Salvatoreanne komentáře u knih
Hele mne se to dost líbilo , nepotřebují sexuálně zaměřené knihy ale tady to sedlo
....chcete odvážnou holku , krásného muže a trochu roštáren s epickou Story ....prosím čtěte
Jde jasně vidět že je to jen velky rozjezd velkého toboganu který má přijít po tom to díle. Tudíž na tuto knížku uplne v twn to moment nemohu říct svuj názor
Tato trilogie byla pohlazeni na duši. Ze začátku se staval přesný opak toho co jsem si myslela. Potom už jsem postavy odhadovala. Svět který byl vytvořen je nádherný. I v dospělosti člověk potrebuje pohádku a tady je. Nechybí v ní špatný osud, zlo, ale ani láska pochopení rodina.
Dekuji bylo to opravdu krásné
Nechci zde opakovat obsah.
Kniha je krásně lehce psaná. Časové linky jsou velké spestření, protože nemáte sanci začít se v příběhu plácat.
Tématika slovanských bohů je skvělá po hastrmanovy jsem neustale hledala prostě něco. Po přečtení této knihy vřele doporučuji světla nad močálem
Takovy pokus o dark romanci
Nemuzu rict ze je to spatny . Ale je to jednoduchy . Knihu jsem nekoupila za vysokou cenu tak ze pomer cena vykon za mne Okay
Z prvu bych chtěla říct , že vůbec nejsem typ co pláče u knih . Ten to příběh však umí vzít za srdce . Poslední strany jsem si říkala že za A) takový chlap snad neexistuje . Dokonaly vzhled , dokonalý až naivní rozum a ta oddanost . To je moc věcí v perfektu . Tato kniha je opravdu bomba jak již bylo zmíněno. Anotace ani obálka nenadchla ani mně se do této knihy nechtělo . Po prvních stránkách mne nadchla rebelie a Viktor se ukázal brzy . Začalo to být typické ano ne ano ne . Ale ko konci knihy se to zvrhlo v opravdové láskyplné drama , kdy pro lásku uděláte vše . A to překonáte čas a to je nejtěžší to všichni víme . Málo kdo vytrvá a tato až pohádková kniha o reálném vztahu nám ukazuje že se vyplatí vytrvat . Musím autorku pochválit za dokonale sjednocení popisu hmotných věci a emocí dohromady absolutně jsem neměla problém projít dějem . Dávám opravdu velký palec nahoru . Bylo to krásný , bylo to Wild a bylo to dojemný . Každý překona rebelii a dřív nebo později zatouží po krásném klidném životě s dráhou polovičku.
(SPOILER) Kniha opět pokračuje ve velkém přemýšlení nebo spíše v hlubokém ... Jen co se týče děje například s Pepper nebo Albertem ... No některé byly zbytečně
Musím říct že ač komentáře k této knížce nepozitivni . Kniha se mi líbila hloubavejsim přemýšlení o myšlenkách a srovnání o vztahu který je komplikovaný .... A ten konec byla jsem z toho trochu nešťastná ... Jsem ten typ co nasává náladu hlavní postavy a z tohodle mi ukápla slza ... I když je to takový prototyp .. ale stejně to tam bylo
Zbytečný průchod očistcem ... Musíš si na vše přijít sama ... Ale třetí díl si určitě přečtu
Byla jsem z této knihy nadšená už kvůli tomu že jsem četla beta verzi ... První díl byl opravdu krásný tajemný ....
Chvily mi trvalo se dostat k této sérii po dvorech ... Chyba ....prostě Maasova píše fantasy akcnaky s romanci jako prostě geniální žena
Hezká pohádka ... Fakt jo jestli má někdo na něco takového zrovna náladu potěší to . Někdy jsem si říkala že to mohli jako rozvinout ... Co se týče podrobnosti ohledně dětství Noah .... Bylo řečeno vše já vím ale nějak moc rychle najednou a bylo ... Nick ach ten Nick kocour jeden
Skvělá kniha, nedostanete se do části kdr by jste se nudily. Druhy dil nezklamal. Již teď bych nejraději otevřela 3 knihu. Bohuzel v anglictine si to tolik nežijí. Poppy a Casteel mně baví.