Sirina komentáře u knih
Nádherná obálka. Bohužel mě příběh nijak nezaujal. Vadilo mi střídání různých časových rovin. Vůbec jsem se nedokázala začíst. Vlastně mi ani není líto, že nevyšla celá série, ani druhý díl číst nebudu.
Zvláštní mix všeho možného, ale mladším čtenářům by se mohla líbit.
Kniha plná krásných pověsti. Škoda, že se o ní tolik neví.
Tuhle knihu jsem měla v knihách k přečtení strašně dlouho. A jsem ráda, že jsem se k ní nakonec dostala. Trochu depresivní, ale i takový je život.
Příběh Lucie mě vůbec nevtáhnul. Byla mi děsně nesympatická. Škoda. Dávám hvězdičku za vhled do divadelního prostředí.
Odhalení měňavců bylo trochu zvláštním způsobem. Jinak jsem si tenhle díl užila a to nejen díky Ericovi. Jen by mě zajímalo, kdo bude válčit v dalším díle, protože moc nadpřirozených postav už nezbývá.
Quinna jsem vlastně nikdy neměla ráda, ale nakonec mi ho bylo docela líto. Myslím, že si tohle od Sookie nezasloužil. Jinak to byl moc pěkný díl, kde se pořád něco dělo.
Spousta myšlenek je stále aktuální, až je to trochu děsivé.
Kniha má nádhernou obálku. Ze začátku jsem se nemohla vůbec začít a popravdě se mi příběh vůbec nelíbil. Když se Makepeace dostala ke svým příbuzným už to bylo lepší a čtení rychleji ubíhalo. Zajímavý nápad, ale něco mi tam chybělo.
Tahle kniha mi dlouho ležela v knihovně a musím přiznat, že jsem ji docela přehlížela. Vlastně ani nevím proč. Je to milé čtení, hlavně pokud vám fyzika nic neříká. Docela se mi líbila i zápletka a děj pěkně ubíhal. Hvězdičku dolů dávám za ten prapodivný konec.
Bohužel jsem si toho v knize moc nenašla. Pro můj obor podnikání jsou rady většinou nepoužitelné.
Tahle kniha na mě dlouho čekala v knihovně. Vlastně ani nevím proč. Nápad byl velmi originální. Dobře se četla. Občas jsem měla problém s postavami, kdo je kdo. Ale rozhodně je to kniha, nad kterou se člověk zamyslí.
Tohle byl příběh, který člověka rozseká a pak zase složí tak nějak lepšího. Surovost lásky. Jak já jsem Kennethovi rozuměla. Trochu mě mrzí, že tahle kniha zapadla a nedostalo se jí více pozornosti.
Touhle knihou jsem se musela docela prokousat, ale jsem ráda, že jsem to nevzdala a mohla se tak dozvědět něco pro mě nového z naší historie.
Velice poutavě napsaná kniha. O Kateřině z Komárova jsem nikdy neslyšela, takže to pro mě byl docela zajímavý příběh z naší historie.
Za mě je tohle dokonalost. Stránky hodně rychle utíkají. A i když jsem první viděla film, kniha se mi taky hodně líbila. Jsem zvědavá na další díly.
Skvělý díl. Zajímavá detektivní zápletka. Jen mám problémy s Quinem. Je mi prostě nesympatický.
Občas si říkám, že je toho na jednu servírku moc. Ale je to přece Sookie, ta zvládne všechno!
Další pokračovaní, které se čte rychle. Těším se na každou další scénu s Ericem a jsem zvědavá, jak to s nimi nakonec dopadne.