Simstr | Komentáře u knih | Databáze knih

Simstr Simstr komentáře u knih

Příliš mnoho a nikdy dost: Jak moje rodina stvořila nejnebezpečnějšího muže světa Příliš mnoho a nikdy dost: Jak moje rodina stvořila nejnebezpečnějšího muže světa Mary L. Trump

Bulvár a nic jiného, neztrácejte s tímto odpadem čas. Nic nového se nedozvíte. Za všechno špatné jejího otce může jeho bratr (kdo jiný než Donald) a jeho otec (Fred).

31.01.2022 1 z 5

Modrý motýl Modrý motýl Camilla Grebe

Líbil se mi styl vyprávění pokaždé z pohledu jiné osoby až to vyvrcholilo v závěr úplně né epický jak jsem čekala, ale nebylo to špatné rozuzlení. Jako ústřední postava Hanne mi sympatická moc není, ale kdoví. Určitě si půjčím v knihovně druhý díl. Tudíž doporučuji.

21.01.2022 5 z 5

Na dně Na dně Jørn Lier Horst

Pro sérii s Wistingem mám slabost, líbí se mi autorův styl psaní, způsob vyšetřování, popis života hlavního vyšetřujícího, policejního týmu a jeho dcery. Vše do sebe krásně zapadá. Mohu jen doporučit a koukněte na seriálové zpracování, teď běží druhá série !

14.01.2022 5 z 5

Příšeří Příšeří Ragnar Jónasson

Přesně můj šálek čaje :-) a navíc mám slabost pro Island. Mohu jen doporučit.

12.01.2022 5 z 5

Anonymita Anonymita Arno Strobel

Na knížku jsem se těšila, lákavá obálka knihy. Ale obsah už moc ne. Střídání vyprávění hlavních aktérů po dvou třech stránkách mi nevyhovoval (ani jedna postava nebyla sympatická a jejich jednání nepochopitelné). Celkově děj byl plytký a ani napínavý. Už nikdy více.

05.01.2022 2 z 5

Ještě není konec Ještě není konec Michal Sýkora

Díl od dílu je autor lepší a lepší. Ikdyž jsem viděla televizní sérii Vodník, kniha mě dost bavila. Každá postava zde měla dost prostoru na to ji poznat a udělat si představu kdo co s kým a proč... Těším se na další díl

03.01.2022 5 z 5

Syndrom E Syndrom E Franck Thilliez

Moje první knížka od tohoto autora a veliké příjemné překvapení. Mohu jen doporučit. Už se těším jak si ulovím v knihovně další díl :-)

30.12.2021 5 z 5

Strom splněných přání Strom splněných přání Jenny Gladwell (p)

slabé, hodně slabé...

20.12.2021 2 z 5

Modré stíny Modré stíny Michal Sýkora

Pan Sýkora je jeden z nejlepších krimi autorů v ČR. Líbí se mi jeho styl psaní a děj odehrávající se v Olomouckém kraji. Jsem z Přerova, takže srdcovka. Už se těším na další díly.

16.12.2021 4 z 5

S večerem přichází tíseň S večerem přichází tíseň Marieke Lucas Rijneveld

Velice zajímavá knížka. Půjčila jsem si ji při dlouhém čekání u odbavení v knihovně. Vyprávění desetileté Bundy je někdy zábavné, někdy dosti depresivní a někdy naivní. Ucelený příběh s nemilým koncem.

25.11.2021 4 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Když sáhnete na knihu od této autorky, víte přesně co čekat. Nebyl to úplně nejsilnější díl, ale bavilo mě to. Třicátníci se tady vlastně nechovali jako třicátníci, ale vše je jim v Paříži odpuštěno. Na pohodové víkendové čtení, doporučuji.

25.11.2021 4 z 5

Belgravia Belgravia Julian Fellowes

Miluju Downton Abbey, miluju Fellowese :-)

18.11.2021 5 z 5

Daisy Jones & The Six Daisy Jones & The Six Taylor Jenkins Reid

Za mě veliké překvapení. Sáhla jsem po knize na doporučení od kamarádky. Chvíli jsem si zvykala na styl psaní, ale pak už to jen jelo. Autorka z toho vytřískala co se dalo :-)

10.11.2021 4 z 5

Baletky Baletky Miřenka Čechová

Drsné. Baletky. Hlad. Dril. Masark.

01.11.2021 4 z 5

Žárlivost a jiné povídky Žárlivost a jiné povídky Jo Nesbø

Bavilo :-) skvělé jednohubky !

01.11.2021 5 z 5

Krásné věci Krásné věci Janelle Brown

Dle obálky knihy jsem čekala něco jiného... Trošku jsem se toho bála, aby to nebyla nějaká typická americká slátanina. Ale nebyla :-) Byl to skvělej thriller, troška krimi. Mohu jen doporučit na podzimní večery. Seděla jsem nemohla jsem se odtrhnout :-)

25.10.2021 5 z 5

Kdo je bez hříchu Kdo je bez hříchu Bo Svernström

To byla jízda :-) mohu jen doporučit. A ten konec !!! Přesně takhle má vypadat pořádná severská mrazivá krimi :-)

18.10.2021 5 z 5

Falešný prorok Falešný prorok Håkan Östlundh

Mnohem lepší, ale MNOHEM lepší než první díl. Konec je nekonec, těším se na další díl :-)

14.10.2021 5 z 5

Zapomenuté dívky Zapomenuté dívky Sara Blædel

Slabší dánská krimi. Nic moc napínavého. A ten konec, co se odehrálo ve stodole... málo uvěřitelné.

12.10.2021 3 z 5

Delegátka cestovní kanceláře Delegátka cestovní kanceláře Ema Paulů

Kniha byla pro mě zklamáním, čekala jsem že autorka bude popisovat svoji životní cestu, jak se k práci dostala, co pro to musela udělat, její začátky. Jak vlastně začala její vášeň cestovat...

12.10.2021 3 z 5