Ticiana Ticiana komentáře u knih

Nic než pravda Nic než pravda Stefan Ahnhem

Paneboze to mi teda trvalo. Tenhle autor je mistr v psani mega nesympatickych postav. A zadnou dalsi knihu uz si nekoupim, maximalne pujicim. Pribeh me nebavil a hned na zacatku jsem si myslela ze kdo to ma na svedomi. Hledala jsem na netu i neco ohledne toho avsak noc se mi nepovedlo najit… jsem rada ze to mam za sebou.

16.12.2024 3 z 5

Noční kraj Noční kraj Melissa Albert

Cetla jsem ji fakt dlouho a libilo se mi jen poslednich 70 stranek. Na me co veta to nejake prirovnani a vlastne se mi ani hlavni hrdinove moc nelibili.

04.12.2024 3 z 5

Lískový les Lískový les Melissa Albert

Uplne nevim jak to hodnotit, v prvni polovine se doslova nic nestalo, ale tak nejak jsem cetla dal a neusinala u toho. Druha polovina, odehravajici se v Liskovem lese, Lese napul ceste a Vnitrozemi byla vic akcni, dokonce bych rekla i mistami strasidelni. Ale nejak si to cele nemuzu probrat. Zmenila osud ale jako spis mam vic otazek, nebo proste jsem to uplne nepobrala s tema Pribehama a minulyma a Pradlenou a tak. No prectu si i druhej dil, ale tahle kniha u me v knihovne nezustane.

21.11.2024 3 z 5

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

U Bryndzu je to vzdy sazka na jistotu. Na to, kdo to spachal jsem celou dobu byla na spravny stope. Kniha mela spad, Kate a Tristan me hodne bavi. Za me cela serie supr.

17.11.2024 5 z 5

Dvůr hurikánů Dvůr hurikánů Victor Dixen

Trvalo mi to strasne dlouho precist. A zacalo me to bavit az tak of stranky 300. Ale ten konec proste byl skvely. Tak doufam, ze budou prelozeny i dalsi dily. Za me nejlepsi dil a konecne i trosicku romantiky.

15.11.2024 4 z 5

Dvůr zázraků Dvůr zázraků Victor Dixen

No, ze mi to trvalo zas precist... druhy dil v kazdem pripade trochu lepsi. Mam par otazek, ktere by bylo fajn zodpovedet. Tak uvidime.

Jinak ani jedna z postav mi neni extra sympaticka, a to je mozno duvod, proc se mi tahle serie ne uplne lehce cte.

31.10.2024 4 z 5

Dvůr temnoty Dvůr temnoty Victor Dixen

Nejak jsem se do toho nemohla dostat. Spis me to zacalo bavit az s hodinami vampyrkeho umeni. Tam se autor vyblaznil a pak i na zkouskach. Johana mi nebyla nejak extra sympaticka. Na vse sla bez rozmyslu a mela jen obrovske stesti, ze se ze vseho v podstate lsi a zradou dostala. Jsem zvedava na dalsi dil.

17.10.2024 3 z 5

Příliš pozdě Příliš pozdě Colleen Hoover

Jelikoz nemam CoHo nactene vse, tak mi tahle kniha sedela. Asu jsem nesnasela a parkrat jsem si rikala, ze ne ne ne prosim ne… Luke a Sloan supr, a pak me zarazilo, jak to chodi se soudem, protoze ano… tak to bohuzel je… tahle se radi k tem lepsim od CoHo. Aspon za me.

09.10.2024 5 z 5

Sedm metrů čtverečních Sedm metrů čtverečních Jussi Adler-Olsen

A mne se to libilo. Cetlo se to dobre. Za mne teda to davalo i smysl. Jen bylo divne, ze to nevyresili driv. Hlavne se mi libil konec. Cela serie skvela.

07.10.2024 5 z 5

Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

Za me je cela serie pecka. Tady jsem se dokonce i zasmala. To, ze bylo vic peprnych casti mi ani nevadilo, nebyli nejak extra dlouhe a prece Callie je sirena. Tak se nedalo nic jineho cekat. Pribeh byl propracovany a i zaver se mi libil. Za mne skvela serie.

28.09.2024 5 z 5

Vládce hvězdné oblohy Vládce hvězdné oblohy Laura Thalassa

Takovy mezidil. Mela jsem chvilemi trochu obavy, jestli to Des mysli vazne, nebo je za tim nejaky podfuk. Odpovedi jsem dostala a jsem rada, ze jsem se o nem dozvedela vic. Precteno za par hodin. A bavilo me to jak zatim cela serie.

25.09.2024 5 z 5

Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

Samozrejme, ze je to utnute v nejlepsim. Co jineho se da cekat...
Callie mi v tomhle dile sla trosku na nervy. A o Desovi jsem si myslela vsechno mozne, i dokonce ho podezrivala. Je v nem neco temneho. Neni to uplnej kladas a jeho vyhybave odpovedi, jsou nekdy matouci. A po tomhle dile mam jeste vic otazek, o co jde, co tim sleduje a co se bude dit... Tak sup na dalsi dil.

25.09.2024 5 z 5

Aurora hasne Aurora hasne Amie Kaufman

Zaverecny dil byl trosku slabsi, predevsim jak byla parta na ruznych mistech tak jsem v tom mela hokej. A taky smycka mi prisla dlouha i kdyz jsem to chapala. Je tu hodne akce a to ja mam rada.

23.09.2024 5 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Precteno za den a nemohla jsem se odtrhnout. Hlavni postavy jsou bozi, takovehle spojeni casto nebyva. Objevuje se klasicke klise, ale dej je zajimavy. Jsem zvedava, co nebo kdo je Zlodej dusi, protoze o nem vime jen malo a taky o jeho planech a o fakt desivych detech. Jsem zvedava a tesim se, ze je to dokoncena serie.

23.09.2024 5 z 5

Ursulina Ursulina Brian Freeman

Brilantni thriller, jak ma byt. Desiva legenda, pred kterou neni uniku. Autor nam dava jen casti skladacky, a podle me neni mozne, aby jste vedeli, kdo za tim je. Kniha Vas nepusti a zaver je proste bozi. Tohle budu mit v hlave par dni.

22.09.2024 5 z 5

Aurora plane Aurora plane Amie Kaufman

Tak zase hezka jizda, ze pomalu nevite co a jak. Libi se mi jak je tahle "rodinka" absolutne dysfunkcni a presto perfektni. Trosku jsem zklamana z toho, jak se postavili ke Kalovi, ale myslim, ze to tak muselo byt. A taky si myslim, ze se to zmeni. Bavil mne "rozhovor" Tylera se Saedii. To bylo fakt bozi. No jsem zvedava, jak to skonci, takze sup do toho.

06.09.2024 5 z 5

Aurora povstává Aurora povstává Amie Kaufman

Bavilo me to a moc. Celej tym byl skvelej, libila se mi ta chemie mezi nima i kdyz to nekdy tak uplne neklapalo. Auri je bozi, jsem zvedava, co se bude dit dal. Jen Rahaam mi hodne pripomel serii Remade. Tak sup na dalsi dil.

04.09.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Knihu jsem nedokazala odlozit, ale tak to byva s knihami Roberta.
Od zacatku me kniha bavila, je plna zvratu a dost zvracenosti. U nekterych jsem si dokonce rikala, ze si to zaslouzi a vubec je nelitovala.
Za me hodne povedene a tesim se na dalsi dil.

03.09.2024 5 z 5

Noční přísaha Noční přísaha Bianca Iosivoni

Posledni dil plny akce. Od nenavisti k lasce. V tehle knize se toho udalo a vysvetlilo temer vse. Libilo se mi na konci, jak se prosteidalo vic osob a tim jsme mohli pozorovat celej souboj i kdyz jsem si musela davat pozor za koho to vlastne ctu. Jen me hodne zklamalo a mrzelo, jak to skoncilo pro Finna a Giselle. Zaslouzili si stastny konec, ale otazka je, kestli si nenechavaji nahodou otevrene vratka na dalsi dil.

01.09.2024 5 z 5

Odstín smrti Odstín smrti Bianca Iosivoni

Akce hned od zacatku. Tady se nam rozpleta cast pribehu, ktery je vlastne docela propleteny. Roxy a Shaw byli skveli, stejne jako vsichni, co jim pomohli. Kevin me dostal. A taky se dostavame ke snu, nebo vzpomince Shawa. No jsem zvedava jak si s tim poradi autorky. Rovnou na dalsi dil. Skoda, ze posledni.

30.08.2024 5 z 5