Přečti_si komentáře u knih
YA thriller, od začátku to vypadá, že všichni něco plánují, nemáte tušení, kdo vlastně bomby ve škole nastražil. Trochu mě i napadl pravý viník, ale připadalo mi to trochu zvrácené. :D Napínavé, vyloženě knížka jednohubka, přečetla jsem ji za den. Kupovala jsem na základě anotace, která vypadala zajímavě, a nezklamala.
Novinka od Christiny Lauren, knihy autorek mám moc ráda a čtou se skoro samy. Tady mě příběh vtáhl od první stránky z doby, kdy se Tate se Samem seznámila v Londýně, tehdy to krásně plynulo, stránka za stránkou letěla. Pak přišla druhá část knihy za x let později, kdy je z ní filmová hvězda a se Samem se potká znovu. A tato část mě upřímně moc nebavila, nevím proč. :( Úplně mi tam chybělo to kouzlo osoby Tate, které jsem cítila v té první části. Zápletka fajn, ale nebylo to to "něco", co bylo třeba v Láska a jiná slova.
Knihy od Shari nemám ještě zdaleka přečtené všechny, toto je moje třetí, zbytek čeká ještě v knihovně. :) Nepříliš šťastná rodina byl dobrý psychthriller, ale četla jsem už (i od Shari) lepší. Nějak mi to chyběly nějaké pořádné zvraty, ikdyž je fakt, že moje podezření skákalo z osoby na osobu. Nadšení se bohužel nekonalo, možná jsem měla příliš velké očekávání. Ale četla se "sama".
Očekávaný druhý díl Šedého muže. První díl mě bavil velmi, tento v zásadě taky, ale občas mi to přišlo už trochu "moc". Občas jsem se až chytala za hlavu, co to proboha Gentry zase vyvádí...
Novela byla pro mě bohužel zklamání. :( Velmi jednoduchý text, čekala jsem o dost víc. :( Komiksy, potažmo seriál u mě rozhodně vede.
Jedna z nejhezčích obálek, co jsem kdy viděla, ale skrývá poměrně nudný příběh. :( Čekala jsem, že bude požár hrát o dost větší roli, než takto nepodstatnou. Rodinný příběh byl sice zajímavý, ale čekala jsem o dost víc. Vlákno s minulostí bylo ale moc pěkný, to se mi četlo hodně dobře.
Naprosto perfektní kniha rozhovorů s ženami české žurnalistiky. Každá byla z trochu jiné sféry, každá něčím zajímavá. Rozhodně doporučuju přečíst. ️
Místy vtipná oddechovka, nicméně čekala jsem možná trochu víc historek s pacienty... ️
Pro mě knížka celkem o ničem. :( Romantika nic moc, sranda taky skoro žádná. Čekala jsem, že mě knížka trochu pobaví, naladí na takovou příjemnou vlnu a nic z toho se nekonalo.
Knížku jsem koupila na základě hodnocení u Pennyandbooks, která ji hodnotila velice kladně, ale já mezi fanynky patřit nebudu. Ano, knížka byla dobrá, ale na zadku z ní nesedím. Má nádhernou obálku i ořízku, ale nesnáším ty tenoulinké stránky. :D Moc mě nebavila, musela jsem se do čtení trošinku nutit. Ale rozhodně měla zajímavý příběh, to určitě.
Přečteno za den, knížka chytne a nepustí. Silné osudy zpovídaných dívek i Malály samotné. Řvala jsem chvílemi jak želva...
Kniha o těžkém životě v koncentračním táboře, ale se silným a krásným poselstvím. Eddie Jaku zemřel den po tom, co jsem knížku dočetla v krásném věku 101 let. Zanechal tu silné poselství a naději.
Na první pohled kniha s nádhernou obálkou, četla se rychle, odsýpala ale zas tolik se v ní nestalo a když píšu recenzi s odstupem pár dnů, tak zjišťuju, že vlastně nemám tušení, jak skončila. :D Žádná velká akce nebo zvrat. :( Anotace slibující jeden z nejspletitějších a nejpřekvapivějších thrillerů určitě nesplnila očekávání.
Tak Temný vzorec byl přečtený na tři zátahy. :D Má nádhernou obálku s lesklými prvky, ale hlavně fakt napínavý děj. Hlavní hrdina Theo pomocí matematiky a dat pátrá po sériovém vrahovi z řad zdravotnického personálu. Kniha se příjemně četla, snadno mě vtáhla do děje. Konec mě malinkato zklamal, ale nijak dramaticky. Určitě si zaslouží 4 hvězdy z 5 a rozhodně si přečtu i jiné knížky od tohoto autora.
Milá young adult knížka. Extrémně mě nechytila, ale zase to nebyl ani úplný propadák. Možná mi nesedl v tomto žánru hlavní hrdina muž, ale koneckonců to byl takový milý týpek. Outsider, který se shodou okolností dá dohromady s nejpopulárnějším klukem na škole a začnou poměry ve škole napravovat. Tak do půlky jsem se trochu nutila, ale pak to šlo samo. Žádné velké emoce.
Kniha, kterou na Instagramu už viděl snad každý. Krásná obálka a ještě lepší vnitřek. Vynikající příběh tří spolužaček střední školy, které bojují proti násilné kultuře proti ženám. Nejvíc mě bavily části s Erin, protože zrovna koukáme na seriál Atypical, kde je hlavní hrdina s autismem. Hodně jsem se tak do Erin dokázala vcítit. Konec byl na mě trochu rychlý, ale celkově knížka stojí za přečtení.
Zábavný, autentický příběh téměř třicátnice Anny, které se pokazí co může a vyrazí za prací au-pair do Londýna. Překonává tam různé problémy, ale nakonec vše zapadne. Knížka mě moc bavila, byla fajn, taková odpočinková. Přála jsem si pro Annu trochu jiný, romantický konec jak z amerického filmu, ale takto to mělo rozhodně lepší úroveň.
Normální lidi byla pro mě hodně zvláštní kniha, taková spíše pocitová, než že by se v ní hodně dělo. Četla se dobře, líbila se mi, zanechávala ve mě takové zvláštní rozpoložení. Byla velmi osobní.
Vtipná knížka se zajímavým příběhem, lehce se četla. :) Recenzi píšu trochu s odstupem a víc mě ke knížce nenapadá, takže nějakou hlubokou stopu nenechala. :D