z mě, žádné hrůzy, čtivě napsáno.

11.05.2021 4 z 5

Rodinné klubko Rodinné klubko Táňa Keleová-Vasilková

Hezky jednoduchy rodinny pribeh

02.03.2021 4 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Nadherna kniha spis pro zeny. Rozhodne doporucuji.

07.02.2021 5 z 5

Dívka, která si říkala Tuesday Dívka, která si říkala Tuesday Stephen Williams

Jedna z knih, u které pořád, zatím marně, čekám, že přibyde další díl. Bezkonkurenční příběh, který jsem přečetla jedním dechem.

04.10.2020 5 z 5