SilviiM SilviiM komentáře u knih

Mama milovala Gabčíka Mama milovala Gabčíka Veronika Homolová Tóthová

Silný a čtivý příběh. Četla jsem mnoho příběhů z koncentračních táborů, ale zde jsem musela ke konci knihu odkládat. Nemohla jsem přijmout tolik utrpení a mučení na pár stránkách.

09.02.2021 5 z 5

Dominika na cestě Jižní Amerikou Dominika na cestě Jižní Amerikou Dominika Gawliczková

Věčné fňukání Domči a samé průsery s motorkou mě skoro odradily od čtení. Ale dočetla jsem. Zpětně můžu říct, že kniha nebyla tak špatná a všechna čest Domči, že to zvládla sama. :)

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Za mě asi nejslabší kniha od této autorky, avšak stále velmi hezky a zajímavě napsaná.

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Hana a Slepá mapa jsou pro mě TOP knihy od paní Mornštajnové. :) Skvěle napsaná knížka o generaci tří žen, o rodičovství a lásce, o nejdůležitějších historických událostech 20. století.

Hana Hana Alena Mornštajnová

Má první kniha od paní Mornštajnové a byla jsem nadšena. Těším se na další její knihy. :)

Podbrdské ženy Podbrdské ženy Jana Poncarová

Hezky napsaná kniha s poutavým příběh. Pro mě však byla kniha ukončena velmi nešťastně a rychle. Přišlo mi, jak kdyby autorce došel dech a nenapsala nám více o poslední ženě. Samozřejmě to mohl být záměr, mě to velmi mrzelo.

Sí, vole! Sí, vole! Pavel Liška

Sí vole je vtipně napsaný cestopis. Kniha se mi moc líbila, až na nějaké dlouhé úryvky pana Lišky. :)

Hvězdy na cestě Hvězdy na cestě Karin Krajčo Babinská

Obyčejný příběh, který je zároveň velmi čtivý. Knížka se dobře čte.

Mezi světy Mezi světy Lucie Výborná

Za mě velmi pěkně napsaná kniha. Díky Lucce bych se hned vydala na hory a nejlíp na Antarktidu.. :)

09.02.2021 4 z 5

Horalka Horalka Alberto Moravia (p)

Velmi drsný a strhující příběh.

09.02.2021 4 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Asi nejtrapnější knížka, kterou jsem kdy četla...

09.02.2021 1 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Velmi krásná knížka.

Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Rychlovečka... avšak v srdci zůstane dlouho. Musíte nad ní přemýšlet a vracet se k ní. Nádherná kniha plná pravdy a psí oddanosti.

Dobrodruhům Dobrodruhům Tereza Ramba

Terezka by měla radši zůstat u hraní než psát knihy. Kniha měla do cestopisu velmi daleko.

09.02.2021 2 z 5

Lovkyně Lovkyně Kate Quinn

Přečteno jedním dechem. Opět napínavý příběh Paní spisovatelky.

Alicina síť Alicina síť Kate Quinn

Jedna z mých oblíbených knih. Velmi čtivý příběh, který Vás donutí přečíst knihu co nejrychleji. :)