ritz

Tak to je moje "srdcovka", ty knížky jsem schopná přečíst za jeden den jedním dechem.

Zajímavá knížka obsahem, škoda toho konce... otevřený konec moc nemusím.

Mám knihy autorky ráda, vždy zajímavý příběh čtivě napsaný.

Velmi zajímavá kniha, super prolínání příběhu z historie a současnosti.

Čtivě napsaná kniha, zajímavý příběh, o to víc, že je psaný podle skutečné osoby. Za mě moc dost dobré.

Čtivě napsaná knížka, zajímavé téma.

Velmi čtivá knížka o smutném období našich dějin a lidech, kteří ji museli prožít.

Dobře a poutavě napsaná kniha, za mě rušivý "žargon" policejních důstojníků. Ale asi si nemůžeme namlouvat, že to tak není i ve skutečnosti.

Velmi pěkná kniha psaná zajímavou formou, rozdělena na dvě poloviny, první část je přímá o Květy Fialové, druhá část je deníkový zápis pana Kubáníka, který s ní intenzivně prožil poslední tři roky jejího života. Velký rozsah knihy, ale stojí rozhodně za přečtení.

Velmi pěkná, zajímavá knížka, čtivě napsaná. Silný příběh, který se čte sám.

Za mě zase jednička, moje oblíbená spisovatelka, úžasný příběh, super rozuzlení.

Tuto autorku opravdu miluji, všechny její knihy mě ohromně bavily, ale asi už jsem je zvládla všechny.

Mám ráda knížky od této autorky, ani tato mě nezklamala. Absolutně nečekaný konec.

Zajímavý příběh z celkem neznámého období našich dějin, pěkně napsané, dobře se četlo.