Tereyciiik komentáře u knih
Moc se mi to líbilo, krásná oddechovka, opravdu. Než jsem začala číst, bala jsem se, že to bude jen romantická slatanina, ale kupodivu mě to překvapilo, hodně jsem se nasmala a nemělo to vlastně ani přeslazený konec. Těším se na další z této série Srdcovky :-)
Tak to byla jízda. Vážně další povedené dílo od této autorky. Bavila mě celou dobu, pro mě žádná chvilka, ktera by potřebovala vyplnit. Líbilo se mi i motani se, kolem hlavních vyšetřovatelů. Určitě se chystám na poslední z této série a na společnou.
Líbilo se.. Takova typická sladarna se šťastným koncem. Že začátku mi chvilku trvalo se začíst, ale pak jsem se nemohla odtrhnout a musela půl knihy vzít na ex. Příjemná kniha po hororu nebo thrilleru.
Po tehle spisovatelce sáhnu vždy, kdyz se chci pobavit nebo rozveselit. Mám přečtené 4 tahle zatím nejslabší.
Kniha se mi líbila. Moje první od této autorky a urcite zkusím další. Jen se určitě přikláním k názoru jedné čtenářky zde, že je vtom vidět "Kingovstvi" poznala bych v tom 2 z jeho knih. Ale jinak byla pro mě kniha velmi pěkné napsaná, četla se sama a skoro do 3/4 knížky jsem prakticky nevěděla o co tam vlastne jde, tudíž konec zajímavý a nečekaný.
Kniha byla vcelku hezky napsaná, ale pro mě byla prakticky o ničem, motala se prakticky stále dokola o tom samém a vlastně ani ne vůbec důležitém. Konec byl sice překvapivy, ale kniha celkove nezajímavá.
Kniha je... No, napsana je výborně, nápad taky super, jen ty děti no. Znovu už to číst nebudu, ale určitě přečtení nelituji.
Další krásná kniha s Flavii. Krásný příběh, za den jsem měla přečteno. Jedine, co mě mrzí je, že se celá kniha odehrávala pouze v rodině a žádná poradna vražda a pod jako v ostatních knihách, i když svou zápletku to mělo a konečně se vyjasnili rodinné vztahy. Těším na další.
Úchvatná kniha, po strašně dlouhé době se mi kniha moc líbí. Milovala jsem babičky vyprávění, sice ne takovy příběh, ale to, jak to umělá krásně popsat, jako bych to sama prožívala a ten samý pocit jsem měla i u této knihy, vřele doporučuji. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. A tím, že jsou kapitoly psané tímto stylem se to vskutku čte perfektně. Určitě zkusím i další knihu.
Tak dotčeno a musím znovu říct, že to bylo senzační. Zprvu nenápadně a pomaloučku se rozjizdejici příběh, který se stejně rychle a nečekaně rozjede jako nůž v másle. Výborný příběh připomínající vaší nejhorší noční můru. Konec opět, tedy alespoň pro mě naprosto nečekaný a to jsem se tentokrát vážně snažila. Opravdu doporučuji.
Aaa, Kongovske povidky? Směle do toho, určitě je co číst, za mě urcite další "FAJNOVKA"
Sice jsem se tentokrát nebála, ale ani to neubírá na dokonalosti jeho díla.
Kniha se mi moc libila. Mladá láska nikdy nevyhasne, i přesto že hlavní hrdiny potkal smutný osud, dokázali si v něm najít a vydobit svůj kousek štěstí. Knihy tohoto autora se mi moc líbí.
Krásná knížka. Že začátku se mi tedy četlo hůře, ale po pár kapitolách se to změnilo a byla to nádhera. Já u ní sice nebrecela, ale i tak to dojalo. Příběh krásně plynul a postavy se rozvíjeli. I když na smutný a nevyhnutelný konec vás provázel celou knihou, mohli jste se i zasmát a pobavit. Jediné co pro mě bylo těžší je, že mám malého synka a občas jsem se o něj bala. Ale určitě doporučuji.
Musím říct, že po přečtení několika komentu, jsem se bála vůbec do knihy pustir, ale jsem ráda, že jsem to udělala. Velmi se mi líbila, romantická, napinava a hlavně něžná. Nejprve jsem odsuzovala, jak rychle na to hupli, ale po přečtení, je vám jasně, že chtěl žít okamžikem a vše sinuzit a vyzdimat do poslední kapky. A velmi oceňuji, že tu nejsmutnější a neodvratitelnou událost autorka vynechala a zakončila snem.
Nádherna knížka,trvalo mi dlouho se pročíst na konec. Sice se mi to špatně četlo, ale příběh to vynahradil víc než dobře.
Velice se mi líbil milostný příběh hlavní hrdinky a hrdiny. To jak ji vášnive miloval, ale dával to velice zvláštním způsobem najevo. To jak myslel, že o ní přišel, díky jejímu odmítnutí a tim pádem se pustil do sledu události, aby napravil, co sám způsobil a za čím si stál a to jen díky nezměrné lásce. I když skoro celou knihu jsem si říkala, že to nemůže dopadnout dobře, tam mě to moc mile překvapilo.
Nečekala bych, že mě tato autorka, tato knížka a tento příběh tak zaujme. Musím si pustit film, snad mi to knihu nezkazi.
Teď jsem to dočetla.
Jako fakt úžasný, super, moc se mi to líbilo, ale....
Přišlo mi to moc krátke..
Bylo tam víc osobního života Wolfa a Emily..
Šťastný, přehnaný konec..
Četla se jedním dechem, ani nevím, jak jsem to rychle.precetla. Popravdě, předchozí díly byli lepší, napinavejsi, krutejsi a barvitejsi. Ale i tak se mi moc líbilo, že zapojili celý tým a nešlo jen o hrdinské jednotlivce, což je super. To jak si Wolfova partička krásně povodila komisaře, jako kočka myš. Škoda, že už je konec.
P. S. Rouche ti dal, Juchůů :-D
Krásné, romantické a odpočinkové čtení. Velice se mi líbil tento druh knihy. Vžila jsem se do role hlavní hrdinky, což bylo místy nepříjemné a smutné. Druhá kniha této autorky a znovu nezklamala.
Miluju Flavii.. Chemie je pro mě naprosté tabu, ale v jejím podaní a hlavně v podaní pana Bradleye je fenomenální. Moc se mi líbí, jak je Flavie pozitivní a správně naladěná na řešení všech těch případu, když si uvědomíte její osobní situaci. Knihy jsou perfektní, doporučuji
Další brilantní dílo madam Pennyové. Jako vždy napínavé, nepředvídatelné a zajímavé dílo, s bezvadným nápadem. Velice u těchto knih oceňuji krásný popis, vždy se umím vžít do dané situace nebo na konkrétní místo, přesně, tak jak to umí tato dáma popsat. Velmi doporučuji. Chystám se přečíst všechna díla s Armandem.
No paráda, sranda, dobrodružství a potrhlé ženské, co v životě hledají trochu toho štěstí a samozřejmě nechybí u těchto knížek šťastný konec. Pro odreagování je to perfektní, četla jsem v těhu a fakt se to hodilo.
Napínavé.. četla jsem jedním zatajeným dechem. Chápu, že někomu tento styl nemusí sednout, ale u mě se to naštěstí nestalo.