Sančez Sančez komentáře u knih

Toužím po tobě Toužím po tobě J. T. Geissinger

Můj BOŽE TOHLE BYLO PROSTĚ DECHBEROUCÍ, JISKRNÉ, VTIPNÉ, ZAMILOVANÉ A TAAAAAÁK SLADKÉ. Vím tisíc lidí tisíc chutí, ale něco vám řeknu milé dámy nejsem žádná princezna z pohádky jsem obyčejná tuctová ženská, ale v red knihách toužím po princi Krasoňovi a po pohádce. Až budu chtít Shreka tak si přečtu horor a nebo životopis. Protože dnešní realita je velice fádní a smutná a dnešní chlapi-rozmazlení, zhýčkaní srabíci.
Při tomhle jsem tekla vzrušením a řehtala se tak až se barák otřásal v základech do tří do rána. Za mne kniha splnila vše co jsem si přála - zbožňuji Kimber a miluji Matea.

15.11.2022 5 z 5

Říkejte mi Win Říkejte mi Win Harlan Coben

Autora znám a četla jsem pár knížek, ale tohle jako FAKT ? Miluji Wina, zbožňuji Wina, chci Wina a je mi u pr...e co si kdo o tomhle myslí. Prostě se naprosto trefil do mého vkusu a je to boží a už se těším na další díl. Jedno je ale jisté není to kniha pro každého a není to úplně klasický Coben, ale tady se úplně překonal. Přečteno na jeden zátah.

11.09.2022 5 z 5

Božští rivalové Božští rivalové Rebecca Ross

Dočetla jsem a jsem plná pocitů a emocí. Tohle byl tak laskavý, kouzelný příběh během temného období. Můj bože tohle mě vzalo za srdce a usídlilo se v hlavě. Potřebuji nutně druhý díl. Tolik se bojím o Iris o Romana a co Marisol s Attie a Keegan.? Dávám 10/10. Více takových knih.

21.01.2025 5 z 5

Pozorovatel smrti Pozorovatel smrti Chris Carter

Tak tohle byl po Nočním lovci druhý Carter, který se mi líbil. Naprosto excelentní napětí bez těch potoků krve a keců od vraha. Prostě pecka napínavé od začátku až do konce.

07.01.2025 5 z 5

Navždy tvůj Navždy tvůj Abby Jimenez

Tak tohle bylo něco. Smála jsem se kolikrát tak až mi tekly slzy. Ale na konci jsem brečela dojetím, a když jsem si přečetla doslov spisovatelky tak jsem brečela vážně a už chápu proč píše tak skvěle.
Dávám 10/10 . Přečteno jedním dechem v jeden den a to svědčí o mnohém.

18.12.2024 5 z 5

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

Tak tenhle díl mně sedl. Bylo to skvělý a moc jsem si to užila. Mám ráda tuhle vyšetřovací dvojici Tristana a Kate.

10.11.2024 5 z 5

Zkouška ohněm Zkouška ohněm Katherine Center

Láska je ten nejsilnější živel. Bože tohle bylo úžasné, dechberoucí plné emocí. Chvíli se smějete pak zase pláčete. Taky tam byly důležité témata, prostě skvělá kniha, která nešla odložit.

26.09.2024 5 z 5

Léčebna Léčebna Helen Fields

Bylo to velice napínavé a čtivé. Tuhle spisovatelku nečtu naposled. Hlavně jsem zvědavá na první díl. Netušila jsem, že je kniha součástí série. Hlavní vyšetřovací postavy mi byly sympatické.

12.07.2024 4 z 5

Už teď jsi mrtvá Už teď jsi mrtvá Sharon J. Bolton

Tak tohle byla opět pecka. Napínavé od začátku až do konce. Některé souvislosti jsem vůbec nečekala. Spisovatelku řadím mezi své oblíbence.

07.07.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Tak tohle byla pecka. Stránky utíkaly jedna za druhou, ale ten konec??? To je jako co? Jako že bude pokračování to chápu, ale toto? No nevím tyhle mocenské praktiky mě začínají v knihách vadit.

10.06.2024 5 z 5

Diamantové oko Diamantové oko Kate Quinn

Tahle spisovatelka je klenot. Žádné hluché místa a hlavně píše o reálných lidech i místech. Samozřejmě že z části je to fikce. Ale je to úžasné a dechberoucí a to nemusím knihy o válce. Prostě skvělé čtivo.

18.04.2024 5 z 5

Závod s časem Závod s časem Lisa Regan

Lisa Regan jede bomby co příbėh to větší pecka. Snažila jsem si to dávkovat, ale moc to nešlo. Prostě tahle spisovatelka je u mne sázka na jistotu. Já jsem si knižně pošmákla. Takže lidičky čtěte.

14.03.2024 5 z 5

Manželství pro jednoho Manželství pro jednoho Ella Maise

Bylo to sladké, úžasné, jiskřivé a tak krásné hlavně první polovina knihy. Bylo to pohlazení po duši, které jsem potřebovala. Vřele doporučuji.

28.02.2024 4 z 5

Co ukrývá jezero Co ukrývá jezero J. D. Kirk (p)

Pěkná detektivka, ale první polovina na mě byla docela nudná. Logan mi celkem sedl. Další díl si určitě přečtu.

11.02.2024 4 z 5

Hlava plná lásky Hlava plná lásky Ali Hazelwood

Pecka. Tady bylo vše humor, romantika, vášeň, láska, smutek a dokonce i napětí s detektivní zápletkou. Začátek mi sice trval protože spisovatelka pīše tak trochu jinak než jsem zvyklá. Ale když jsem se začetla tak pecka.

12.01.2024 5 z 5

Život je příliš krátký Život je příliš krátký Abby Jimenez

Já tuhle spisovatelku prostě zbožňuji. Její knihy jsou pohlazením po duši i když mají někdy smutné části, ale to prostě k životu patří. Píše kouzelně a já už se těším na další její nádherné příběhy.

18.10.2023 5 z 5

Sleduji tě Sleduji tě Michael Robotham

Tak tohle bylo zvláštní aspoň pro mne. Takhle vystavěný příběh jsem ještě nečetla. Na mne to bylo až moc syrové a brutální, ale tak neskutečně čtivé. Knihu jsem nemohla odložit, hltala jsem stránku za stránkou. A ten konec to jako vážně? PECKA.

29.09.2023 5 z 5

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Prostě josie ta nikdy nezklame. Reganová je co nová kniha lepší a lepší. Už se těším na další díl.

20.05.2023 5 z 5

Takové maličkosti Takové maličkosti Claire Keegan

TAKOVÁ KRÁSA, TAKOVÁ MALIČKOST A ZMĚNÍ ČLOVĚKU MNOHDY CELÝ ŽIVOT. Mám svou víru a hlavně víru mojí babičky - LASKAVOST A DOBROTA V SRDCI. Katolickou církev jsem nesnášela od dětství na té není nic dobrého. Magdaleniny prádelny znám, viděla jsem s touhle tématikou filmy a rve to člověku srdce.

18.05.2023 5 z 5

Skryté obrázky Skryté obrázky Jason Rekulak

Mám protichůdnē pocity co se téhlé knihy týká. Něco se mi lībilo a něco zase ne. Ale musīm řīct, že námět byl velmi zajímavý a moc dobře se to četlo. Chtěla jsem dát čtyry hvězdičky, ale ten konec se mi moc líbil takže nakonec pět.

27.03.2023 5 z 5