santa1212

Těžko se člověku věří, že jde o debut. Knížka je výborná, příběh skvěle vykombinovany, text čtivý. Pevně věřím, že autor bude pokračovat a že se brzy dočkáme dalších případů policisty Lenze.

Skvělá sonda do života a režimu v Číně. Klobouk dolů před autorem, nejen za to, co prožil a zažil, ale hlavně s jakou vervou a nasazením se do věcí vrhá, a také že dokázal své vzpomínky poutavě sepsat. Už se těším na další díl.

Pecka. Miluju Kinga a tahle knížka presne zapadá do důvodu, proč ho miluju. Svižný dej, skvěle prokreslená atmosféra, Castle Rock, Maine, nic nechybí:-))

Zajímavá krátká oddychovka. Četla se hezky, dej je svižný, nečekejte nic hlubokého, ale na zpříjemnění dvou tři večerů ideální záležitost.

Skvelý příběh, kterému jeho pravdivost dále dodává na přitažlivosti. Přestože člověk vlastně zná konec, sleduje s napětím děj a čeká, co dalšího se v celé anabázi stane. Velmi pěkná knížka a zajímavý příběh o neskutečném odhodlání: autora i samotné fenky.

Tak tohle je masakr. Kniha není fiction, jde o biograficke dílo, takže jde hlavně o příběh a jeho sílu. A ta je tedy maximální. Je neuvěřitelné, do jakého bahna se autor opakovaně dokázal vlastními rozhodnutími dostávat, a člověku se až nechce věřit, jak neskutečně špatně situaci vždy řešil. Ale tak to prostě se závislostmi chodí a je hrozně poučné o tom číst. A klobouk dolů za odvahu tenhle svůj příběh sepsat.

Tak tohle byla jízda. Za mě je tahle knizka geniální. Autorka skvěle ovládá jazyk, hraje si se slovy, dokáže perfektně a dokonale vystihnout uvažování postavy, je vtipná, přitom vás ale nutí stále přemýšlet a promítat si do textu knizky vlastní vztah, vlastní myšlenky. Autorka má neuvěřitelnou schopnost empatie. Mnozí říkají, že knížka je sprostá - nevím, za mě teda nic tak strašného v knížce není a syrové vyprávění je proste syrové vyprávění. Tahle knížka fakt stojí za přečtení.

Fantastická knížka. Kombinace detektivky, thrilleru a románu o životě rodiny s dítětem majícím Aspergerův symbol. Čte se skvěle až do úplného závěru. Doporučuji.

Poslouchal jsem jako audioknihu a výborné dílo. Skvělé z pohledu komplexnosti informací, ale velmi dobře zpracované i literárně.

Super thriller, čtivý, napínavý, překvapivý. Palec nahoru, nebudete zklamáni!

Za me dobrý thriller, trošku mi některé věci přišly maličko hůře uvěřitelné, ale jako nic hrozného. Četl se skvele, dej měl spád, za me dobré oddechové čtení.

Wow, tak to bylo skvělý. Hluboká knížka, ktera vas nuti zamyslet se nad vlastnim zivotem a vztahy. Nad smyslem věcí. Přitom ale napínavá, porad čekáte, co se nakonec stane. A ten konec ... taky paráda. Za me výborná kniha výborného autora.

Neuvěřitelná kniha a neuveritelny příběh. Je neskutečné, co dokáží lidé provádět jiným lidem. Kniha ukazuje neskutečnou zvracenost stalinského režimu, který se skutečně svým sadismem nelisil od režimu nacistického. Kniha je kombinaci kroniky a fikce, a opravdu z celého srdce ji doporučuji. I když je teda strašně drsná.

Mne osobně tahle knížka uplne nesedla. Příliš emocí, uvah, vnitřních dialogů, málo děje. Ale napsana je skvěle, moje výhrady jsou spis veci mého vkusu než ze by knížka neměla kvalitu.

Tak tohle byla pecka. Jedna z nejlepších detektivek poslední doby. Neuvěřitelně napínavé a skvele napsané.

Pecka, zkusil jsem Deavera poprvé a tahle série vypadá dobře. Čtení má spád, dej a reálie jsou takové trošku víc "americké":-), což se mě ale právě líbí, ale knížka má spad, napětí, neztratíte se v ní, prostě ideální oddychovka. A jdu na další díly.

Velmi dobrý thriller, napínavý až do konce, se zajimavym rozuzlením. Moje první knížka autora a určitě mrknu na další.