radus radus komentáře u knih

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Ze začátku jsem měla obavy, že se do příběhu pěkně zamotám, protože co kapitola - to nová postava. Ale knížka byla napínavá, zajímavá, i když tomu v závěru něco malinko chybělo. A ti blázniví fáterníci mi tam přišli celkem zbyteční. Jinak super a těším se na další pokračování Munche.

11.08.2016 4 z 5

Na velké planině Na velké planině Johan Theorin

Ve srovnání s jinými knihami od Theorina je tohle slabý čajíček - nenadchne, neurazí.

28.07.2016 3 z 5

Park ozvěn Park ozvěn Michael Connelly

Měla jsem obavy, aby v knize nebylo přespříliš politiky, ale nakonec to byla docela fajn detektivka.

15.07.2016 4 z 5

Dokud držím pohromadě Dokud držím pohromadě Marcela Mlynářová

Mě tato knížka příjemně překvapila, autorku jsem dosud neznala, líbily se mě její vtipné postřehy ze života a z cest.

15.07.2016 4 z 5

Pohádky z bodlákové meze Pohádky z bodlákové meze Dagmar Štětinová

Knížka se líbila mě i mé dcerce, ilustrace rovněž moc pěkné.

10.07.2016 4 z 5

Skrýš na konci útesu Skrýš na konci útesu Laura Walden

Zajímavý příběh odehrávající se ve dvou časových rovinách, mohem víc mě ale bavil ten historický.

04.07.2016 4 z 5

Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye E. L. James (p)

Jelikož už znám celý děj Padesáti odstínů, tak mi nepřipadala tahle knížka tak zajímavá, ale dalo se to... Z pohledu Any byl příběh hodně naivní, od Christiana to bylo krapet drsnější.

23.06.2016 4 z 5

Znáš zvířata? Znáš zvířata? neznámý - neuveden

Kdo má rád zvířata a chce se o nich dozvědět něco zajímavého, ať určitě sáhne po této knížce.

23.06.2016 4 z 5

Alenka v říši divů (komiks) Alenka v říši divů (komiks) Lewis Helfand

Komiks jsem předčítala dcerce a myslím, že nebavil ani mě ani jí. Tahle pohádka nikdy nebyla mojí oblíbenou a nestane se tak ani po přečtení tohoto komiksu.

17.06.2016 2 z 5

Tajný život takové normální matky Tajný život takové normální matky Fiona Neill

Dočetla jsem knihu do půlky v domnění, že se to trošku "rozjede". Bohužel se nestalo, knihu odkládám a jdu číst něco zábavnějšího. Žena, která si nechá udělat tři děti, je celý den doma a je pro ní strašný problém vyprat, uvařitt nebo vypravit děti do školy či do školky - pro to asi nemám pochopení...

17.06.2016 3 z 5

Odhalení Odhalení Jodi Ellen Malpas

Knížka se rychle a dobře četla, děje tam bylo pomálu a je tedy s podivem, že autorka popsala 500 stran skoro jen o sexu. Nicméně mě knížka bavila, ještě určitě nebyla odhalena všechna tajemství, proto možná sáhnu i po druhém dílu :-)

28.05.2016 4 z 5

Fanfárie Fanfárie Miloš Kratochvíl

Dcerku bohužel knížka nezaujala a ani já jsem z ní nebyla moc odvázaná, takže jsme ji po dvou kapitolách odložily, ale třeba na ní ještě někdy dojde...

14.05.2016 3 z 5

Kde se vzala duha? Kde se vzala duha? Oldřiška Ciprová

Moc pěkná knížka pro děti o tom, že se člověk nemusí trápit tím, že není nejhezčí, že má hodně pih anebo je moc velký či malý... pěkné příběhy plné ponaučení s krásnými ilustracemi.

13.05.2016 5 z 5

Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson John Green

Mě tahle knížka vůbec nebavila, i když tam byly občas nějaké vtipné myšlenky a dialogy. Je to spíš knížka pro teenagery, možná by mě před dvaceti lety bavila víc :-)

13.05.2016 3 z 5

Vážka Vážka Michel Bussi

Pěkná, zajímavá knížka se spádným dějem. Konec se dal trošku předvídat, ale i tak mě knížka bavila od začátku do konce.

09.05.2016 4 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Moc se mi do této knížky nechtělo, protože jsem od Moyesové četla Než jsem tě poznala a říkala jsem si, že tuhle knížku těžko předčí, ale bylo to naopak. Krásný romantický příběh, od kterého se nejde odtrhnout - prostě nádhera a za mě pět hvězdiček!

28.04.2016 5 z 5

Zlodějíček Bubla Zlodějíček Bubla Astrid Lindgren

Tuhle knížku jsem předčítala dceři a ani jednu z nás moc nechytila - známe od Astrid Lindgren lepší :-)

19.03.2016 3 z 5

Chobotem sem, chobotem tam Chobotem sem, chobotem tam Ivona Březinová

Krásná knížka pro děti s hezkými ilustracemi. Dcerce se dobře četla díky velkým písmenům a krátkým kapitolám, které byly prokládány obrázky.

05.03.2016 5 z 5

Lázeňská kúra Lázeňská kúra Ivanka Devátá

Pekna odpočinková knížka plna humoru, ktereho ma autorka spoustu.

03.03.2016 3 z 5

Zvláštní problém Františka S. Zvláštní problém Františka S. Petr Šabach

Po předešlých komentářích jsem se na knížku těšila, ale zjistila jsem, že tahle blbina fakt není můj šálek kávy :-)

22.02.2016 2 z 5